Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

arez

LRF Society
 • Innholdsteller

  1 014
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

5 følgere

Om arez

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hernes i Hedmark
 • Interests
  Bil, amatørradio, stående fuglehund, akvarie og dingser

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Hernes i Elverum kommune

Nylige profilbesøk

531 profilvisninger
 1. arez

  Jermund`s bilpark

  Grom den leka di. Det er noe eget med Våtter.
 2. arez

  Vildmarkens automotive

  Manuell Desperados: Tok av setet og fant feilen. Kabelbrudd i bilens kabelstamme. Klippet av og skjøtte i en bit så da ble det velstand igjen. Skiftet ACE filter i samme slengen. Hadde Desperados på forstillingskontroll/justering, men det ble ingen suksess. Parallellstaget var totalt sammenrustet med endeleddene. Varmet med induksjon til alt var rødglødende uten at det slapp det minste. Ble oppdaget en sprekk i gummimansjetten på V. side også så da var det liten vits å fortsette prosjektet. Nye HD stag ble bestillt. Automagica fra Tryll: Hun har arvet Amigoene som jeg akkurat ble kvitt på Desperados så det ble bestillt nye bakhjulslager i samme slengen. Dette hadde visstnok førstepri iht ØKH da hun ikke aktet å kjøre rundt uten ABS og TC i vinter.
 3. arez

  Dynamokapasitet Defender 90 Puma 2007

  Ved en ladespenning på 14v vil lyset ditt trekke ca 40 amp. Da har du 110 til overs for å fore resten av elektrisk utstyr med strøm.
 4. Denne kanskje hjelper litt. http://www.miljodirektoratet.no/no/Tema/Friluftsliv/Allemannsretten/Hvor-gjelder-allemannsretten/
 5. arez

  Vildmarkens automotive

  Manuell Desperados: Og da var det SRS lampe igjen. Denne gangen funket det ikke med spraying og fikling med kontakten under setet heller. Left belt tensioner permanent. Blir klipp av og lodd sammen når jeg etterhvert får tid.
 6. arez

  D2, continental piggdekk 245/70-16

  Jaggu gikk det til slutt.
 7. arez

  Vildmarkens automotive

  Wouldn't have it any other way.
 8. arez

  Vildmarkens automotive

  Takk, takk. Automagica fra Tryll gikk under navnet "Føljetongen" en stund, for det ene avløste det andre hele tiden.
 9. arez

  Vildmarkens automotive

  Manuell Desperados: Hjullager ankom onsdag i forrige uke, og på torsdag ettermiddag rullet jeg inn for å skifte lager på høyre side. Gikk overraskende greit med tanke på at det gamle lageret så ut til å ha grodd godt fast fra da bilen var ny. Lageret på høyre side var for å si det mildt helt ferdig, men prøvekjøringen viste at det trengtes en jobb på andre siden også. Det fikk bli fredagsjobben. 20Desperados/P_20181109_141607_zpsznsjgqdd.jpg.html][/URL] No more amigos. Glad og fornøyd fikk jeg kjørt en dag uten lysende varsellamper. På lørdag på vei til hytta så fik jeg en rød trivelig SRS lampe i dashen. Litt kjapp feilsøking ledet til venstre beltestrammerdings så bevæpnet med hodelykt og ampert humør ble tiltak iverksatt i går kveld. I øsende regnvær ble stolen løsnet og alle gule kontakter under stolen sprayet med oxide clean og stiftene pent justert med skrutrekker. Setet skrudd på plass igjen og prøvekjørt. Ikke noe SRS i dashen. Da ble det kvelden med øl og boblebad.
 10. arez

  Trillbar verktøykasse/koffert

  Sikler på denne for å sette sammen ett "ha i bilen hele tiden" sett. https://www.atlas46.com/products.html#!/Yorktown-Tool-Roll/p/88260008/category=14466133
 11. arez

  Bikkje i bil

  Vi er bare to tobeinte, og pr. i dag fire firbeinte. Takteltet kjøpte vi i sommer så det er ikke brukt så mye ennå. Satser på flittig bruk til sommeren og høsten. Kjekt å ha huset på ryggen når man kjører rundt for å trene hund, fiske og ellers komme seg til fjells.
 12. arez

  Bikkje i bil

  Absolutt. Takrails på hengeren også så man kan eventuelt slenge takteltet på toppen av hengeren om man skal ha med kajakk på biltaket. Thule raider på reservehjulet gjør at tohjulinger også blir med på tur.
 13. arez

  Bikkje i bil

  @Haakon Aune Ja, hundehengeren er genial. Låsbare doble dører og solcelledrevet ventilasjon. Under topplokket får det meste av bikkjefor og annet som eventuelt kan stinke ner en kupè plass.
 14. arez

  Bikkje i bil

  Det blir hundehenger når hele menasjeriet er på tur, ellers alubur i lasterommet.
 15. arez

  Vildmarkens automotive

  Automagica fra Tryll fortsetter å frustrere furien. Ringte fra Nebbenes på vei for å rekke ett fly. Koker og lekker fra en vannslange. Jeg var i Trysil og fikk ikke gjort så mye annet enn å be om at hun kjøpte frostvæske i all mass, fyller opp og kjører videre til Gardermoen. For en gangs skyld så passet det bra at flyet var forsinket. Lastet opp glykol, verktøy, slanger, klemmer og dro til G-moen etter jobb. Fikk bilde med P-plass og felt så jeg fant frem. Bilen var parkert låst men med panseret oppe. Nøkkel var selvfølgelig med på flyturen og skulle returnere med fly samme kveld. Satte i gang, åpnet panseret og begynte demontering av slange. Alarmen satte selvfølgelig i gang så jeg tror jeg skallet bulk i panseret i ren befippelse. Røsket av minuspol og fikk skiftet slange, fyllt opp igjen med glykol og massert slanger etter beste evne. Så ble det å vente noen timer da flyhelvete selvfølgelig var forsinket på retur også. Nøkkel kom til slutt og jeg fikk startet og etterfylt/luftet ut systemet. Turen hjem gikk greit. Mellomlandet på Circle-K ved Leto og sjekket nivå. Ingenting manglet. Kjørte hjem og sjekket igjen. Fremdeles fullt i ekspansjonskaret gudskjelov. Med min vanlige flax så hadde jeg sannsynligvis måtte rive av toppen igjen, men denne gangen tror jeg at den berget. Manuell Desperados venter på to nye hjullager frem. Ble ingen høydare å bare bytte en ABS sensor. Nå tror bilen plutselig at den spinner i 80 kmt og klamper på bremsen på høyre forhjul. Det er i overkant spennende på snøføret som kom i går. Sånn går nu dagan på bruket. Tur at man har en VW som man kan stole på.
×