Gå til innhold
LRforum

Harald Hansen

LRF Society
  • Innlegg

    838
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Contact Methods

  • Website URL
    http://turpaahjul.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kongsberg
  • Interests
    Har hatt en SIII 88", to forskjellige SIII 109" SW og en SIII delebil, Range Rover Classic, Discovery 2 Td5 syvseter manuell. Har også en VW Caravelle T3 Syncro som kanskje er verdens nest kuleste bil. Bruker bilene til lett offroading og turvirksomhet. Driver TurPåHjul.

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Kongsberg

Nylige profilbesøk

1 546 profilvisninger

Harald Hansen sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Da prøver jeg meg på en jeg fant på eBay.
  2. Eller egentlig så trenger jeg den biten som bremsekaliperen er montert i, altså den som glidepinnene sitter i. Usikker på hva den heter for noe. En glidepinne i min sitter bom fast. PM eller tlf/SMS 40 85 ti 73.
  3. Hei! Det er mest ute om dagen. Kort fortalt: Rundt 35.000 fora som kjører vBulletin ble hacket her forleden, mest pga at vi ikke hadde fjernet hele installeringssystemet, men bare selve install-filen. Dette var en dokumentert feil på det tidspunktet TPH ble rammet, men jeg hadde ikke fulgt med i timen. Så jeg leste meg opp på feilen og rullet ut fikset forum, men dengang ei. Et par dager senere så var det hacket igjen. Jeg fikset det også og rullet det ut igjen, og var enda nøyere med å sikre meg i alle bauger og kanter. Og for å gjøre en lang og trist historie kort så er vi nå tilbake på en backup fra 3. oktober, fra før sikkerhetshullet i vBulletin ble allment kjent. Jeg håper det holder. Om det ikke holder så er det migrering til IPS (som LRForum benytter) som er neste, men det var ikke så lett det heller, da det ble krøll med norske tegn når databasen skulle over. Invisions supportgruppe er dog på saken. Nå driver jeg og fikler med å få noen detaljer på plass, og så vil forumet bli åpnet igjen helt, og så får vi se hvordan det bærer i vei. Jeg har forresten en statusblogg: http://turpaahjul.blogspot.com
  4. Det var ordentlig trist å høre. Triveligere kar en Stein skulle man lete lenge etter. Og alltid hjelpsom. Jeg ringte midt i middagen hans en gang med noen V8-spørsmål, og det var ikke snakk om at jeg skulle ringe tilbake senere; nei her ble problemene løst på stående fot. Og vi er mange som har beundret de flotte løsningene hans på treff, og Stein snakket villig vekk om hvorfor og hvordan han gjorde dette og hint. Kondolerer til hans nærmeste.
  5. Dette var trist å høre! Hvil i fred, og mine kondolanser til de etterlattte!
  6. Siden høsten skrider på så minner jeg om at det er én sesong gamle vinterdekk med denne, altså klar for en vinter eller flere uten noen større utlegg.
  7. Da har jeg også byttet lekk luftfelg bak, så nå senker den ikke rumpa om den står parkert i sidehelning.
  8. Jeg har mulighet å kjøre bilen over til Rogaland på fredag kveld for å hente en annen bil og kjøre tilbake. Så om noen i området vil ha den, så spanderer jeg levering!
  9. Ikke solgt ennå... Ikke si jeg må nedverdige meg til å legge den ut på Finn? Hjelper det om jeg legger ved følgende flotte turinnredning, håndbygget av sertifisert dataingeniør?
