Gå til innhold

TerjeTerjesen

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    hedmark

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Hedmark

Nylige profilbesøk

576 profilvisninger

TerjeTerjesen sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Har nå igjen 1 stk stålvaier 50 meter. (Kan man gå inn og forandre det opprinnelige innlegget ? hilsen dataanalfabet)
  2. 4 piggkjettinger, passer 225/75 x 16. Kr. 1.000,- Stålvaier, 50 meter, 8 mm, krok i begge ender. kr. 1.000,- Stålvaier, 30 meter, 8 mm, krok i begge ender. kr. 500,- Differensial fra Discovery 1991. Fikk montert ARB diff i mars 1995, bilen hadde da gått ca 55.000 km. Den originale har ligger i uthuset etterpå. kr. 300,- Clutch til Discovery 1991, TDI, vet ikke om den er 100 % komplett, men det ser du som er mekanikerkyndig. kr 300,- (NB helt ny ubrukt) Takstativ, roofbar STC 8057 AA. kr. 200,- Meld på PM for tilsending av bilder.
  3. Hei.

    er det mulig å få se et bilde av hi-liften, ev mtp slitasje? Ev på mobil

     

    mvh

    Stig-Rune 

    1. TerjeTerjesen
    2. TerjeTerjesen

      TerjeTerjesen

      Hei,

      kan sende bilde på telefon.

      Mitt nummer 911 22 sju null sju.

      Terje

  4. Hei, Min har ikke Defender adapter. Terje.
  5. Heisann, Undertegnede har også en Hi-Lift i garasjen. Model HL-485. Kjøpte den på ei villmarksmesse på Lillestrøm for mange år siden. Brukes ca 1 gang annet hvert år. 900 kr er vel en grei pris. Kan leveres på strekningen Lillehammer - Lillestrøm.
  6. En liten oppdatering er vel på sin plass. Ettersom jeg ikke er så veldig reparasjonskyndig, forhørte jeg meg litt omkring for å finne et kompetent girkasseverksted. Fikk tips om firma Bækken Offroad Service - Ådalsbruk, som har spesialisert seg på girkasser, overføringer og differensialer. Leverte derfor bilen der. Det var en overføring til transfer kassa som hadde gitt seg, den er nå sveiset, forsterket, og holder vel 32 år til ! Prisen på reparasjonen var absolutt akseptabel.
  7. Hei, noen her som har bruk for en delekatalog med følgende merking: Delkatalog Vogn, felt, 3/4 T, 4x4 Land-rover Illustrert deleliste Hærens forsyningskommando 1973
  8. Hei, har en Discovery 200 Tdi, 1991, gått 295.000 km. Egen spak for høygir/lavgir og diff sperre inn/ut. Lørdag, da jeg skulle sette bilen i lavgir, skjedde ingenting, girspaken (reduksjonskassa) lot seg føre frem og tilbake uten motstand. Bilen ble stående i høygir. Testet innkobling av sperra (spaken til venstre), dette fungerte som normalt. Det er vel antagelig et overførings-stag som har løsnet et sted. Noen som har vært borti tilsvarende, og har utfyllende opplysninger om hva det kan være ? Det går fint å kjøre med bilen, men jeg bruker vanligvis lavgir ukentlig, da jeg manøvrerer en god del med stor henger. Terje
  9. Hei, her er min erfaring med EU-kontroll, og manglende seter i henhold til vognkort. I familien har vi en gammel Caravelle (1995). Denne er registrert for 8 personer. 2 foran og 6 bak. I denne bilen har det aldri vært montert mer enn 3 seter, 2 foran og 1 bak, samt rullestol heis. (bilen har vært i familien siden 1995). Det har aldri vært spørsmål om de manglende setene/setebeltene på noen EU-kontroll. Har hatt den på forskjellige verksteder. Ble senest godkjent 06-2019 uten en eneste merknad. Og det hos et verksted jeg opplever som veldig pirkete. (fikk 2-er feil på annen bil pga såvidt synlig irr på tilhengerkontakt (reparerte det selv på 5 sekunder ved hjelp av et lommetørkle) Rullestolheisen ble forøvrig fjernet for noen år tilbake.
  10. Takk for svar Bryteren var nok synderen her. Etter å ha trykket på den gjentatte ganger, samt dyttet den litt hit og dit, blinker alle lys som de skal. (så lenge det varer). Bilen ble godkjent i dag. Gaute's svar sparte meg nok for et kostbart verksted besøk. Takker og bukker. Terje
  11. Blinklysene på min Discovery TDI 1991, virker som de skal. På begge sider. Men når jeg setter på nødblinkerne, blinker ikke venstre blinklys bak. (pæra blinker altså ved normal bruk). Fikk 2'er feil på EU kontrollen nylig pga dette. Noen her som har vært borti samme problemet, og vet hva det kan være ? Ledningsbrudd eller dårlig kontakt et sted, er vel det mest sannsynlige ? Terje
  12. Hadde Track Edge med lastebil pigg på Discovery'en i flere år (225/75 x 16) Meget godt fornøyd. Kjørte mye på ubrøytede skogsveier. Folk sto og måpte over hvor godt den tok seg fram. (eller hadde fremkommeligheten noe med bilen å gjøre ?) Terje.
  13. tastetrykkfeil Kan man fjerne sine innlegg totalt ?
  14. Hei, har takstativ til Disco 1. Kjøpt hos K. Bøhler for 13-14 år siden. Esken var merket -LAND ROVER GENUINE PARTS-. Mener at jeg dengang betalte over 2.000 kroner. Det spesielle er at takbøylene(firkantrørene over taket) ikke er rette, men faktisk noe buet. Må ha 500 kr for dem. Tlf. 45 68 14 22 (Hamar)
×
×
  • Opprett ny...