Gå til innhold

Vestfold

Medlemmer
  • Innlegg

    452
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sandefjord
  • Interests
    Fjellklatring
    med Rover

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Sandefjord

Nylige profilbesøk

1 276 profilvisninger

Vestfold sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Takk for tips! Var gjort på 10 minutter.
  2. Hei Har en 2001 Discovery TD5, hvor de fleste pærene i dashboard er gått. Det er noe dritt å ikke se hvilken fart jeg ligger i når mørket faller på. Gjelder altså pærer bak speedometer, turteller etc, ikke klokke eller klimakontroll. Er det noen som har en oppskrift/how to? Evt vet hva slags pærer jeg trenger?
  3. Fikk et glitrende tips av RR-Classic om å sjekke FL 5 i sikringsboksen under panseret. Det er en såkalt fusible link, og den er beskrevet i electric library å levere spenning til RH seat relay og LH seat relay, samt sikring nr 34 i sikringsboksen under ratt. Den, sikring nr 34 finner jeg igjen på skjema forvindusheiser. Leverer spenning til BCU ( body control unit) som styrer vindusheismotorer. Og helt riktig: FL 5 var gåen. Tusen millioner takk, Oddvar! Poster tipset ditt her så andre også kan se løsning på dette problemet. Byttet om med en annen 50amp og vips virket både vindusheiser og setejustering ??
  4. Har kjørt med bilen i snart to år uten å ta meg tid til å få sett mer på dette, så jeg frisker opp tråden igjen Noen forslag til feilsøking omkring tenningslås?
  5. Jeg ser åpenbart veldig dårlig! Ser verken konturer eller nummer
  6. Hei godt folk! Leter etter rammenr. Er jeg på rett sted? Bildet viser ramma bak, høyre side. Finner ingen nr eller spor etter nr her.. Noen tips?
  7. Ingen sikringer ser ut til å ha gått. Ja, skjedde samtidig. Kan det være et rele? Tror det skjedde ifbm at jeg hadde ut tenningslåsen, men det skulle vel ikke ha så mye med saken å gjøre? Kan det være noen ledninger som har med dette å gjøre under dekselet rundt rattet?
  8. Noen som kan ha forslag til hvorfor dette plutselig ikke virker? Gjelder høyre og venstre side foran.
  9. Er det mulig! Dette har jeg ikke vært klar over før. Takk for denne:) Har Hawkeye. Får se hva den sier. Takk så langt folkens!
  10. Bytta vifta for et år/halvannet siden. I en annen brukt fra en RRC, litt mindre, men bedre enn ikke noe Byttet pga fastrustet = brent motor. Mener å huske at det var han som fylte opp AC´n som mente jeg måtte ha dette i orden. Kjøper den at det er bedre vifta går og dermed ikke ruster/irrer fast. Tror ikke jeg har denne funksjonen. Har jeg? Hvordan kommer jeg frem til denne? Hadde vært fint å lese av utetemp
  11. Men motoren har ikke høy temperatur når den kaldstartes!? Noen som vet hva føleren/giveren som gir signal til vifta heter? Er vel ikke denne?
  12. Varmt eller knakende kaldt, kjølevifta går hele tida. Den får vel spenning via en temperaturføler? Tips på navn/delenr? Eller andre forslag til hvorfor vifta går uavbrutt
×
×
  • Opprett ny...