Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

smedenDY

Medlemmer
 • Innholdsteller

  338
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om smedenDY

 • Rang
  Entusiast

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Asker

Previous Fields

 • Location / Bosted
  asker

Nylige profilbesøk

674 profilvisninger
 1. Vi kommer 2 stykker vet ikke om vi møter no sted eller kommer direkte enda.
 2. smedenDY

  Nydelig 110 DCPU

  Jeg hadde gleden av å se denne live på glaskogen. Hadde vi ikke hatt to 110" fra før hadde jeg handla tvert! Hvis du ikke synes denne er verdt statusen samleobjekt er du ganske kresen Joker
 3. smedenDY

  Høstsjekk hos sandmo

  Torsdag 18/10 kl 18 er det høstsjekk hos sandmo i Drammen. Vi kommer. Kommer du?
 4. smedenDY

  Patriot vs Frontrunner

  Jeg hadde frontrunner og bytta til patriot. Nå har jeg bytta tilbake igjen! Begge frontrunnergrindene er av den gamle sveiste typen. Problemet med de alugrindene som er skrudd sammen er at de skal liksom være flinke. Derfor bruker de rustfrie skruer. Rustfritt og aluminium går veldig dårlig sammen hvis du ikke har riktig alu. Derfor blir det store korrosjonsbobler rundt alle skruene Et annet pluss med frontrunner er spora du kan feste skruer i. veldig kjekt når du skal feste alt det kule stæsjet ditt på taket og når du fant ut at du skulle flytte på det eller bytte til no enda kulere er det bare å ta vekk bolten uten at det dukker fram masse hull du måtte borre og som garantert ikke passer til no annet du skal ha oppå der.
 5. smedenDY

  300tdi: Lufteskrue til termostathus (Osloområdet)

  Mener det er vanlige rørgjenger der. 1/2" eller 3/8". Du bør kunne finne en plugg som passer på biltema eller lignende
 6. smedenDY

  Alu felger Defender

  Tror jeg har noen liggende hjemme i Asker. Er å hytta nå men kan sjekke i morra kveld
 7. smedenDY

  Defender 130 dobbelcabin

  Bruk varmgalvaniserte bolter i stedet for rustfrie. Bruker du rustfrie vil bolten holde seg like fin mens stål og aluminium den kommer i kontakt med vil ofre seg og korrodere.
 8. smedenDY

  Nattsafari 2018

  Vi kommer To stykk i taktelt.
 9. smedenDY

  Arctic Trucks Expo

  I morgen er det expo hos Arctic Trucks i Drammen. Flere enn meg som skal ta en tur å kikke litt?
 10. smedenDY

  NLRK treff i Glaskogen, 08-10/06-18

  Takk for et fantastisk hvilepuls treff Må få lagt inn dette i planen neste år også! Med både bursdag og bryllupsdag blant deltagerne ble det jo litt av en festhelg. At vi fikk inspisere en 04 mod 110 dcpu som hadde gått 24000 og stått innendørs hele livet var jo også en fin opplevelse
 11. smedenDY

  NLRK treff i Glaskogen, 08-10/06-18

  Vi kommer Endelig passer det med kalenderen.
 12. Takk for et fint døgn i elvedalen Ble jo litt tur ut av det siden vi dro opp på lørdag. Er imponert over hvor mye vi fikk gjort, mye mer enn vi regna med! Topp innsats av alle som var med. Var godt å få bidra litt også, ikke bare bruke området. Gleder oss til onsdag
 13. Vi gleder oss så mye at vi tar en liten prøvetur til helga for å være med på løyperyddedugnad Tar med to motorsager med førere. Var det sånn at det var mulig å overnatte fra lørdag til søndag Jøran?
 14. smedenDY

  265 dekk på Wolf felger

  Jeg har kjørt 265 på wolffelg både på seriebil og defender. Det er en fin kombinasjon. På seriebilen går de kant i kant med skjermen og du mister litt sving. På defender er de innafor skjermen. Kan ikke si jeg merka at jeg mista no sving på den. Nå kjører jeg 285 på wolffelg, det går fint det også. Innafor skjermen, men du mister litt sving.
 15. smedenDY

  Vårsjekk hos Sandmo

  På kalenderen står det vårsjekk hos Sandmo 19/4 kl 18.00. Jeg skal Håper det er fler som har tid. Har vært litt stusselig oppmøte de siste åra synes jeg.
×