Gå til innhold

Bipol110

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Bipol110

  1. Utrolig, du har vel ikke en Nanocom Evo til overs også vel? :-)
  2. Bipol110

    Nanocom evo

    Er det noen som har en Nanocom evo, for Defender td5, til salgs, min har tatt kvelden og slukket lyset.
  3. Har akkurat de samme lyktene, med samme problem. Jeg tok dem i oppvaskkummen, vasket reflektoren så godt jeg kunne komme til, og skylte de godt med eddikvann. De ble som nye! Lykke til!
  4. Bipol110

    Led lys

    Helt riktig, her i huset går vi kl 12 , hele familien, ut i garasjen, slukker lyset, jeg vrir på tenningen på Defenderen og alle beundrer gnistregnet.
  5. Bipol110

    Led lys

    Takk for raskt svar. Si meg feirer du ikke nyttår :-)?
  6. Bipol110

    Led lys

    Er det tillatt og sette inn nye LED hovedlykter i en Defender, ikke bare pærer, men komplette lykter?
  7. Spindler og wiretrekk er splitter nytt, fra EWS, motor er gammel (2003), men går som ei klokke. Det er tannhjulet på motoren som har gitt opp, tror jeg... Har ringt EWS ca 25 ganger idag for motor/tannhjul, men der svarer ingen. Skulle hatt bilen på veien igjen i dag :-(
  8. Hei Gaute, har byttet wiretrekket, og justert leppa på bakplata, som var svært slakk. det er drevet i selve motoren som glipper. Har du nytt drev, eller motor på hylla?
  9. Det hjalp med litt voldsbruk, ut med de gamle og inn med de nye. Leamikken fungerer perfekt så lenge jeg ikke legger pusserbladene inn på ruten. Når jeg gjør det, stopper pusserne i stilling rett opp, og det høres ut som pussermotoren "tanner" over. Spiralen beveger seg ikke. Er motoren (gearet) kaputt? Kan den eventuelt repareres, eller må det en ny til?
  10. Takk for svar Gaute, da prøver jeg med hard-hanskene.
  11. Er det noen kloke her som har klart å få ut spindlene til pusserne. Har plukket ut så godt som hele dashbordet, men det er ikke plass for å trekke ut spindelen. Pussermotor og "spiralen" er tatt ut og jeg kan ikke se at jeg kan plukke ut mer? Har søkt på nettet, og det virker som om man må til med brekkjern og hammer, noe jeg tviler på er eneste løsning. Defenderen er fra 2003, og har i forhold til de jeg finner på nettet spindlene sittende "oppned". Gode råd mottas med takk.
  12. På min (td5), var "oljelekkasje" mellom motor og gir, lekk dieselregulator. Drypp i flere år borte etter 20 minutters fikling.
  13. Kan ikke, men kan komme etter 19:30. Opsund?
  14. Greit, når passer det og hente?
  15. Passer de på Defenderen min, vil jeg gjerne ha dem. Bor like oppe i gata, på Lande. Mvh
  16. Vinterdekk til Defender ønsket kjøpt. Gjerne i henteavstand fra Sarpsborg/ Østfold.
  17. Må bytte "kontaktene" i starteren min (har delene). Ser ut som at dette er en jobb for noen som har gjort det før. Er det noen der ute som kjenner til et verksted, eller lignende som har gjort dette før? Bilen står i Sarpsborg, og er fremdeles mobil.
  18. Pumpet den Engelske Pasienten full av Fluid Film. Kona har døpt den om til Fjøset...
  19. Da tror jeg jeg stikker ned til Würth og spør etter det beste pakningslimet de har, demonterer overdriven, og "limer" den sammen igjen.
  20. Har klart å "sprenge" overdriven (GKN) på autobahn. Etter noen timer i 120/130 km/t kjedet jeg meg, og prøvde å dra på litt. Ga meg når Defenderen passerte 160 km/t (ja, chippet), det var mer å gå på, men motet sviktet. Da jeg skulle kjøre i land fra ferja i Ystad i går, oppdaget jeg en liten oljedamm under bilen og oljeklin rundt overdriven. Kjørte hjem, 53 mil i ca 120 km/t, ingen problem, men betydelig mer oljesøl under bilen. (GKN overdriven blir holdt innkoplet av internt oljetrykk, så kopler den seg ut er det egentlig bare å stoppe umiddelbart og fylle på) Så spørsmålet; Jeg drar til Polen på torsdag, så jeg rekker ikke å få nye pakninger fra Øya. Er det mulig å erstatte alle "papirpakningene" med noen slags pakningssement, eller er det bortkastet arbeid? (Overdriven blir dyktig varm.) Alternativet er å plukke av hele giret.
  21. Trenger et hunde/varegitter som passer bak 2. seterad i Defenderen (110). Har den originale varebilveggen, men den er for stor (bred) for å passe bak baksetene. Den doneres til en trengende for en boks det står "Borg" på.
×
×
  • Opprett ny...