Gå til innhold

Disco

Medlemmer
  • Innlegg

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Disco

  1. Går med planer å bytte foringer i bakre subframe på RR L322 2007. Noe som har noe slikt de ønsker å låne bort?
  2. Sender Pm. Veivaksel pos sensor Discovery 2 / RR P 38 4.0 V8
  3. Da er stige, luftbelger, ace væske elstralysbryter solgt.
  4. Div stæsj og deler til Discovery 2 2003 modell med V8. Lysbar Hella compact Ralley 3003 halogen med covers Stige bakdør Diff guards Coil 2 stk Veivaksel sensor Luftbelger 2stk med klipps Lysbryter/ekstra lys Mutter hub og pakning Filter aktiv krengning tror jeg.. Secondary air ventil Lambda sensor 2 stk Pakningsett V8 4.0(pakning til varmer luftspjell mangler/brukt) Cold climate steering fluid Legger det ut på LR forum først. Vi blir enige om pris. Hentes Fetsund.
  5. Ble nå minnet på at det er på tide med ny oljebehandling av bilen
  6. På denne siden står det mye spennende om viscositet, kvalitet og litt om tillsetninger for de som gidder å lese på engelsk: http://www.kewengine...y_explained.htm . Uansett: Engelsk bil engelsk olje, gå for Castrol.
  7. Sandven på Skjetten / like ved Biltema er autorisert Land Rover verksted. Vet ikke noe om dem, men når jeg var å titta hevdet de å ha en veldig kompetent mann på LR.
  8. Har handlet hos han og det gikk greit det. Det tok litt tid, men var akkurat i tidsrommet han måtte flyttet fra Maura til Stabæk. Henta noen varer selv hos han og fikk resten sendt. Han bruker mob nr som er linka til over.
  9. Ikke så mye ekstra stæsj, men en fin tur ved Femunden
  10. Disco

    Disco ved Femunden

    Fra albumet: disco

  11. Disco

    disco

  12. Google delenr så finner du nok noe. De her er ikke så ille http://www.island-4x4.co.uk/suspension-pump-compressor-wabco-rqg100041-p-139.html . Ellers finnes det vel noe på ebay.
  13. Kan det være denne http://www.lrdirect.com/RBM100223-Link-Assy-Anti-Roll-Front/ ?
  14. Eller hva med denne http://www.lrparts.n...iscovery-2.html
  15. http://www.johncradd...iscovery-2.html selger Terrafirma sin. De har også litt utsyr. Jeg vurderer denne, men vet ikke noe om ev. kvaliteten. Ellers er det noen brukte på ebay.
  16. Litt gammel artikkel, men noen greie tips. Terassevarmer
  17. Hør med gylling teknikk klikk, kanskje de kan hjelpe deg. Holder til like ved Sandvika.
  18. Kanskje det. Er i alle fall en med en Defender med taktelt som cruiser i området. Er du interessert så kan du jo ta deg en tur innom en gang.
  19. Min gamle Jacobsen Imperial snøfreser fra 80-tallet en gang, blir pensjonert til fordel for en Honda og selges derfor til en medforumist for kr 2500,- (eller noe sånt). 8 hk Tecumseh motor 30 tommer fresebredde. Drivreimer, friksjonshjul og dyser byttet i fjor. Rustfrie ski. Kjetting. Snorstart. Prøvekjørt i år, starter og går men forgasser må justeres. Trenger nye skjærbolter, bruker nå spiker..Flere bilder kan sendes på mail. Hentes i Fetsund. Bilde JACOBSEN Snøfreser
  20. Disco

    Snøfreser Jacobsen

    © © LRforum.com

  21. Behøver vel ikke akkurat kun være fartslek som er farlig, selv om det var det i dette tilfelle. Tragisk uansett. En bråstopp hjem fra handletur kan være nok. Ligger en kasse mineralvann løs i bilen, vil den ha et trykk på over et halvt tonn i en kollisjon i 50 km/t. Et fotoapparat som veier en halv kilo vil etter en bråstopp treffe sjåføren i bakhodet med en kraft opptil 20 kilo iht NAF. Hvor ofte har man ikke litt småting liggende rundt i bilen?
×
×
  • Opprett ny...