Gå til innhold

Steff1

LRF Society
  • Innlegg

    1 265
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Steff1

  1. Artig gimmick av LR Er noen ganske heftige offroad-scener med Defender i siste James Bond.
  2. Entusiasmen for nye Defender ser ikke akkurat ut som er overveldende her på forumet foreløpig
  3. https://www.autocar.co.uk/car-review/land-rover/defender-2020/verdict Har prøvekjørt x 2 og kan ikke si meg mer enig enn med denne biltester'n. LR har etter min mening gjort en helt fantastisk jobb med denne bilen(4 år med fintenkning og planlegging gav resultater). Dette er ekte 4x4, mer det enn luksusSUV. Nydelig kjøreegenskaper på vanlig vei. Tight og artig å kjøre. Og det var fryktelig godt å sette seg framme i bilen og kjenne at her er den gode LR-auraen og feelgood faktoren som jeg tror har vært viktig for LR å ivareta. Interiøret er enkelt lukseriøst i den forstand at det kjennes som solid materialer og virker godt sammenskrudd(bedre enn min D3 når den var ny). Gummimatter i dørk over det hele som kan spyles med hageslange om du vil. Tøft. For meg er det ingen tvil, dette er Land Rover Defender anno 2021. Her er det ikke spart på kompleks bilteknologi og sånn sett er den jo heeeelt annerledes enn gamledama. Men LR har vel ikke noe annet valg skal de overleve som bilprodusent i dag. Jeg synes i allefall at de har lyktes med å videreføre noe av identiteten fra gamle Defender(feks det steile designet, bakpartiet og baklyktene, for å nevne noe).
  4. Lekkert! Har lyst på sånne felger. Hvor skaffet du de?
  5. Takk alle sammen. Det har fiksa seg! Sjefen på jobb hadde en ctek og dro å henta den rett etter jobb. Satt på ‘Recond’ og åpnet med nøkkelfjernkontrollsentrallåsnøkkelen! Da ble det jul - IGJEN.
  6. Ja det er jo såklart det beste! Om noen har en jeg kan låne noen timer så hadde det vært helt topp
  7. Er det mulig å komme til gjennom grillen? Noen som har prøvd?
  8. På diagrammet i disco3.co.uk-linken er pluss klokka 11(pin 9) og minus/jord klokka 5(pin 13)..
  9. På den ctek kontakten? Nei. Ledningene på kontakten er nok dessuten for spinkle til nødstart..
  10. Ctek kontakt. To pinner inni der men hvilke av de som er + og - vet jeg ikke. Kan kanskje se ut som den til høyre er -. Har et ekstra batteri i kjelleren så om det er nok strøm på det, kan det kanskje gå an å koble til med 2 ledninger av litt kaliber.
  11. Noen kreative forslag på hvordan komme seg inn i bilen? Sentrallås virker ikke pga 0 strøm i batteriet. Defekt låssylinder på sjåførdør. Må ha tak i batteriladeren som ligger i dørken. Har uttak for ctek lader i grillen så tenkte å være kynisk å kjøpe meg ny lader, lade opp såpass at sentrallåsen virker igjen, og benytte angreretten/åpent kjøp.. Men finns det andre muligheter her da?
  12. Da har jeg heller villa ha gjort det utafor nærmeste merkeverksted
  13. Min gir max 10A. Er vel ikke nok hvis det Fogga sier stemmer.
  14. Ja, følger manualen fra GAP. Bruker ctek lader som supply.
  15. Filene til 3 blink og klokke i dash ligger inne i Iidtool. Mens den for girkassen sendte gap meg(kostet 45CAD).
  16. LR Discovery, the most versatile
  17. Det er den fila under "strategy" du skal ha. (...)....C184-AA.
  18. BCM ECU som må oppdateres. Øverste bilde er de gamle dataene på ECUen min, før oppdateringen.
  19. Mai 2005. Det er de på verkstedet som er for gammel. Jo du kan:) Med IIDtool iaffall
  20. Bandet vårt Moondog Jam trives med D3(saksofonisten foran, meg bak), og musikkutstyret trives med 8x luftfjører under transport. Og er vel få band her i landet som kan ha konsert offroad
  21. Jeg synes d føles tryggest å flashe ECUer med IID og med GAP guttas velsignelse og veiledning underveis. Det betaler jeg glatt 260kr for.
×
×
  • Opprett ny...