Jump to content
LRforum

finnarne

LRF Society
 • Content Count

  4,930
 • Joined

 • Last visited

About finnarne

 • Rank
  Orange is the new green ?

Contact Methods

 • MSN
  faj@bzz.no
 • Website URL
  http://rypeveien.no/index.php?pageID=28
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Grimstad
 • Interests
  Seiling og speider - gjerne i kombinasjon

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bieheia, Grimstad

Recent Profile Visitors

2,778 profile views
 1. Ikke om startsperren allerede er slått inn. Du kan jo lure på hvorfor. Mulig du kan få ut EKA-kode på andre feilkodelesere, det har ikke jeg forsøkt. EKA-koden får du via en forhandler.
 2. Fungerer fjernkontrollen på nøkkelen ? Om fjernkontrollen ikke fungerer, har du forsøkt å bytte batteri på fjernkontrollen ? Har du EKA-kode til bilen, og har du forsøkt å bruke den ? Har du forsøkt å starte bilen ved å koble 12 volt rett på innslaget på starteren ? Om startsperren er grunnen til at den ikke vil starte normalt, vil den kanskje starte, men stoppe ganske raskt.
 3. Da ser det ut til at girkasse er på vei mot Grimstad.
 4. Godt det er egen reim til dynamoen, og at vannpumpa fortsatt sirkulerte vannet
 5. Det enkle er ofte det beste ...
 6. Om noen har mulighet så har jeg kjøpt en girkasse i/på Spydeberg? Som jeg vil ha hjem til Grimstad.
 7. Kjøper gjerne R380, sender PM.
 8. Hvor mye får du ut av panelene som de ligger ? Ser for meg at det er mye skygge der.
 9. Er litt sent ute, siden vi hadde en kjøring der i januar også, men nå er det februar, og blanke ark. 15. februar, dvs nå til lørdag, så er det igjen åpent for kjøring i Parken. Porten åpner kl 11, og vi stenger senest kl 15. Er det lite folk, kan det nok hende vi stenger før. Adressen er Skibåsen i Sørlandsparken, Innkjøring mellom Glattkjøringsbanen(Ufo Skantraf) og Kristiansand Trialklubb. Her er lenke til Google maps: https://goo.gl/maps/R5de6n7NqLoUtdC6A Endel i LandRover miljøet i Rogaland har lurt på om vi kan ha en helg her, og jeg har foreslått en helg i mars, men må mangler litt tilbakemelding der. Kjøring i parken skjer etter NBF sitt regelverk, så alle må innom teknisk kontroll og lisenssjekk, evt kan det løses engangslisens. Medlemmer i NLRK kan løse lisens, fordi NLRK er med i LMK, som igjen er med i NBF. Årslisens for en familie koster 500, og dekker 2 voksne og barn under 18 år. Engangslisens koster 75 kr per person. Det er veldig mye enklere for oss som arrangør om dere har årslisenser. Det står på NBF-sine sider at dere må søke 2 uker før trening/treff/konkurranse, men erfaringen sier at dere får lisens på 1-2 dager. Sender dere inn søknad nå, regner jeg med dere har den før helgen. Så litt oppdatering etter at det ble nytt år. Tidligere har det vært et problem med biler som ikke har fast tak. Nå er det kommet en endring, som sier En annen endring er muligheten for øvelseskjøring fra og med det året junior fyller 16 år, dvs fra 1. januar det året junior fyller 16 Altså må ledsager og junioren begge ha egne lisenser. Og Junior må ha fullført trafikalt grunnkurs. Har du en Junior som er født sent på året, kan junioren likevel bli den første i klassen som øvelseskjører lovlig. Er junior født på Nyttårsaften, kan det øvelseskjøres 1. nyttårsdag. Kanskje litt vanskelig å få gjennomført Trafikalt grunnkurs innimellom der, men ja, dere skjønner.
 10. Har Biens gamle bakdør stående i Grimstad.
 11. Har du handlet bil som har vært innom ett verksted her i distriktet ?
 12. Litt sent ut her, men nå jeg byttet fra automat til manuell, ble det gjort uten løftebukk og uten å ta ut motoren. Delte girkasse og fordelingskasse, og tok ut fordelingskasse først, og satte den inn igjen etter at ny girkasse var på plass. Kjør maks heving bak på luft bak og løft 2 tommer fremme så holder det. Jeg byttet også bunnpannepakning på motoren, det gikk greit med 2 tommer løft mellom fremaksling og ramme. Senking/løfting av girkasser ble gjort med garasjejekk.
 13. Du har fått SMS men navn og nummer til Finn som hadde med hengerkula innover. Geir vet jeg ingenting om.
 14. Fikk heller ingen bemerkning for manglende bremseskjold hos SVV etter ombygging av Bien. Men det begynner jo å bli lenge siden. Er snart 5 år siden. Mye kan ha endret seg siden den gang.
 15. Var på Cuba i begynnelsen av november i fjor (2019), og fant ett eksemplar der
×
×
 • Create New...