Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

JanF

Medlemmer
 • Innholdsteller

  358
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om JanF

 • Rang
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Drøbak

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Drøbak

Nylige profilbesøk

568 profilvisninger
 1. Godt fornøyd m p38 seter i defender, men de passer ikke rett inn. Sett engelske fora som anbefaler å vinkelslippe av nedre del og sveise til skinnene. Jeg valgte å melke til festene dom gir høyere sete og slutt på at (lavere) kone rapper bilen
 2. Hadde sjekka Island 4x4 også. De bruker £30 i frakt uansett hvor stort lasset er.
 3. 22d skal være 1,4 utveksling fra defender påstår ashcrofts sider
 4. Td6 har fått ny dynamo, ny radiator og nye pærer. Gamle torshov har halv pris på osram xenon +200% og vanlige +100%, så spent på om det lyser bedre.
 5. L322, men girkasse bør man regne med å skifte på 150’ så en del billige er nok overmodne. Det mesta annet er grei mekking. Fôringer har 150’ livstid, men koster ikke mye om selvgjort. Aldri hatt p38 men virker som mer ustabilt, og eldre teknologi.
 6. Defender på EU. Null hull, men fluid film i sikringsboksen for å temme Lucas
 7. Kjøpte bunn til hestehenger hos Montér som leverer forskjellige tykkelser vannfast finner. Brukte 2,8 cm, men en hest veier. Må sikkert bestilles hos grossisten optimere, så start med en telefon. Synes å huske det var en Nettkatalog hos optimere. Bauhaus også kanskje
 8. Har et sett ranger felger jeg ikke trenger. Ser lite brukt ut. Har selv aldri tatt dem i bruk. Ga sikkert for mye for dem i sin tid, mener det var 1700. Ligger i Drøbak.
 9. JanF

  L322

  Er en Wiki på fulfatrr.com om problemet. Om det er rattstammelås som kiler seg fins det også en fix med boring av lite hull der låsemekanismen sitter og masse wd40. Fins en tråd somewhere om hvor hullet bores
 10. Defenderprøvetur m nye fjører og dempere. Jobben tok litt av med nye fester oppe og nede, nye utriggere venstre side, fix av flintstone gulv, nytt batteri, sveis av noen rammehull, og ny gummi på clutcpedalen.
 11. Vil tro en Mail om at du ønsker den andre siden vil gjøre at de legger delen ut ganske raskt. Etterspurte deler Pleier å dukke opp dagen etter.
 12. Ville brukt genuine. Brukte en fra britpart som varte under året.F.eks Island 4x4 har fra lr til £38
 13. Har ett sett «ranger» jeg aldri fikk brukt
 14. Jeg fikk satt på fettlister på skjermkantene på hjulbuene så de forhåptligvis ikke begynner å ruste igjen
×
×
 • Opprett ny...