Gå til innhold

huntern

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Fosen
  • Interests
    Landrovere og friluftsliv generellt.

Nylige profilbesøk

419 profilvisninger

huntern sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Ok. Da takker jeg for alle råd, og prøver på nytt.. På Finn.no
  2. Støtter den Lafterolf! Her er det rare meninger og lite seriøs action. Når forståsegpåere påstår at det ikke går an å prøvekjøre en flodhest uten mellomakslinger på, går selv min grense for å ta i mot dritt på overtid! Antar videre at en seriøs kjøper har tatt kontakt pr telefon hvis vedkommende lurer på noe spes ? Takk for meg!!
  3. Mener du det ? Er jo skiftet masse på denne. Må jo ikke selge vettu. Å «gi bort» en såpass god bil er jo helt uaktuellt. Denne går forøvrig garantert rett gjennom eu kontr. Tør jeg spørre hva du/dere mener er en fornuftig pris ?
  4. Hei! Det står i annonsen at den er eu ok til sommeren. Pris ? Vanskelig å si, men åpen for bud 15 k må den nå være verdt vel ?
  5. Er det virkelig ingen som er interessert i å få kjøpt seg en rimelig flodhest ?
  6. Noen interesse/bud for en kommende stjerne som både er tight og fin ?
  7. Kontakt meg på 92894649 hvis du lurer på noe. Bilen er ikke mye brukt av meg. Selges kun for at jeg har for mange kjøretøy.
  8. Bil i bra stand selges. Motor gått 150000 km ++ Lettstartet bil uansett temp. Bygd opp av en dyktig entusiast! For tiden er mellomakslingene tatt av. Nye «lager» kjøpt. Ps : Les teksten på det ene bildet. Fra forrige eier. Pris ? 9 bra dekk på felg. Bilen er på Fosen
  9. Ellers så er det montert bryter for gløding, nye massive kanaler, og vifte for motorkjøling som styres via egen bryter Bilen var som før sagt akkurat eu ok før jeg kjøpte den for ett år siden. Ikke mye brukt av meg grunnet tidsklemma, så teknisk skal vel ikke alt være helt tullete. Litt rust er det sef på de vanlige plassene( hjulbuer).
  10. Hei! Selger for 30k. En som er interessert. I mitt eie har bilen fått to nye batteri, nytt oljefilter, har nytt dieselfilter også. Modifisert øvre del av bakluke(har det originale også), div nye lys, ny manifoilpakning(har den gamle), div lakk, og konstruert bakre innredning i kryssfiner( oppvevaringsrom og sengeplass). Denne kan lett fjernes. Ut i fra det jeg har kjøpt og solgt av biler gjennom tiden, så mener JEG at den er verdt pengene
  11. Kjøpte denne for et år siden for 40k. Ser overhodet ingen grunn til å selge denne for 20k nå. Det meste er i orden selv om den ikke er pen.
  12. Hehe. Den er en 77 modell, som det står lengre opp her. Lafterolf vet av flere som har hatt denne bilen før meg. Bilder kan jeg fixe etterhvert hvis noen er interessert. Bytte er mere interessant enn rent salg
  13. Eeh. Trekker på alle hjul denne, hvis man vil det. Patrol transfer.. Ingen bil for originalpolitiet dette, men derimot et artig kjøretøy for de som vil ha en doning som virkelig skiller seg ut, og som bruker forholdsvis lite diesel. Fant grunnen til oljelekkasjen. Hull i en gummislange.
×
×
  • Opprett ny...