Gå til innhold

emi

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Osterøy

emi sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Hei der! Jeg har jo bakre mellomaksling fra 2004 mod. Vist du kan bruke den blir den din for en grei pris. Kom event. med forslag til pris. Edvard 90822357
  2. Hei! Mulig det kan skaffes, ring meg på 90822357.
  3. Wiren er 1,5 mm. Jer har skiftet noen og alle var slitt i den trinsen som er øverst og bakerst,det som sitter rett ved dørlåsen. Ser for meg at det enkleste vil være å skjøte inn en ny wire med eksempelvis uisolerte kabelskjøter, men da må skjøtene ligge så nærme endene som mulig.
  4. 2004 mod. freelander, TD4, diesel, automat, km. 85000, kolidert i front. Har noen bruk for deler er det bare å ta kontakt. Setene og er solgt.
  5. emi

    Freelander delebil

    2004 mod. freelander, diesel, automat, km. 85000, kolidert i front. Har noen bruk for deler eller hele bilen ? Setene er solgt.
  6. Jeg har ikke funnet noen feil på starter/innslag eller kabler til desse. Har også sjekket sikringer og releer uten å finne noen feil. Har fått en sterk følelse av at det er noe med startsperren/sentrallåsen. Låsen på førerdøren har ikke reagert på fjern kontrollen på noen uker, har måtte låse/åpne den med nøkkelen. Dette kom etter at jeg skiftet batteri i fjernkontrollen.
  7. Bilen det er snakk om er en 98. mod freelander diesel med man. gear. Jeg har lokalisert feilen, det er ikke noe galt med innslag/startmotor. Feilen ligger i startsperren/sentrallåsen. Kan noen tipse meg om hvor jeg finner duppedingsen som styrer sentrallåsen???????????? Jeg har en 2004 mod. delebil så jeg kan sikkert bruke noe fra denne vist jeg bare vet hva jeg skal hente.
  8. Får ikks start, alt fungerer normalt men starter slår ikke inn. Har sjekket sikringer og at det er spenning på innslaget. Har også prøvt å demontere starter men får den ikke ut pga. plassmangel. Kan noen gi meg tips?
×
×
  • Opprett ny...