Gå til innhold

Kise

Medlemmer
  • Innlegg

    66
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.christech.no
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Skarnes
  • Interests
    Det meste av tekniske ting..

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Skarnes

Nylige profilbesøk

1 452 profilvisninger

Kise sine prestasjoner

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

  1. Kise

    3.0 D 306DT

    3.0 D 306DT Disco 4 motor ønskes.
  2. Hei Jeg har kjøpt meg en disco 4 - som står. Sansynlighvis rast motor. Men det er en utfordring for en annen dag. Det umiddelbare er hvordan skal jeg få den hjem? Kan jeg taue?, det er jo automat 6 trins? Har noen lyst på et lite oppdrag, eller har noen bil-berger de vil leie ut -- jeg har C lappen. Christopher
  3. I dag har jeg montert RR differ, bak gikk greit. Helt til jeg fant ut at oljepåfylling manglet. Etter litt bistand fra Gaute kom jeg alikevel til mål. Front diffen var mye mer jobb enn jeg hadde forestilt meg. Eller virkeligheten er at jeg ikke hadde tenkt på utfordringen. Men etter å ha sloss litt med bilen ble det da ny diff forran også. 10:30-2030 ble tiden inkludert verktøyvask, gulvvask, mann vask, kaffepauser , og problemløsning. liten test tur på et par km ble gjort og enn så lenge fungerte det meste bra. Skal bli spennende og bli kjent med bilen på nytt
  4. Kise

    Vw 1,9TDI i Seriebil...?

    Jupp, da har jeg fått et meget ryddig svar fra Statens Veivesen. og selv om jeg har lagt fra meg dette for øyeblikket så er det kanskje greit for andre med med svaret. Ombygging var anbefalt godkjent om man bytter til skivebremser fremme , med en gitt dimensjon (har ikke brevet her, men var ikke umulig) og at alt av ombygging ellers var foreskriftmessig utført. Med andre ord det lar seg gjøre, selv om jeg inntil videre har slått det fra meg.
  5. Siden viften ikke passet helt, og gikk kontinuerlig så ble det i dag montert ny elektrisk vifte. Donoren ble en volvo v70 - valgt fordi viftestyringen er enkel, 0-100Hz gir 0-100% viftepådrag. Etter litt modifisering passet den ganske godt inn i orginal trakten.
  6. Takk, det ser supert ut. Jeg står liksom mellom å vurdere taktelt eller om jeg vil like bedre å kunne slå opp leir, og enda ha bilen til transport. Kommer nok helt sikkert ann på bruken.
  7. Kult , hvordan er det å sove i taktelt?
  8. Så for å ungå at jeg fyller garasjen med deler jeg ikke bruker / trenger så forsøker jeg å bytte denne,. Ble kjøpt juli 2020 -- og pakket ut bare for å komme på at jeg har master cylinder med reservoir Noen som trenger?
  9. Blitt litt kjøring siste dagene, "bare" på vei.. men noe føles galt. clutchen er enda som en svamp, og jeg føler ofte at jeg må dobbeltpumpe. Jeg sier føler, for det kan bare vær at jeg uvant med det hele igjen. Så får vel bare begynne å forbrede meg på å bytte både master og slave. Føler også at bremsene bånner, får 4 stive vær gang jeg tester - men kanskje det er noe med bremsekraft forsterkeren. Er vært snødekke der jeg har kjørt så kanskje jeg rett å slett ikke får feste og derfor presser hardt på bremsene, -- men det føles ikke 100%. Får bare ta det rolig og pent og bruke den litt før jeg gyver løs på slavepumpa på clutchen, denne har jeg på lager så får vi se.
  10. Kise

    Ex-Mil'en Dolly

    Ja helt nydelig - så bildene fungerte i min tråd også, meget gledelig - spanderer gjerne en øl eller to til vedkommende rundt et leirbål. Flott bil du har. hullet i siden av setekassa, er det selvlaget? (kanskje du har vist det tidligere i tråden, skal lese hele) jaggu på side 20/29 i 2016 så ser vi hullet bli til. har det vært kjekt?
  11. skilter, Riktig nok et feil skilt.. men får nytt til uka =) Men kan kjøre meg en tur i morgen, gleder meg veldig.
×
×
  • Opprett ny...