Jump to content
LRforum

finnarne

LRF Society
 • Content Count

  4,983
 • Joined

 • Last visited

About finnarne

 • Rank
  Orange is the new green ?

Contact Methods

 • MSN
  faj@bzz.no
 • Website URL
  http://rypeveien.no/index.php?pageID=28
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Grimstad
 • Interests
  Seiling og speider - gjerne i kombinasjon

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bieheia, Grimstad

Recent Profile Visitors

3,119 profile views
 1. Den passet ikke min D2. Og den passer ikke min D1. Men skal dobbeltsjekke målene på en Defender. Veldig fint at du ødelegger en salgstråd på den måten Lafte.
 2. Jeg har liggende en fanger som jeg kjøpte litt kjapt av en kar. Vi hadde vært å lekt oss litt i ett sandtak, og endte opp med å løsne bakfanger og knuse frontfanger. Bakfangeren fik vi greit til , men så var det denne frontfangeren. Han hadde kjøpt den til en Disco, men når jeg ser på den, så er festene til en Defender. Og den er rett i bakkant, ikke buet som til en Disco. Det er ingen bøyle på den, og selvfølgelig ingen papirer. Men det er feste til en 8274 vinsj. Jeg hadde tenkt å tilpasse den til en vanlig vinsj, men så dukket det opp en fanger som var til Disco, så d
 3. Er det noen skal den fra Østlandsområdet til Grimstad i om ikke så alt for mange månedene, som har plass til et par 29" sykkelhjul ? Evt som kan innom på Bærumsverk og plukke de opp, og lagre noen skal forbi den veien ? De ser rene ut på bildene på finn.
 4. Skal ta en titt på restelageret.
 5. Har en bestilling fra lrDirect på vei. Med DHL Express. Ikke fordi det hastet, men fordi det kostet minimalt ekstra, og det stod en tekst i rødt ved DHL vei-valget, som sa en kunne forvente forsinkelser. De hadde problemer med en lastebil som skulle levere deler inn til seg, så det ville ta en dag ekstra. Bestillte 31/12, som var en idiotisk dag å bestille på, men litt interessant også å se hvor lang tid det nå tar.
 6. Mener naboen kjørte det på D2td5 og automat. Tror ikke vi hadde den dimmensjonen når vi brukte den som trekkbil til Polen. Han klagde vel ikke over at den var latt. Han har sikkert noen bilder av den.
 7. Sjekk også om det lyser rundt tenningslåsen. Mener den skal lyse om bilen registrerer åpning og lukking av dører. Hos oss lyste den lenge selv uten at kupelys gikk av og på. Men nå tror jeg den også har sluttet. Men her for ett par måneder siden, så lyste plutselig kupelyset (Helt til jeg påpekte det). Riktignok bare fremme. Jeg tror pærene bakover er gått, så det bare er det fremme som fungerer. Og så tror jeg pæren nede ved tenningslåsen er gått, så for den lyste heller ikke når kupelyset lyste (automatisk) sist. Jeg tror det er multikontakten nede ved venstre A-stolpe som er dårlig, me
 8. Mener jeg har den liggende på lager her i Grimstad.
 9. Fant. Fikser du transport, eller skal jeg sende m posten. Koster ca 150 kr m posten. Send meg navn adresse og tlfnr, så fikser jeg det i løpet av helgen.
 10. Veldig lite ramme, men mulig jeg har akkurat festene, og platen rett bak festet. Må se i dagslys. Fra Disco, isåfall.
 11. Litt relatert. Det kommer en Easee boks i posten idag, den skal monteres av elektrikker i løpet av uka. Ioniq'en kan bare benytte seg av en fase, men Eeasee'n skal jo snakke med Tibber puls og sørge for å belaste kursene jevnt. Vil de ha noe effekt å koble Easee-boksen til trefase, eller er det like greit å koble den på en-fase ? Regner nesten med jeg må bytte ladeboks når Ioniq'en skal byttes ut, men kanskje jeg kan benytte boksen om jeg kommer så langt noen gang at Bien får elektromotor . Tviler vel på at jeg får lov til det, men det hadde vært gøy.
 12. Neste gang får du la bilen snø inne bak 60cm snø, og ringe noen som kan hjelpe deg ut. Men vent gjerne til Bien er på veien igjen. Det nærmer seg sakte men sikkert. Jobber en time nå og da på den.
 13. Min ligger på benken i garasjen. Normalt sett ligger den under førersetet. Tror det er over forsterker, mulig det er under.
 14. Å løfte karosseriet er nok en helt kurant jobb. Det er mengden arbeid som åpenbarer seg når du har løftet av karosseriet, som fort kan bli mye. Snakker basert på erfaring med å løfte av karosseriet på Bien.
 15. Mener jeg har liggende en automatgirhjerne som fungerte når den ble tatt ut. Kan hentes i Rypeveien. Alternativet er at den kastes.
×
×
 • Create New...