Gå til innhold

propac

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    norway

Previous Fields

  • Location / Bosted
    otta

Nylige profilbesøk

540 profilvisninger

propac sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. var faktisk denna lille ventilen i dieselfilteret som var problemet, bytta den og går fint, og jevnt:)
  2. godt spm,, skal kjøres litt i nærområdet for og se hvordan den oppfører seg, hører fortsatt litt sterkere surring fra pumpa i tanken ved oppstart, ny pumpe som skrevet, men høres ut som den må jobbe litt hardere enn normalr til og begynne med?
  3. starter og går greit nå, luft sikkert:)
  4. har du riktig fremgangs måte på lufting til meg så må de prøves:)
  5. ulyd og bilen stoppa, pumpa foran hadde de sikkert hvert nok og bytta oringert slik i ettertid, starter fint og kjører perfekt en liten stund for så og stoppe, må da kjøre den på starter til jeg hører at den bak suger bra igjen, da starter den
  6. sorry 2004, 110 td5 selvsagt med snart 200 på klokka:)
  7. skifter pumpa i tanken og høytrykkspumpa, starter fint og går bare en liten stund, så stopper den, høres ut som den i tanken suger luft? har bra med diesel og rein tank, tips mottas med takk:)
  8. propac

    ujevn gange

    bare irriterendes, hatt td5 før utta detta, ellers topp bil, defender nr 4, prøvd discovery 2 og rr men detta er tingen:)))
  9. propac

    ujevn gange

    ikke lenge, virker bare som n får litt for mye diesel en liten stund for så og gå heilt reint. kanskje noe diesel retur???
  10. propac

    ujevn gange

    går godt under kjøring, men når jeg stopper og bilen går på tomgang så går den ujevnt en liten stund. tips ? 04 mod td5 med 150, på klokka
  11. propac

    winch

    dessverre, godt brukt i vedskogen,11000lbs eller hva det heter
  12. propac

    winch

    finns sikkert det, mest sur på biltilsynets motbydelig attitude når jeg blei stoppa, men har laga meg ei hurtig kobling med sele pinner gjennom boltene.
  13. propac

    winch

    blei stoppa av biltilsynet og måtte plukke av vaier rulla, var farlig, men hvis jeg hadde godkjennings papirer på rulla så vips, var den ikke farlig lenger. andre med samme erfaring?, sitter på defender 2000 mod.
  14. er interessert i lyktbeskytterene
×
×
  • Opprett ny...