Jump to content
LRforum

Håkon

Members
 • Content Count

  440
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Håkon

 • Rank
  Entusiast

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Oslo
 • Interests
  Land Rover, Porsche, MC, Natur, Familien min.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Follo

Recent Profile Visitors

399 profile views
 1. Hei, Jeg er interessert i bilen din. Fint om du kan sende meg litt informasjon om bilen. Gjerne på ha@hydac.no. Jeg er også å treffe på tlf 97528551.

   

  Håkon

  1. Pederover

   Pederover

   Hei!

    

   Sendte deg mail nå. Beklager sent svar!

    

   Mvh

   Peder

 2. Hei, Jeg ønsker fortsatt å kjøpe manifold. Spesielt venstre side som vist i nedenstående bilde er av stor interesse.
 3. Hei. Litt shining så tror jeg de kan bli ganske bra. Ring meg gjerne på 97528551 så blir vi nok enige. Håkon
 4. Hei, Jeg bygger Rover V8 inn i en Triumph TR4. Ønsker å kjøpe eksos manifolder h+v. Gjerne brukt, alle materialer og utførelser vil bli vurdert. Jeg er noe usikker på hvilken type som vil passe best. Mottar derfor gjerne tilbud med bilde. Ja, bilen er faktisk godkjent med dette for lenge siden :-). Men det er tid for fornyelse så alt blir friskt og fint igjen. Håkon
 5. Stor takk for lån av Winston! Han oppførte seg eksemplarisk og var med på å gjøre det ekstra fint. Jeg syns det så ut som han trivdes
 6. Kjenner jeg er ganske åpen for en hel seriebil som trenger et godt hjem...
 7. Og jeg smilte hele veien hjem!!
 8. Hei, Vi skal gifte oss 1.september. Det skal skje ved Vangen Skistue i Østmarka. På den veldig korte kjøreturen ville en kort seriebil, helst åpen, være perfekt. Har noen lyst og anledning til å låne oss bil for anledningen? Ps. Vi som ønsker å låne er 49år og LR entusiast gjennom mange år. Bilen blir behandlet veldig pent.
 9. Hei, Jeg har ganske komplett dokumentasjon på Daihatsu Rocky, på papir i to ringpermer. Jeg har ikke tenkt å gi de bort, men det finnes jo kopimaskiner og slikt...... Ta gjerne kontakt om du ønsker å skanne/kopiere.
 10. Hei,

  Dette er/kan bli en veldig fin bil. Det hadde vært fint med en prat på telefon før man eventuelt låner henger og kjører til Mandal. Jeg kan nås på tlf 97528551.

 11. Hei, Takk for svar. Hvor i landet og hva skal du ha for den?
 12. Jeg ble inspirert av gode gamle Crock Dundee i påsken. Han har hytte i bushen der frontrute fra seriebil er benyttet som vindu. Tror jammen det hadde vært koselig med slikt vindu i garasjen. Har noen slikt til overs er jeg interessert. Håkon
 13. Bare ert ert? Har sendt både epost og ringt oppgitt nr. uten svar.
 14. Takk for innspill :-) Så får jeg se etterhvert, Hvor mange som faktisk blir med, og deretter hvordan vi organiserer oss.
 15. :-) Jeg har lest om deres tur med Renault 4. Et herlig svar til oss som har lett for å overfokusere på å ha det røffeste utstyret!
×
×
 • Create New...