Jump to content
LRforum

finnarne

LRF Society
 • Content count

  4,510
 • Joined

 • Last visited

About finnarne

 • Rank
  Orange is the new green ?

Contact Methods

 • MSN
  faj@bzz.no
 • Website URL
  http://cm.bzz.no/disco1
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Grimstad
 • Interests
  Seiling og speider - gjerne i kombinasjon

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bieheia, Grimstad

Recent Profile Visitors

1,334 profile views
 1. Varebilvegg D1 ønskes kjøpt

  Har en varebilvegg som jeg mener er fra rrc, men mangler gitteret i den. Eller. Må sjekke bilen som står i garasjen nå. Mulig det kan være noe der..
 2. Viskerarmer D1 - D2

  Lokalt har jeg kjøpt viskerblader hos Thorshov Bil. De er fornuftig priset.
 3. Disco 2 på autodb

  Lurer litt på hva slags motor de har satt inn der
 4. external roll cage / utvendig rullebur

  Du må kanskje huske å skrive godkjent i henhold til FIA/NBF-regler, og ikke i henhold til SVV ? Varebilveggen, dvs veltebøyle blir nok godkjent hos SVV og tollvesenet når dere er ferdige, men det utvendige takstastivet/lastestativer vil de nok ikke godkjenne som veltebur. Litt rart, når jeg ville godkjenne mitt, så henviste de til at det vanskeliggjorde redning om buret blir deformert. Men om et bur som er bygd etter reglene blir deformert etter en kollisjon og vanskeliggjør redningen, hva om det da ikke er bur ? Da vil det kanskje ikke være noe å redde ? I svaret på min søknad om ombygging står det: Bøylen ble bygd, men den ble ikke skrevet inn i vognkortet. Jeg kommer til å lage et "lastestativ" som festes i bøylen på lasteplanet.
 5. Demontering av frontrute Disco 1 ?

  Mente det bare var limt list på -97. Tror det ble slutt på cirka -94.
 6. Helgetreff i Offroadparkent 13-15. oktober

  Vi er her vi, så det er bare å komme. Innkjøring mellom skantraf og trailklubben. Porten er lukket, men ikke låst pr nå, vi åpner den så snart vi har våknet. Hold dere på utsiden av kjeglene i svingen.
 7. for mye olje i automatgir kassa disco 2?

  Har du vurdert å tappe ned, og fylle ny olje på igjen ?
 8. Helgetreff i Offroadparkent 13-15. oktober

  Ja det kan du si. Vet ikke helt hva tanken var der, det var kanskje en glipp siden det ikke var korrekturlest og litt hastverksarbeid.
 9. Mitt tips er å bytte slangen som lufteskruen sitter i. Koster ikke allverdens å bytte, og da får du med ny plastskrue også. Min måtte byttes i vinter. Da var den sannsynligvis ca 17 år gammel, og hadde gått ca 340' km. På den slangen er det lagt inn et par avstikkere, og slangen hos meg gikk i vulkaniseringen. Det kunne fort ha kostet en topp.
 10. Det ser ut til at delene er på vei hjem. Takk til alle som hjalp til
 11. Flom i sør-Norge

  Han kunne jo ha kjørt i rett side av veien, da....
 12. Det er så my (elg)jakt i oktober, at mange kjørefelt er stengt. I Offroadparken har vi ikke det problemet, så derfor kan vi invitere til Helgetreff. Kort vei til (Norges største?) kjøpesenter, Dyrepark (Travpark?) hotell, så her kan du ta med hele familien. Det er også greie forhold for camping på kjørefeltet. Ønsker du furu til juletre, skal du ikke se bort fra at du kan få det med deg hjem også. For mer informasjon, se http://nlrk.no/index.php?artID=716
 13. Sær Disco 2 ?

  Alternativt slå av alarm og startsperre ?
 14. Om noen kunne fått det til Sandvika eller Drammen, og oppbevart det dit til rett over helgen, så er jeg også godt hjulpet.
 15. Tankarmatur Disco 1

  Ser det er 2 tråder her nå. Jeg svarte her:
×