Jump to content
LRforum

JanF

Members
 • Content Count

  364
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About JanF

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Drøbak

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Drøbak

Recent Profile Visitors

599 profile views
 1. Splines høyde: 1 mm på god side , maks 0,5 mm på slitt side
 2. Forsøkt noen flere bilder. Slitasjen er større på den ene siden av spline. rillen er liten på enkelte. Helt innerst er det hakk opp på alle.
 3. Forsøkt noen flere bilder. Slitasjen er større på den ene siden av spline. rillen er liten på enkelte. Helt innerst er det hakk opp på alle.
 4. Vi mistenker at splines på transfersiden er utslitt og har laget en tråd på drivlinje for innspill på om de er, og om kassa da er kass eller noe å mekke på.
 5. Rr classic ser etter lt77 til VM motorisert rrc. Jeg har en, men tror splines på transfersiden er utslitt. Kan forumister avsi dom om kassa er kass. Evt er kasse med utslitt splines noe å mekke på? Han slipper å betale noe før den evt virker i bil men det er litt jobb å få den med seg men forstår han har mulighet til driven i morgen tirsdag.
 6. Jeg har fortsatt en lt77 liggende garasjen som fulgte transferkassa jeg jakta på. Tror den er fra disco 1 men var tenkt inn i en rr med VM av selger, så antar den passer. Kanskje noen voksne som kan bekrefte. Jeg kjenner ikke tilstanden på kassa men den ble solgt uten advarsler. Transfer sendte jeg til Polen for overhaling og det ble mye nytt, men girkassa kan sikkert være OK for det. Utgående splines ser OK ut for amatørøyer. Har også britpart pakningsett for lt da pølsefingre la inn 4 sett i stedet for 1. Alternativ om ikke knallgod kasse dukker opp?Vh jan
 7. Godt fornøyd m p38 seter i defender, men de passer ikke rett inn. Sett engelske fora som anbefaler å vinkelslippe av nedre del og sveise til skinnene. Jeg valgte å melke til festene dom gir høyere sete og slutt på at (lavere) kone rapper bilen
 8. Hadde sjekka Island 4x4 også. De bruker £30 i frakt uansett hvor stort lasset er.
 9. 22d skal være 1,4 utveksling fra defender påstår ashcrofts sider
 10. Td6 har fått ny dynamo, ny radiator og nye pærer. Gamle torshov har halv pris på osram xenon +200% og vanlige +100%, så spent på om det lyser bedre.
 11. L322, men girkasse bør man regne med å skifte på 150’ så en del billige er nok overmodne. Det mesta annet er grei mekking. Fôringer har 150’ livstid, men koster ikke mye om selvgjort. Aldri hatt p38 men virker som mer ustabilt, og eldre teknologi.
 12. Defender på EU. Null hull, men fluid film i sikringsboksen for å temme Lucas
 13. Kjøpte bunn til hestehenger hos Montér som leverer forskjellige tykkelser vannfast finner. Brukte 2,8 cm, men en hest veier. Må sikkert bestilles hos grossisten optimere, så start med en telefon. Synes å huske det var en Nettkatalog hos optimere. Bauhaus også kanskje
 14. Har et sett ranger felger jeg ikke trenger. Ser lite brukt ut. Har selv aldri tatt dem i bruk. Ga sikkert for mye for dem i sin tid, mener det var 1700. Ligger i Drøbak.
 15. JanF

  L322

  Er en Wiki på fulfatrr.com om problemet. Om det er rattstammelås som kiler seg fins det også en fix med boring av lite hull der låsemekanismen sitter og masse wd40. Fins en tråd somewhere om hvor hullet bores
×
×
 • Create New...