Jump to content
LRforum

finnarne

LRF Society
 • Content Count

  4,918
 • Joined

 • Last visited

About finnarne

 • Rank
  Orange is the new green ?

Contact Methods

 • MSN
  faj@bzz.no
 • Website URL
  http://rypeveien.no/index.php?pageID=28
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Grimstad
 • Interests
  Seiling og speider - gjerne i kombinasjon

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bieheia, Grimstad

Recent Profile Visitors

2,627 profile views
 1. Du har fått SMS men navn og nummer til Finn som hadde med hengerkula innover. Geir vet jeg ingenting om.
 2. Fikk heller ingen bemerkning for manglende bremseskjold hos SVV etter ombygging av Bien. Men det begynner jo å bli lenge siden. Er snart 5 år siden. Mye kan ha endret seg siden den gang.
 3. Var på Cuba i begynnelsen av november i fjor (2019), og fant ett eksemplar der
 4. Ja alltid hyggelig og gøy på Flittig. Her er hva Andreas refererer til. Takk til Atle som stod på et passende sted å filmet. Legg merke til Andreas som ville ta imot Bien når den kom veltende. Your browser does not support the video tag. Det finnes nok 3-4 videoer til fra samme situasjon, men fra andre vinkler.
 5. Vi må kjøre litt så ikke skogen gror igjen i vinter. Porten åpner kl 11, og vi stenger kl 15. Kjøring etter NBF-regler, engangslisens kan løses på stedet . Er du fortsatt usikker på hvor Offroadparken er, kan du finne det på google maps her https://goo.gl/maps/XCds9AYDyyStxBCS6 Hilsen Finn-Arne og Truls
 6. Hvilke Yokohama Geolander er det ? Alder ? litt fristende, men litt usikker.
 7. Prøvde å se hva som fantes rundt min ombygging av Bien der, men fant ikke noe rundt kommunikasjonen mellom trafikkstasjonen på Stoa, og SFOOR. Mulig jeg hadde fått mer om jeg hadde bedt om innsyn.
 8. Se der ja. Nå var det flere norske påmeldinger enn utenlandske. Så langt er det 17 påmeldinger. 9 fra Norge, 8 fra utlandet. Avd øst og Tyskland "slåss" om flest påmeldinger. I tillegg er det ca 25 som er påmeldt som komite og stab. SÅ de halvoffisielle taller er 42 påmeldinger, og ca 60 personer. Og vi vet om endel fra Tyskland, Belgia og Danmark som har meldt at de kommer. Regner med at det kommer inn endel påmeldinger på nyåret, og selvfølgelig endel flere litt nærmere startdato. Takk for alle som har meldt seg på så langt. Vi (gru-)gleder oss.
 9. Litt på siden, men er det noen som vet om det er mulig å bruke sugerør fra 200tdi ned i en 300tdi-tank ? Har sett nok 300tdi-sugerør i plast, hvor plasten er sprø og knekt, og det er rust under. På 200tdi er sugerørene i metall, uten plast. På Gamla er det tank fra 200tdi, på Bien er det Custom-made tank. Tror jeg testet med en 300tdi-tank og fant at sugerørene fra 200tdi ikke passet, men er usikker.
 10. Lenge siden du handlet vifta ? Jeg kjøpte derfra for en (god) stund siden, og da tror jeg det kom på ca 1000NOK, sannsynligvis + mva/frakt. Solgte den videre, og skulle ha en ny en uke senere. Da lå den ute til 1000GBP. nå til 1500GBP. Er visst noe med at det er enklere å øke prisen på ebay noe sinnsykt, enn det er å fjerne annonsen og legge den inn igjen.
 11. Det _kan_ være vell anvendte penger, det kommer ann på dattera, og hvor mye kjøretrening hun har fått. 1700 er vel en drøy kjøretime ? Eller var det for at hun skulle få kjøre etter at sertifikatet var i boks ?
 12. Og hele bevegelsen skjer "inne" i akslingen, så du må faktisk se på Akslingen/hubben når den senkes/heves for å se bevegelsen. Klarte ikke å bevege noe på Hubben. Var bare flaks at jeg kikket bort på hubben når jeg skulle jegge ned bilen. Fant egentlig ikke ut hvor slarken var.
 13. Sjekk også for slark i opphengskuler fremme. Ikke lett å se eller kjenne, men setter du garasjejekken under radiusarmen fremme, og jekker opp, så vil du kunen se om det er slark. Tror jeg løftet mine kuler 3-4 cm.
 14. Da forsøker jeg å demontere kroken/kula og leverer resten til gjenvinning.
 15. Valgte ett som var tilgjengelig for en passende penge i nærheten. DVS det var en som trengte penger. Jeg ga dobbelt av hva han hadde gitt for det. "Firkantdroppet" var søppel, så jeg kjøpte nytt fra TerraFirma. Jepp. Var en som ønsket seg sånn krok på en 130, men han har løst det på andre måter nå.
×
×
 • Create New...