Jump to content
LRforum

runekristoffersen

LRF Society
 • Content Count

  1,171
 • Joined

 • Last visited

About runekristoffersen

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vormsund
 • Interests
  Land Rover ,Turer/Treff , Massey-Ferguson (Old Timer`s)
  Egentlig en heil masse , kan litt om alt ,"fusker" i mange fag.

  Tlf.95 07 00 93

  -13 Defender 110 ( "GROM" ) ( Enn så lenge , Banken sin )
  -08 LR Freelander I (Fruens )
  -11 Adria Action 361 ( Vesla )

  -59 MF 35 ( Parkert ! Pensjonist ! )
  -68 MF 135 <( Operativ , og i aktiv tjeneste)

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Vormsund/Årnes

Recent Profile Visitors

1,433 profile views
 1. Slik var det den `nye` Defenderen skulle sett ut, og beholdt `enkelheten`, så hadde de hatt en `vinner`! Ikke med det verken `fugl eller fisk` konseptet de er kommet med. Æ venter på Grenadier`n
 2. Oljemengde på MT 82 Getrag Transmission i Defender 2007-2016 er : 15 mm UNDER påfyllingshullet Dette pga. påfullingshullet er 15 mm over senterlinja i kassa , og fylles det til det renner ut (som er normalt) så er det meget stor fare for lekkasje i begge ender på kassa. MT 82 brukes av flere bilmerker , med blandet resultat , og det er gjennomgående kommentarer som en `drittkasse` ut fra ALLE kommentarer man finner på nett , verden rundt. Også i Defender`n er det problemer , da kassa stort sett egner seg best til asfalt/grusvei , og ikke det bilen er konstruert for : tøff jobb og tunge slep ! Heile `oppsettet` på drivlinja fra Land Rover på Defender 2007-2016 med MT 82 og bakover e `ræva` ! Personlig , så er jeg på kasse nr. 2 , ( og 6 stikkakslinger og 1 kompl.clutch) av totalt kjørte 152000 km. på bilen . Skifta kasse på 33000 km og nå må det byttes igjen( og clutch ), da 6. gear `forsvant` oppe på Finnmarksvidda , 15km fra Masi. Og bilen har ikke vært i terrenget , men kjøres hver dag , og drar ofte tilhengere fra 300-3500 kg. PS! Nå skal det bli gøy å se hva INEOS Grenadier blir for noe (www.ineosgrenadier.com ) Det blir i hvertfall en `arbeidshest` , ut fra deres egen reklame.
 3. KjellB : Neida ! Vært i Pasvik å henta tingene til gutongen , etter korona-stengt og avsluttet folkehøyskole. Kurt: Ja, det tar nok den tia. Send meg tlf.nr. ditt på SMS , så har vi en `sambandskanal`.
 4. Ja ! Æ Kurt , du hjalp meg med å hente en 300-topp fra Lafterolf`s garasje og til Landstreff-campen i 2013 ! Æ skal hjelpe dæ med trsp. til Flisa Kjører fra Heia Gjestegård , Grong , i 9-tia søndag.
 5. Hmmm ! Da skjedde det som ikkje bør skje , og det laangt heimefrå (1918 km) ved Làhpoluoppal på Finnmarksvidda. Mellom Karasjok og Kautokeino, ca. 15 km fra Masi , der begynte det plutselig å `knatte` fra gearkassen. 5 sek. senere så kom det en masse klunkelyder , inn m kopling i ei hælvetes fart, og så var æ fri for 6.gear på Defender`n Han "GROM" blei tannlaus Derifra og til Målselv gikk d i 5. gear , 80 km/t og 2200 o/min. (492 km) .Og æ har bærre 1453 km igjen før æ e heime Så , æ kommer ikkje på forumtreff , dette året PS! Nu ser æ mæ etter "ny" gearkasse Fruen meine æ bør se mæ etter "NY" bil Æ hold en "knapp" på at æ endelig kan få montert automat
 6. TD5Saltdal , Neida. Bare kroner til diesel , så er den i Saltdal før du aner Kjører mandag , så her må du bestemme deg fort.
 7. Funker kroppen etter 14-dagers Defender-tur på ca. 6500 km. (med hjemkomst 15.) så ankommer jeg 18. (men med vogn)
 8. Velar , noen ord fra en Kilbotn`ing : Det var som æ skulle skrevet det sjøl Og vi e vel alle enige om , at når en Defender forlot fabrikken i Sollihull , då var den fortsatt bare 50 % ferdig Resten var opp til ny eier, og entusiastene der ute.
 9. Etter disse `presentasjonene`, så er jeg enda mer glad for å være en `Land Rover Defender `eier og bruker Bruker min -13 mod.110 som den skal brukes ( hver dag), og kjører 25-30000 km i året. Og hva måtte angå kritikere (av de som ikke kan kjøre biler som ikke e STAPPFULL av elektroniske duppeditter), så har æ bærre en ting å si : Æ gir fullstendig fan Som våre danske venners motto sier, når de treffes etter veien : BLINK og VINK
 10. Hør med Kenneth på Strømmmen Bilverksted Tlf. 990 90 775 Og NLRK rabatt
×
×
 • Create New...