Gå til innhold

hugoparden

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.fotograf-hugo.no

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ualand

Nylige profilbesøk

382 profilvisninger

hugoparden sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. hugoparden

    Verdi

    På generelt grunnlag... Hva burde jeg kunne få for en Disco 2 2000 mod gått 208000. 7 seter. Har noen små ting som burde fikses, men intet stort.
  2. Please svar på denne de som har peil. Har samme problemet her på regnfulle vestlandet.
  3. Hei! 1: Bakdøren min på Disco 2 sitter fast. En dag jeg skulle åpne den så var det akkurat som om den var låst uansett hvor mange ganger jeg låste den opp;-) 2: Om bilen min står ute i regnet kommer det vann inn i karthyllen over hodet på sjåfør siden. Regner med at det er noen tette kanaler, men jeg hadde en mekaniker på saken. Han blåste litt rundt forbi. Hjalp intet. Noen tips?
  4. Jeg og har problemer med dette. Hos meg funker kupelyset kun om jeg fysisk slår det på. Noen som vet hva jeg må gjøre for å få det til å lyse når det skal?
  5. Viste seg å være mer enn luftbelg. den var helt inntakt den:-) Det er noe i kompressoren som er galt. må ha ny. 6500.- + arbeid. damn.....
  6. Hvordan da? Jeg er ikke akkurat noe mekke mann:-) Er det mulig å forklare meg hvordan jeg går frem?
  7. hehe sorry. Jeg har en Disco 2 fra 2000. Er dette noe et hvilket som helst verksted fikser greit? Bor litt langt unna et merkeverksted.
  8. Hei! Plutselig i dag så jeg at bilen var merkelig skeiv. Venstre bakhjul så ut til å ville krype inn i hjulbuen etter varme. Hva kan dette skyldes? Er det noe som har røket? Hugo
  9. Joda hev senk funker brillefint. Da blir det en stund til jeg får fiksa det siden jeg som sagt bor langt fra noe verksted med kompetanse. Søren klype..
  10. hugoparden

    Hjelp!

    Gjelder fortsatt kupelyset som nenvt i tidligere innlegg. Det funker men ikke automatisk når dører går opp etc. Virker bare i ON posisjon. Jeg kjører en Disco 2 2000 mod. Kan noen hjelpe meg. Vi bor midt i det store intet og det hadde vært deilig med kupelys som gikk på når jeg låser opp. Så ser jeg ihvertfall bilen og slipper føle meg frem:-)
  11. Glemte visst å nevne at jeg kjører en Disco 2, fra 2000.
  12. Det er ingen kupelys knapp? Bare en vanlig bryter på selve lampen, om jeg da ikke er helt blank og ikke har sett den på dashbordet... Noen som kan hjelpe meg her?
  13. Hei! Blinklyset på venstre side foran røk her. Hele lykten var full av vann. Kontakten til selve blinklyset var irret vekk, så dette var nok et gammelt problem. Tok kontakt med Laastad bil i Haugesund. Utrolig greie folk. Betalte vel 450.- kr for et flunka nytt blinklyshus med alle kontakter og nye pærer.-) Men så til problemet!!! Kupè lyset. Etter denne blinklys episoden har det bestemt seg for å kun fungere på ON. M.a.o vil det ikke slå seg på automatisk når døren går opp, og det lyser heller ikke i de 12 sek det skal etter man har lukket døren. Utrolig irriterende. Og før dere skriver tilbake med svar.... Nei det er ikke en sikring som er gått. Jeg har sjekket dem alle og de er i fin funk. Lysene lyser tross alt i ON posisjonen. Hilsen forrtvilet men fortsatt forelsket Disco eier.
  14. Hei! Har en Disco 2 2000 mod. Er SVÆRT fornøyd med bilen, men! Kjørte båten på henger her en dagen. Og så lutselig noen lys i dashbordet lyse. De har ikke forsvunnet, men kommet og gått litt ved oppstart. Lampene som lyser er TC, ABS og et rødt et med bilde av alle fire hjulene med et kryss mellom forre og bakre aksling. Leste meg til at det var diff.sperre? Den lyser forresten kun ved oppbremsing. TC og ABS lyser etter ca 50% av oppstartene. Hva skjer a? Noen som kan hjelpe meg? Har ikke merket at bilen er anderledes...
  15. He he! Takk for sympati og invitasjon. Men etter å ha sett bildene under invitasjonen, så tror jeg nok at jeg står over. Min Panther skal ikke sette sine ben utenfor offentlig godkjent vei:-) Jeg betrakter den som mitt gods. Når jeg skal kjøre i naturen og kjøre galejan tyr jeg heller til min Deutz Fahr eller Polaris 6x6 500ccm også mye omtalt Polaris the sixwheeled monster:-) Men tusen takk for invitasjonen. Kanskje når bilen nærmer seg sin siste hvile, vil jeg la dens potensiale bli fullendt:-)
×
×
  • Opprett ny...