Jump to content
LRforum

TerjeTerjesen

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About TerjeTerjesen

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Location
  hedmark

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Hedmark
 1. Hei, her er min erfaring med EU-kontroll, og manglende seter i henhold til vognkort. I familien har vi en gammel Caravelle (1995). Denne er registrert for 8 personer. 2 foran og 6 bak. I denne bilen har det aldri vært montert mer enn 3 seter, 2 foran og 1 bak, samt rullestol heis. (bilen har vært i familien siden 1995). Det har aldri vært spørsmål om de manglende setene/setebeltene på noen EU-kontroll. Har hatt den på forskjellige verksteder. Ble senest godkjent 06-2019 uten en eneste merknad. Og det hos et verksted jeg opplever som veldig pirkete. (fikk 2-er feil på annen bil pga såvidt synlig irr på tilhengerkontakt (reparerte det selv på 5 sekunder ved hjelp av et lommetørkle) Rullestolheisen ble forøvrig fjernet for noen år tilbake.
 2. Takk for svar Bryteren var nok synderen her. Etter å ha trykket på den gjentatte ganger, samt dyttet den litt hit og dit, blinker alle lys som de skal. (så lenge det varer). Bilen ble godkjent i dag. Gaute's svar sparte meg nok for et kostbart verksted besøk. Takker og bukker. Terje
 3. Blinklysene på min Discovery TDI 1991, virker som de skal. På begge sider. Men når jeg setter på nødblinkerne, blinker ikke venstre blinklys bak. (pæra blinker altså ved normal bruk). Fikk 2'er feil på EU kontrollen nylig pga dette. Noen her som har vært borti samme problemet, og vet hva det kan være ? Ledningsbrudd eller dårlig kontakt et sted, er vel det mest sannsynlige ? Terje
 4. Hadde Track Edge med lastebil pigg på Discovery'en i flere år (225/75 x 16) Meget godt fornøyd. Kjørte mye på ubrøytede skogsveier. Folk sto og måpte over hvor godt den tok seg fram. (eller hadde fremkommeligheten noe med bilen å gjøre ?) Terje.
 5. tastetrykkfeil Kan man fjerne sine innlegg totalt ?
 6. Hei, har takstativ til Disco 1. Kjøpt hos K. Bøhler for 13-14 år siden. Esken var merket -LAND ROVER GENUINE PARTS-. Mener at jeg dengang betalte over 2.000 kroner. Det spesielle er at takbøylene(firkantrørene over taket) ikke er rette, men faktisk noe buet. Må ha 500 kr for dem. Tlf. 45 68 14 22 (Hamar)
 7. Da har innerskjermen venstre side, på min Discovery TDI 1991, laget et fint avlangt hull (ca 5 cm) på ytterskjermen. Mener å ha lest om dette problemet tidligere, men har ikke fått søkt fram noen opplysninger. Hullet plager meg ikke så ille, men hva er enkleste måte å hindre utvidelse på ? Klippe opp en hageslange og sette på innerskjermkanten ?
 8. Hvor mye koster det å skifte støtdempere bak på Subaru Forrester ? 12.000 (tolvtusen) kroner. Kun bak. Har selv kjøpt en Skoda 4X4 i tillegg til grombilen (Discovery 1991). TC og ESP fungerer imponerende bra på Skoda'en.
×
×
 • Create New...