Gå til innhold

Even

LRF Society
  • Innlegg

    1 109
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Even

  1. etter å ha tenkt litt på saken... Selges til samme pris som vrakpant. Bedre at noen får brukt deler enn at den Blir spiker... Følger også med diverse deler. -dynamo -starter - Div ecu? Elektronikk bokser. - innsug? nye deler: - et par oljefilter - et par pollenfilter ( tror de er til freelander) - stab stag - 2 stk reg reim - 2 stk strammer til Reg reim. - rester av toppakningsett diverse småting.
  2. Kuppet selges, ja den heter Kuppet. Vi kjøpte Kuppet i 2005 / 2006? ( husker ikke helt Kan ha vært senere også) med gåen topp. Byttet toppakning to ganger med ca 1,5 års mellomrom. - Kuppet er hevet, 1tomme tror jeg. - Breddet med skrudde spacere. - 16 Toms felger med BFG AT dekk ( gamle nå) - sotede ruter rundt hele. Verdens beste bil. Så trengte vi plutselig plass til barnevogn i 2012. kuppet ble da erstattet med Storebror, Sluket. Disco II V8. Skilter ble levert desember 2012 og har stått avskiltet siden. Gjorde et forsøk på EU-kontroll i 2015, men det ble med forsøket desverre. Motor bruker muligens fortsatt noe vann Ble sist startet sommer 2018. Selges for en passende sum litt over vrakpant. Mye gode deler igjen på bilen for den / de som trenger det. Ta kontakt på tlf: 971 75 272 Bilen står i Askim og må vekk RASKT. Even.
  3. Ingen interessert? Bilen skal vekk og jeg ønsker ikke å kjøre den på skroten.....
  4. Det er flere som spør meg om pris. Aner egentlig ikke hva bilen er verdt. Sluket skal bort. Helst til et godt hjem som trenger deler eller et prosjekt. Kom med et forslag til meg. Det er fullt mulig at vi blir enige! Ring gjerne på tlf: 971 75 272 Even
  5. Ramma ble sveiset opp bak for et par år siden. Med unntak av på siden av tanken. tanken ble nemlig ikke tatt ned. Fikk en mangel på rust på ramme bak, høyre side på EU kontroll i nov/des.
  6. Står klappseter i bilen. Blitt brukt maks 10 ganger. Men som sagt. Hadde i utgangspunktet ikke tenkt å starte med demontering.
  7. Hadde vel ikke tenkt å begynne å slakte denne selv.
  8. Godbilen "Sluket", Disco 2 4,0L V8 Bensin. Gått ca 200'000 km. 7 seter skinn, automat 16" LR Alu felg med ganske bra Cooper Discoverer M+S m/pigg. 18" LR Alu felg med utslitte sommerdekk. Sluket tok seg en liten skogstur, det gikk ikke så bra desverre. Tenkte høre om det er noen som vil adoptere han. Motor starter og går. Men radiator er knust og et løpehjul på viftereima har røket så den kan ikke kjøres lenge om gangen. Stor skade i front av bil, skader på høyre side og høyre bakvindu. Sprekk i frontrute. Etc. Ramma er sansynligvis rett. Står lagret ute, i Svinndal i Østfold Er du interessert ta kontakt: Even 97175272
  9. Heisann. Takk for innspill. Tenkte kanskje det kunne være noe med luftmengde måler eller lignende!! Ingen i nærheten som har utstyr for å lese av feilkoder?
  10. Heisann! Er det noen i Mossedistriktet som har diagnoseutstyr og som kunne hjulpet meg å få tatt en avlesning av "Sluket"?? 2001 Disco 2 V8. Sluket er kvikk og rask men ofte vedlig tørst, mistenker at hun muligens sliter litt med luftveiene. kan være astma? ikke vet jeg. Men en doktorn har foreskrevet en liten helsesjekk, så hadde håpet noen kunne bistå med dette. Mvh. Even - fadder for Sluket. (konebilen)
  11. TSK TSK TSK. Jeg som hadde tenkt å by 500,- og en kvikklunsj over vrakpant, kjekt å ha delebil. Jaja..... ??????
  12. Da er spørsmålet: Kan dette muligens finnes ut av med diagnose? Motoren går jevnt Og godt. Har som regel brukt mellom 1,8 og 2,2 så lenge vi har hatt den. Den er jo god å kjøre, men man bør jo være aksjonær i Statoil.
  13. Det var det jeg tenkte å gjøre også. Hvertfall etter at delelager damen på bilbutikk 1 skulle ha 1000,- kr. Men skal se på de som ble postet før deg også. Da tar det bare 3 minutter.
  14. Se der ja. Den har jeg ikke prøvd.
  15. Noen som vet hvor man får kjøpt vindusviskere til 2001 D2 uten å måtte ut med 1000,- kr. Prøvde biltema, men festene på discoen er ulikt noe jeg har sett før!!
  16. Hvordan får du den til å gå på 1,2? Vår har til tider tippet over 2,2......
  17. Fikk låne et av Smejan som viste seg å være feil type. Men etter litt detektivarbeid, fant jeg ut at aarnes.no kunne skaffe et precisison 617 lager fra Federal Mogul i USA på bare noen få dager. Bestilt på fredag og regner med at det kommer tirsdag / onsdag.
  18. Akkurat samme feil som var på vår disco 2. Tok en stund før jeg fikk målt meg frem til det ja!
  19. De få gangene jag har kjørt med kjetting på min to***a hi**x kjører jeg med 4 stk av Forsvarets piggkjetting. Ingen hurtigkjetting her nei!!
  20. Heisann. Etter å ha gjort et forsøk på å overhale dobbelt leddet på fremre mellomaksel på disco II, klarte jeg å drepe det nye sentreringslageret og det gamle var det ikke noe igjen av. Noen som har et liggende eller vet hvor jeg får kjøpt et på dagen? Trenger det fort. Bor i Moss.
  21. Dette ser ut til å være en ladegenerator. Forå kunne lade bil etc på 12 eller 24v.
×
×
  • Opprett ny...