Jump to content
LRforum

Bipol110

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Bipol110

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sarpsborg

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Sarpsborg

Recent Profile Visitors

336 profile views
 1. På min (td5), var "oljelekkasje" mellom motor og gir, lekk dieselregulator. Drypp i flere år borte etter 20 minutters fikling.
 2. Kan ikke, men kan komme etter 19:30. Opsund?
 3. Greit, når passer det og hente?
 4. Passer de på Defenderen min, vil jeg gjerne ha dem. Bor like oppe i gata, på Lande. Mvh
 5. Vinterdekk til Defender ønsket kjøpt. Gjerne i henteavstand fra Sarpsborg/ Østfold.
 6. Må bytte "kontaktene" i starteren min (har delene). Ser ut som at dette er en jobb for noen som har gjort det før. Er det noen der ute som kjenner til et verksted, eller lignende som har gjort dette før? Bilen står i Sarpsborg, og er fremdeles mobil.
 7. Pumpet den Engelske Pasienten full av Fluid Film. Kona har døpt den om til Fjøset...
 8. Da tror jeg jeg stikker ned til Würth og spør etter det beste pakningslimet de har, demonterer overdriven, og "limer" den sammen igjen.
 9. Har klart å "sprenge" overdriven (GKN) på autobahn. Etter noen timer i 120/130 km/t kjedet jeg meg, og prøvde å dra på litt. Ga meg når Defenderen passerte 160 km/t (ja, chippet), det var mer å gå på, men motet sviktet. Da jeg skulle kjøre i land fra ferja i Ystad i går, oppdaget jeg en liten oljedamm under bilen og oljeklin rundt overdriven. Kjørte hjem, 53 mil i ca 120 km/t, ingen problem, men betydelig mer oljesøl under bilen. (GKN overdriven blir holdt innkoplet av internt oljetrykk, så kopler den seg ut er det egentlig bare å stoppe umiddelbart og fylle på) Så spørsmålet; Jeg drar til Polen på torsdag, så jeg rekker ikke å få nye pakninger fra Øya. Er det mulig å erstatte alle "papirpakningene" med noen slags pakningssement, eller er det bortkastet arbeid? (Overdriven blir dyktig varm.) Alternativet er å plukke av hele giret.
 10. Trenger et hunde/varegitter som passer bak 2. seterad i Defenderen (110). Har den originale varebilveggen, men den er for stor (bred) for å passe bak baksetene. Den doneres til en trengende for en boks det står "Borg" på.
 11. Har byttet kløtsjen i GKN overdriven min og oppdager nå når jeg setter den sammen igjen, at "enveis låselageret" kan settes inn begge veier. La ikke merke til hvilken vei det låste når jeg tok det ut. Du som har plukket ned et slikt gear vet hva jeg mener. Skal planetgearet kunne dreies med, eller mot klokken?
 12. Sjøreddningstjenesten i Kolobrzeg (Polen) har fått splitter nytt staselig kjøretøy. Gunnar H.
×
×
 • Create New...