Gå til innhold

RonniJensen

Medlemmer
  • Innlegg

    93
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

4 følgere

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sunndalsøra

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Sunndalsøra

Nylige profilbesøk

1 337 profilvisninger

RonniJensen sine prestasjoner

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

  1. Ikke originalt brembobremsesystem på denne
  2. Hvordan finner jeg ut om bilen har "Without Roll Stability Control or ACE" ?
  3. Hei. Ønsker synspungt. Har en RR Sport 06 som kroken har begynt å bli løsnet på (avtagbar så klart) er veldig løs når jeg setter den i.Rengjort og smurt opp. Så fant en kolega av meg denne artikelen på nett. Ringte så til inportøren som bekreftet å ha hørt om saken. Dette var vist en sak som egentlig bare gjalt USA, men som det ble kjørt en kampanje på i norge også. Damen jeg snakket med hos inportøren henviste meg til nærmetse LR verksted som er Trondheim. Snakket med en hyggelig kar der som ville hjelpe med å sjekke opp. Det har nå gått ca 14 dager siden jeg tok kontakt å fikk svar idag. Se link nedenfor. "Garantiavdelingen sier følgende etter å ha sett på e-posten: Vi har sett denne linken før. Dessverre så er det ingen utvidet garanti på bilene på grunn av dette. Bilen ble i 2006 levert med 2 eller 3 år garanti og reklamasjonsrett iht. til kjøpslov den gang, utover dette så er det ingen krav mot fabrikk å få dekt dette, så vi kan dessverre ikke hjelpe deg med å få skiftet dette kostnadsfritt. Det eneste du kan gjøre er å reklamere på saken der du har kjøpt bilen. Hvis du har kjøpt den i senere tid hos en forhandler har du 5 år reklamasjonsrett. Dette betyr likevel ikke at de er pålagt å utbedre det uten kostnad da slike ting i forhold til bruk kan være å forvente på en bil som er av en slik alder. Men da får du hørt hva selgende part kan tilby. Vi ønsker selvsagt å hjelpe deg å utbedre feilen dersom du ønsker å kjøpe tjenesten. Så det er bare å gi oss et vink om vi skal sette opp en time." Skal jeg bare godta dette eller skal jeg gå videre med dette? https://www.farligeprodukter.no/produkt/100046 Under spesielle forhold hvor tilhengerfeste er utsatt for ekstreme belastninger (både vertikal og horisontalkrefter) kan hurtigkoblingen løsne fra kjøretøyet med påfølgende farer for at tilhengeren kan løsne fra trekkbilen. Det kan i gitte situasjoner være fare for at det kan oppstå kollisjon mellom tilhenger og gjenstander og kjøretøy med fare for personskader. (Melding A12/1583/14)
  4. Lufter interessen for min 71mod serie 2a sivil. Plukket ned til ramma. Skiftet utriggere. Sandblåst og malt opp igjen med epoxy maling. Alt til bremser er skiftet utenom tromlene. Nye fotbrønner. Kun småplukk igjen. Rett og fin bil.
  5. Lagt strøk nr 4 idag 2 strøk med Jotamastic 90 alu og 2 strøk med Hardtop AX
  6. Idag er det klargjøring til sandblåsing av ramma.
  7. Hei igjen. Nå er delene byttet. Det ble endel boring i stolpene for det var mange sveisepungt å ikke riktig god å finne. Da er det klart for sandblåsing og lakkering av rammen.
  8. Skjønner at det var dumt, men begge deler var pill råttent. Har merket av hvor utriggeren skal stå. Da skal jeg slipe av lakken for å se hvor sveisepunktene er. Men er det delt inni kanalen eller må den kappes på en måte?
  9. Er egentlig blank på dette, men kapp og sveis er sikkert greia
  10. Hovedmodulen(ny)er nå byttet og programmert hos Nardo bil i Trondheim. Det var en skjelden feil opplyste de. Modulen ble bestilt fra England. Sparte noen tusenlapper på det☺️
  11. Hei igjen☺️. Har nå vært å fått diagnose hos Nardo bil i Trondheim. Det ble konstatert med internfeil. Var vist en skjelden feil! Er det mulig å bytte fra en annen bil som ikke har vært utsatt for noe? Må den programmeres på nytt eller er det plug and Play ?
×
×
  • Opprett ny...