Gå til innhold

rust

Medlemmer
  • Innlegg

    469
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    BERGEN

Previous Fields

  • Location / Bosted
    BERGEN

Nylige profilbesøk

1 141 profilvisninger

rust sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Kom med ett fornuftig bud, alle ser jo at det ganske bra verdi på det som ligger her, Men dere ser jo også at jeg ikke giddder å dille for mye med det. Vil bli kvitt det :-)
  2. Er og en "styresnekke" PAS Som lekker, men mener det følger med rep set.
  3. Ønsker fortrinnsvis bud på hele røysen med deler, Sender IKKE. En ny og en brukt swing away reservhjuls feste til bakdøren.. 6 olje, 6 luft og 6 diesel filtre. Nye hjullager til alle hjul. Overhalingskit caliper. Overhalings sett pokaler x 2 To stk dørbunner til fremdører.. HD medbringere. 2stkHD diff brskyttere... Eksosrør for å ta vekk bakre potte, høyere effekt på motoren.. Vindusvikere.. Foringer til nesten hele understellet. Har og fire 16" modular stålfelger. Diverse lykteglass +++++++++. Kan ta kaliber 12 hagle som delbetaling. Eller tikka t3 308 som delbetaling., Ammo i kaliber 308 - 7,62x51 nato - 12 - og 9mm.. Kikkertsikter osv som betaling/ delbetaling.., Eller noe annet tøft.. Send melding eller mail på pm@capaxconsult.no
  4. Den er reg for tre. To forran og ett fremovervendt sammenleggbart sete bak. Bluss at x mil benker er satt inn.. Men ikke godkjendt enda..
  5. Ja var det jeg og trodde, Men vil ikke love bort noe...
  6. Dette er ikke en pick up... Er modulært karoseri.. Jeg vet ikke hvorfor det er så lav hengervekt på den.. Burde ikke være noe problem å få den oppjustert.
  7. Dette er en veldig skjelden bil. Vil at den taes over av noen som vet hva dette er og kan ta vare på den. Er en grunn til at jeg ikke legger den på finn.. Den er verd mer enn hva jeg ber om. Er en 1984 modell som er rullet litt over 150 000 Er en 3,5 liter Rover V8 med stromberg gassere. Bruker mindre enn en x mil ja. Og går sinnsykt mye bedre enn noen defender eller x mil jeg har eid eller kjørt... Kan til og med spinne med den:-) Er veldig tight og fin å kjøre, nesten som en sportsbil i svingene.. Er varme apperat som svir av deg hårene på beina pluss ett ettermontert som koker neglelakken på kjerringen sine tær.. Er en kanon bil både om vinteren og sommeren , Av med taket, på med soft top, Rulle opp sidene på softtoppen eller bare av med alt..,,
  8. Er det som vanligvis er problemet ja.. Det og plass... Er det som vanligvis er problemet ja.. Det og plass... :-)
  9. For 56000 får dere med x milen og på kjøpet, Det er ett latterlig bra tilbud...
  10. Rettelse, 53000 ,- http://www.lrforum.com/forum/index.php?showtopic=49407
×
×
  • Opprett ny...