Jump to content
LRforum

RoH

Members
 • Content Count

  374
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About RoH

 • Rank
  Entusiast

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Moss, Norway

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Moss, Norway

Recent Profile Visitors

623 profile views
 1. RoH

  "Kosebilen"

  Takk, da skal jeg forsøke å bytte om på slangene.
 2. RoH

  "Kosebilen"

  Et spørsmål til de kyndige her på forumet. Har litt problem med varmeapparatet. Har en serie 3 motor og den gamle typen register som står inne i bilen. Når jeg stenger helt på vannpumpen bygger det seg opp trykk fra retur slangen og det damper fra koblingene på registeret inne i bilen, sikkert siden slangeklemmene ikke er sterke nok. Når jeg monterte, koblet jeg bare inn og ut tilfeldig, men lurer nå på om jeg kan ha koblet feil. Er det en inn og en ut? Siden det bygger seg opp trykk tenker jeg at det kanskje er noen form for tilbakeslagsventil på utgangen.... Noen som har kunskap her?
 3. RoH

  Dekk

  Dekket er ditt! Du bare henter det når det passer
 4. RoH

  Dekk

  Fant dette dekket i garasjen. Er et tidligere reservehjul til Defender, ikke kjørt på men er nok noen år gammelt. General grabber 235/85 R16 Gis bort mot henting i Moss.
 5. RoH

  "Kosebilen"

  Måtte bare post et bilde av bilen med skilter på Har blitt lite tid i garasjen nå i sommer, men nå skal det kjøres og sjekkes at ikke det er mutterer og skruer som ikke er dratt til.
 6. Da kan jeg avslutte tråden siden jeg har fått løst problemet. Var på verksted i dag og fikk hjelp til å bytte hendelen på rattet og det var den som var synderen. Den har en bryter i seg som sender strøm ut til park bryteren når viskerne slås av. Denne strømmen holder motoren i gang til parkbryteren stopper motoren. Releet styrer kun interval og dette virket ikke etter skifte av hendel. Når jeg kom hjem tok jeg ut EWS releet og satte tilbake det røde orginale, og dermed fungerte også intervall som det skulle. Dvs at de releer EWS selge virker ikke. Så da er bilen endelig EU godkjent og jeg kan nyte sommeren:-)
 7. Som jeg skriver over har jeg tatt ut bryteren og målt hvor det er kontakt. Strømmen fra tenning som skal sørge for parkering går ikke gjennom bryteren(e)
 8. Noen som kan måle på en bryter hvilke pinner det er kontakt mellom? Kan ikke forstå annet enn at strøm fra tenning må komme gjennom bryteren hvis den skal parkere.
 9. Nå må noen kloke hoder hjelpe meg Fikk 2 nye park brytere fra EWS i dag. Når jeg måler med multimeteret fra polen som gir tenningstrøm inn på bryteren er det ikke kontakt ut på de to polene som går inn til motoren. Det er kontakt inn til motoren på hastighet 1 og 2, men som sagt ikke fra tenning?? Grønn ledning skal jo gi strøm inn til motoren når man setter på tenning. Har jeg 5 brytere som ikke virker, eller er det noe jeg ikke fatter her.......
 10. Ja slik er det når jeg måler på kontakten inn på bryteren. Men som jeg skriver ser det ikke ut som spenningen på grønn kommer igjennom bryteren. Altså har jeg konkludert med at det må være bryteren siden alt annet ser ut til å stemme. Sant nok, med dette er gårdsbilen oppe i nordnorge
 11. Ja det er her jeg ikke får ting til å stemme. Det er 5 ledninger inn på bryteren og 3 ut til motoren. En er jord, to er hastighet 1 og 2, og når jeg måler på bryteren er det kontakt der. Men så skal det være strøm på en av de andre 2 pinnene også som skal sørge for at motor parkerer. Dvs at når man slår av viskerne skal denne strømmen sørge for at visker går til bryteren kutter. Her er det ikke kontakt på noen av de bryterene jeg har. Mulig det går i surr for meg, men når jeg slår hendelen på lav(og høy) hastighet er det strøm inn på bryteren på to av polene. Når jeg slår av er det fortsatt strøm på en av dem. Denne strømmen kommer ikke igjennom bryteren, det er ikke kontakt. Nå har jeg bestilt ny bryter, og den skal måles før den blir montert.
 12. Ja i orden på den måten at de ikke er brent opp, men det er tydeligvis ikke kontakt inne i bryteren slik at den parkerer.
 13. Har åpnet en av bryterene men de ser ok ut. En liten sort flekk på en av de to langsgående lederne, men ser ikke brent ut. Bestiller ny bryter og måler før jeg monterer.
 14. Da har jeg testet og motoren går kun når jeg setter strøm på de to polene for hastighet 1 og 2. På de to andre skjer det ingen ting. Har nå målt alle tre bryterene og det er ingen kontakt inn til motoren mellom polen for tenning (grønn) eller batteri (brun). Dette må jo bety at jeg har tre brytere som ikke virker? Så er jo spørsmålet : er det feil også på en bryter på en ny motor, eller blir bryteren ødelagt når den kommer i bilen og får strøm(kortslutning...)? Får bestille 2 brytere og måle før jeg monterer.
 15. Noen andre som har mulighet til å koble av kontakten på motoren og måle hvor de har strøm i de ulike posisjonene på hendelen på rattet? Tenning på Lav hastighet høy hastighet intervall
×
×
 • Create New...