Steff1

LRF Society
 • Content count

  1,246
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About Steff1

 • Rank
  Entusiast

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trondheim

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Trondheim

Recent Profile Visitors

764 profile views
 1. LR Discovery, the most versatile
 2. Det er den fila under "strategy" du skal ha. (...)....C184-AA.
 3. BCM ECU som må oppdateres. Øverste bilde er de gamle dataene på ECUen min, før oppdateringen.
 4. Mai 2005. Det er de på verkstedet som er for gammel. Jo du kan:) Med IIDtool iaffall
 5. Bandet vårt Moondog Jam trives med D3(saksofonisten foran, meg bak), og musikkutstyret trives med 8x luftfjører under transport. Og er vel få band her i landet som kan ha konsert offroad
 6. Jeg synes d føles tryggest å flashe ECUer med IID og med GAP guttas velsignelse og veiledning underveis. Det betaler jeg glatt 260kr for.
 7. https://secure.bellautoservices.co.uk/store/gap-iidtool-remap-tuning/ T.o.m. MY09 ser det ut som.
 8. Er visst mindre omfattende på MY07+ og dermed billigere(£150). Frister å få bilen lettere opp fra stillestående og mindre "anpusten" i mellomregisteret.
 9. Noen som har prøvd? Skal gi ca +40hk/+90nm som gir bedre skyv i mellomregisteret og fjerner den "forsinkelsen" ved gasspådrag. Koster £400 for pre -07 mod og er kanskje verdt det ..
 10. Ikke kraftig nei. Som om du skulle blitt kjørt på bakfra av en Toy Auris. Et lite klunk altså som føles som slakke i drivverket.
 11. Har du IIDtool? Står litt om det her http://www.disco3.co.uk/forum/topic161304.html?sid=0c3c310c0f837492dbc03b2bf32ea1a0, såkalt California stop. Kjennetegnes ved et klunk i drivverket typisk på vei inn og ut av rundkjøring. Det forsvant etter oppdateringen samt girer finere enn før. Litt annen bil nå:) Artig.
 12. Silicon var tingen. Så langt er jeg svært fornøyd med verktøyet, og ikke minst supporten fra GAP teamet. De svarer kjapt og forklarer lettfattelig men grundig. De vet nok at vi er mange tullinger her ute som kan mishandle verktøyet alvorlig og dermed bilen. Så langt har jeg fått klokke i dashen, 3-blink for filskifte og oppdatert ECU til girkassen slik at klunket jeg hadde før er borte. Bare dette er verdt investeringen
 13. Fikk den ut med mye lirking og tilting frem og tilbake. Lite komfy med den manøveren siden det er såpass mye pins inni den kontakten. Prøver litt Silikonspray.
 14. Fikk Iidtool bt i dag. Utrolig hendig og nett sak altså:) Meeeen, den sitter dønn fast i obd kontakten, får den ikke ut. Noen som har vært borti det? I manualen står det bare at den skal tas ut når man er ferdig, ikke mer enn det.