Gå til innhold

VikingEd

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av VikingEd

  1. 17S - Kenlowe 17in Electric Fan Kit

  2. Jeg selger en NY "17S - Kenlowe 17in Elektrisk vifte (inklusiv termostat)" (som jeg kjøpte til en Landrover Discovery TD5 i sin tid, men kan også brukes til Defender eller Serie bil) Den er ubrukt og i originale emballasje Ny pris inkl. import = 2100 kroner (kjøpt hos paddockspares i UK) Jeg selger den på FINN med finnkode=46814599
  3. Tror du må bygge minst 2 for å være helt sikker :-)
  4. Jeg har sammen problem på Disco 2 2003 modell med automat girkasse Kjøpt i januar 2009, begge lampen i dashborden begynte å blinke samtidig M og S. Ringte og Kjørte til Gautes, ingenting feil med olje osv. (Gautes liker ikke å jobbe med elektronikken tror jeg) Heldigvis hadde jeg garanti og probleme blitt fikset av Sandmo, som byttet sensor. Alt er ok..... til slutten på ferie. Skal kjøre fra Molde til Oslo og før jeg har kjørte 1 km begynte alt på nytt igjen. Kjørte på Land Rover verksted, som sjekket alt om girkasse, alle olje nivåer er som det skal være. Dem slettet feilkodene og alt gikk glimmerende, men nå er blinkingen tilbake igjen. Det skjer meste når girkasse må skifte gir eller med tunger last..... Når jeg har kjørt noe mil og slå av og på motoren, slutter det er blinke. men jeg har ikke tror på det. Neste uke til Sandmo igjen, på vanlig service..... Det blir spennende.
  5. Hei LR folkens... Gleder meg til å treffe ny folk på min første LR Treff. Sees på fredag kveld.
  6. Jeg har også bestilt noe vare hos dem og har fått dem i posten, men det tok litt tid. Har dere noe ervaring for å ungå å betalle moms to ganger? (UK og Norge)
  7. Montering av Kenlowe vifte. Hei jeg har kjøpt Kenlowe vifte til min Disco 2 og ønsker å monteren. Jeg har verken verksted eller garage og trenger litt hjelp med det elektriske. Har noe erfaring og liker å lære meg noe ting?
×
×
  • Opprett ny...