  10. Døgnet har bare 24 timer og uken bare syv dager, og jeg har begrenset med parkeringsplass, så jeg bør vel selge Discoveryen: På 2400 moh i Pyreneene i forifjors Bilen har gått langt og er ikke perfekt kosmetisk eller teknisk. Den har dog vært en pålitelig sliter, og har ikke havarert langs veien på de omtrent 50.000 km jeg har kjørt den (Sør-Norge, Baltikum, Polen, Pyreneene osv). Noen småting er det, og jeg har vel egentlig ambisjoner om å fikse det, men med småbarn i huset, gammelt hus osv osv osv så strekker ikke tiden riktig helt til. Jeg kan selge bilen rimelig for å reflektere disse tingene. Jeg kan la min gå for 90.000,- sånn som den er nå. 2000 modell 386.000 km (har vært selgerbil) Td5 7 seter Manuell girkasse ABS / traction control / HDC (Hill Descent Control) ACE "Delskinn" To takluker Cruise control Harman/Kardon originalanlegg (11 høyttalere og CD-veksler) Klimaanlegg Hundegitter Rails Oppvarmet frontrute Dieselvarmer Bagasjeromstrekk Elektriske sidespeil Alarm Oppvarmede forseter Hengerfeste Utstyr: Sommerdekk: Nye BFG AT i 265/75R16 på alufelg Vinterdekk: 1 år gamle Cooper Discoverer M+S i 245/75R16 I tillegg: Slitte sommerdekk på 18" alufelg 2" OME hevesett TJM T17 vinsjfanger GPS-antenne lagt opp under taktrekket PR-radio kan følge med ("CB-radio") Problemområder: Rustutslag på vindusrammer på dører og over frontruta Overflaterust på (2 år gammel...) framfanger. Originalfanger følger forresten med. Knirk i foringer bak (har foringer liggende...) Svetter olje ved ventildekselet (har pakning liggende...) Webasto har dårlig strømtilførsel så den starter sjelden. Det er en mekanisk skade på kontakten. Vindusheis førerdør drar skjevt. Må monteres riktig (undertegnedes feil... :/ ) Bulk bak bakhjulet på ene siden. Stygt hjørne på bakdøra. Nylig byttet: Watts linkage (så det er ikke den som lager klonkelyder bak...) Jeg tok noen interiørbilder ute i regnværet forleden: Send en PM eller ring meg på 40 åttifem 10 73 om du er interessert. Bilen er lokalisert på Kongsberg.
  11. Jeg oppfordrer flere til å melde seg på. Legg merke til veldig lav egenandel på deilig julemiddag!
  12. Vil helst ha tilbakemelding innen 20., forresten!
  13. OBS! FEIL EPOST I BLEKKA: Min er hansen.harald (alfakrøll) gmail.com 27. november er det NLRK Numedals tradisjonsrike julemiddag på Ble Fjellstue. Selve middagen er 17:00, og vil koste 100,-/50,- per voksen/barn i egenandel. Middagen gjøres opp på stedet. Som i fjor og forefjors og året før det igjen har vi har booket hele fjellstua fra lørdag til søndag, og satser på overnatting. De av dere som vil ha flere dagers opphold må ordne de andre nettene direkte med fjellstua, men fra 27-28. fordeler altså rommene. Send epost eller SMS med romforespørsel. Bindende påmelding til undertegnede innen utgangen av 22. november, helst på mail til hansen.harald (alfakrøll) gmail.com, evt. SMS på 40 åttifem 10 73. Julemiddagen er veldig hyggelig for både store og små. Det er som regel godt oppmøte av både "bedre halvdeler" og barn. Vi organiserer noen aktiveter, men for det meste går det i god mat og sosialt samvær. Dette er et glimrende treff både for gamle og nye ansikter. Mer om fjellstua her.
  14. Jeg har 265/75R16 (32" høye) på sommerdekkene, som ser riktig ut på 2" hevet Discovery 2. Originalt på bilen er 255/55R18 (29"), noe som ser litt smått ut på bilen. Nå har jeg jo 18" felger liggende, og kikker på vinterdekk. Dimensjonen 255/60R18 (30") har visst kommet stort i det siste (finnes på Discovery 3, L322), og det er jo i alle fall litt større. Kunne egentlig tenkt meg dekk på rundt 31". Er det noen som har noen forslag? Et alternativ er å kjøpe noen 16", evt. bytte bort mine 18", for da er utvalget en del større.
×
×
  • Opprett ny...