Gå til innhold

ThorErik

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Bergen

ThorErik sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. God tur, gutter. Vi sitter hjemme og drømmer.
  2. D3 MAKTDEMONSTRASJON. Synd jeg nettopp solgte min, men det var uaktuelt å selge 110en.
  3. Herfra kommer mann og hund + Deffen selvfølgelig. Terje og jeg skal kappkjøre til ferga. Han starter 15 og jeg kl. 16 (bilen er ny-tunet hos Praesto4x4).
  4. Høres greit ut, Harald. Blir det noe turkjøring på anleggsveiene der ? Evt. opp til Aurlandsfjellet ?
  5. Meget bra opplegg. Den turen gjorde meg veldig nysgjerrig. Meget bra opplegg. Den turen gjorde meg veldig nysgjerrig.
  6. Fjelltreffet i Valdres blir prioritert, Er det på vår, sommer el høst ? Husker ikke fra ifjor (alvorlig symptom ?). Takk for sist, Harald. Neste gang overnatter du på Osterøy? Vi snakket med Wold (gårdeier) om liknende treff til høsten. Hadde vært hyggelig om Valdresgutta ville deltatt der.
  7. Takk for respons Ingen info-bomber her. Siste 3 vintrene har jeg kjørt på seipede 33-12.5-15 av typen Kumho KL71. Det går det også, men jeg må innrømme at Nokian pigg på D3en min er "hakket bedre".
  8. Er dessverre i Barcelona på HILTON-HOTELL. Svært plagsomt.. Kommer sterkere tilbake på Sandetreffet 14.
  9. Noen so har tips og erfaring til bra allroanddekk til D3. Dekket bør kunne fungere bra på snø/issdekke i tilegg til asfalt og terreng ?
  10. Kanontreff, Jan Inge. Takk for hyggelig treff. Er det mulig å ta turen iløpet av høsten ? Jeg synes det er lenge å vente et helt år. Kanontreff. Herlig bilde tatt av Mari Furubotn fra Fusa.
  11. Jeg stiller med min håpefulle sønn 5 år (sprengt i hodet på Land Rover). Terje og jeg regner med å telte fra lør til søndag. Alle velkommen til å bli med.
  12. Takk for hyggelig "fjelltreff", Fint å møte gamle og helt nye medlemmer, Det slår meg hver gang vi møtes hvo enkelt ting kan gjøres for å få det trivelig. Flott innsats og initiativ, Jarle og Harald.
×
×
  • Opprett ny...