Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

finnarne

LRF Society
 • Innholdsteller

  4 862
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om finnarne

 • Rang
  Orange is the new green ?

Contact Methods

 • MSN
  faj@bzz.no
 • Website URL
  http://rypeveien.no/index.php?pageID=28
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Grimstad
 • Interests
  Seiling og speider - gjerne i kombinasjon

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bieheia, Grimstad

Nylige profilbesøk

2 178 profilvisninger
 1. finnarne

  Center console D1 og D2

  Den som ligger her er mørk grå , kan sikkert sendes i posten, men er ganske sikker på at den er til manuell kasse. Tror åpningen der kan utvides til åpning til Automat.
 2. finnarne

  Disco 2 - 2003 modell, 183 000 km

  Du kan bytte pære og smile glad og fornøyd, eller du kan krangle. Ser ikke noe i kjøretøyforskriften som skulle tilsi at det måtte være samme farge på fjern- og nærlys. Jeg er ikke spesielt glad i å krangle (men kverulere derimot...)
 3. finnarne

  Center console D1 og D2

  Ganske sikker på at de passer. har en senterkonsoll fra D1 som jeg vurderte å bruke i D2 når jeg byttet til manuell, men Gjorde det på en annen måte istedet. Det var forskjellig farge på interiøret.
 4. finnarne

  Disco 2 - 2003 modell, 183 000 km

  Gule nærlys farlig ? Da må enten lovdata oppdatere kjøretøyforskriften, eller så må kontrollør lese den på nytt. https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/1994-10-04-918/KAPITTEL_28#§28-4 Med mindre det er noe jeg ikke har fått med meg.
 5. finnarne

  Vifte td5 2000 D2

  Er en fordel om AC-vifta i forkant virker om du har tenkt å kjøre uten viskosevifte (eller annen erstatning). Blir motoren varm, starter AC-vifta som backup, og det fungerer bra. Er det vifta eller lageret i frontdekselet som er dårlig ? Jeg har byttet lageret i frontdekselet, husker ikke delenummeret, men de hadde hos den lokale "lager-sjappa". bare husk å varme frontdekselet før du monterer nytt lager, så du ikke ødelegger det nye lageret på vei inn.
 6. finnarne

  Løsne vifte td5

  Mener det er 36mm ja. Jeg har slipt litt ned på den ene siden på min fra Biltema. Har også ett jern med ett hull som jeg kan legge over en bolt, og som kan hvile mot neste, sånn at jeg kan holde imot om ikke viftereima klarer å holde igjen (eller om den er røket).
 7. finnarne

  Elektronisk medlemskort NLRK

  Skal alle som betalte via vipps ha fått ny SMS nå, eller skal den som vi fikk for en evighet siden brukes på nytt ? Forfallsdato var vell 30/1, men det ble belastet vipps 31/1 (kl 04:30 eller noe slikt). Har 2 medlemmer i hustanden, og ingen har fått ny SMS. Hjelper å klage, for der dukket det opp en SMS, ett minutt etter at melding var lagt inn.
 8. finnarne

  Kjøring i Offroadparken, Sørlandet 2019

  Ny mulighet for å strekke på fjørene Førstkommende lørdag. 16 februar fra klokken 12-16. Innsjekk før klokken 14. Mulighet for å løs engangslisens (kr 75), men anbefaler helårslisens. Da blir det mindre jobb for oss.
 9. finnarne

  Kuliens garasje

  Trodde de hadde gjort en endring en gang de siste årene, sånn at ikke vanlig Nugatti heller fryser. Mulig det bare var at den holdt seg smørbar i kjøleskap. Tidligere var Nugatti på tube en slager på tur. Skjær av toppen, press ut en passende mengde, og skjer av med kniven. Fint "pølsepålegg".
 10. finnarne

  DE forsvant den veien......

  Men den ser nylakkert ut.
 11. finnarne

  Veldig høyt dieselforbruk d2 2002 aut

  Har også opplevd at å koble fra MAF ikke ga noe forskjell, men det ble heller ikke bedre. Ved diagnosesjekk ga den ikke forskjell i utslag. byttet den, og så gikk forbruket ned. Snittforbruk på 1,2 med automatkasse, 1,03 med manuell.
 12. Jammen den har jo 4 dører. _Det_ kan jeg ikke ha. Men den var venstrestyrt. Skal til Italia en gang i Mars. Hmm. Den så veldig fin ut. Og med LPG-anlegg. Satser på at den er solgt før de får igjennom endringen (og eller jeg skal til Italia... ) Denne er uten LPG, men så også fin ut: https://www.autoscout24.com/offers/-0f463b75-58bb-9302-e053-e250040a6ee0
 13. Hmm, på tide å lete etter en Disco1 med rekke 4 bensinmotor igjen, nå da ?
 14. finnarne

  -

  Orange !
 15. finnarne

  Bremsecalipere D1

  Trodde alle D1 hadde metriske gjenger. Regner med teksten om tommegjenger gjelder om du skal erstatte bremsetrommel på en eldre RR.
×