Gå til innhold

fiftycal

Medlemmer
  • Innlegg

    387
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av fiftycal

  1. Hei Halvbelter til MF165 ønskes kjøpt. Må ha komplett sett. Noen som har?
  2. Hvis jeg skjønner punkt 2.2 rett, så kan jeg kjøpe en bil uten VAT og eksportere den?
  3. I disse Brexit-tider... Er det noen som kan opplyse meg? Tidligere var det slik at visst du kjøpte en «ny» bil (kjørt mindre enn 6000 km eller nyere enn et år) og eksporterte denne ut av UK, så kunne du få refundert VAT. Hvordan er dette nå med Brexit og eksport til Norge, noen som vet?
  4. Takk. Da satser jeg på at det holder.
  5. Hei. Har fått en hypertherm 45 xp i hus og det klør litt etter å teste denne. Leser i bruksanvisningen at trykkluften skal være ren og oljefri. Jeg har liten peiling på kvalitet på trykkluft, og lurer på om noen vet om et Biltemafilter vil være bra nok? Bør jeg gå for en oljefri kompressor? https://www.biltema.no/verktoy/trykkluft/trykklufttilbehor/trykkregulatorer/vannavskiller-2000022919
  6. Det fikser jeg hvis jeg ikke får fresen opp på annet vis
  7. Har pådratt meg en del arbeid i forbindelse med hyttebygging, og har kjøpt en fres som står i 3350 Prestfoss. Hvis noen skal nordover med varebil eller henger så betaler jeg for dette!
  8. Tja. Jeg skal, hvis jeg må, hente noe greier ved Hønefoss i juletider. Og da må jeg kjøre E6 sørover.
  9. Planlegger å gjøre en innsats med seriebilen, men må ha en bra ramme til en 88 s2a. Noen som har?
  10. Som det er skrevet over her. Det skal visstnok være enklere å etterstramme.
  11. Takk for tipset. Da har jeg akkurat bestilt nye lagre fra Erik. Med gamle låsemetoden.
  12. Hei. Er det noen som kan hjelpe meg med korrekte deler dersom jeg skal bytte hjullager og samtidig bygge om til låsemutter og låseblikk til min Defender 2007. Jeg skal etterhvert bytte alle fire hjullager. Hvilke lager duger? Og når jeg har ordet, hvilken workshop manual anbefales? Hilsen uautorisert LR-mekaniker
  13. Bakseter 3. seterad fortsatt ledige? I så fall tar jeg to.
  14. De er et sant helvete å få ut. Måtte skjære med tapetkniv rundt og under hele ramma rundt. Det er noe jeg aldri kommer til å gjøre igjen.
  15. Byttet aksling mellom girkasse og fordelingskasse, olje i fordelingskassen, olje i bakre og fremre aksling, motorolje og filter. Godt å kjøre Defender igjen...
  16. Vet du om en av Biltemas avdragere passer? Må kjøpe en til dette formålet.
  17. Du kan få et tips fra en som demonterte sin C fire ganger for å finne feilen. Det jeg tilslutt gjorde var å kjøpe en ny på ebay for under 3000,- Flyttet over printkortet til den nye. Neste gang jeg får problemer skal jeg gjøre akkurat det samme. Kjøp ny og bruk den gamle til reservedeler.
  18. Jeg søkte for en måned siden. Kanskje jeg må purre på dem?
  19. Ja, jeg hadde vel en liten anelse, men så var det jo påskeferie og lite deler i garasjen...
  20. Det er en 2007 Defender. Ok, da ble jeg litt beroliget. Kjøper ny aksling og håper det blir kortvarig 2WD. Krysset hadde ødelagt selve akslingen også.
  21. Da har jeg vært ute i garasjen igjen, og det viser seg at sentermutteren ikke har noe slakk sideveis, men at den muligens skulle vært strammet? Det virker som slakken ligger i at mutteren ikke er helt skrudd inn?
  22. Hei. Jeg har mye slakk på akslingen som går fram fra fordelingskasse. Slakken går sideveis på akslingen. Er dette som det skal være, eller har noe gått til H...? Årsaken til at jeg fant denne slakken er gåent kryss. Noen meninger om dette?
  23. Nei, jeg prøver å holde meg vekk. Jeg har hatt lyst på en slik i mange år, men har dårlig vibber etter at avisoppslag for noen år siden. Jeg skal ihvertfall ikke på landstreff i Atom-klubben
×
×
  • Opprett ny...