Jump to content
LRforum

truls

LRF Society
 • Content Count

  4,619
 • Joined

 • Last visited

About truls

 • Rank
  ENTUSIAST

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  vennesla/moseidmoen

Previous Fields

 • Location / Bosted
  vennesla/moseidmoen

Recent Profile Visitors

1,953 profile views
 1. truls

  ninty

  selger min landrover ninty en exmil fra tyskland?? 2,5 NAD uten servo.. softtop med mer.. mer info på tru-jt@online.no bud ønskes.. mvh truls..
 2. truls

  defender 90..

  selger bilen min.. defender 90 med masse extra utstyr.. 2x wincher.. 2x arb sperrer.. mange dekk å felger og flere tak og seter.. varebil reg.. masse utstyr.. spørsmål om bilen kan sendes til tru-jt@online.no.. bud ønskes.. holder til i vennesla, kristiansand.. mvh truls
 3. truls

  Kan Slettes!!

  postmottaker betaler eller noe såntnoe.. så kan jeg godt pakke inn noe gjevt noe.. plutseli så er det pakke til pål i posten....
 4. førstkommende mandag, den 10/2 2020 kl 1800.. Så kan medlemmer i nlrk avd sør være med å bestemme hvordan klubben vil formes.. Da er det årsmøte i lillesand på mekkegruppa.. Sees vi.. mvh truls..
 5. truls

  Kan Slettes!!

  har alt mulig liggendes når jeg ser etter litt..
 6. har hørt rykter om noe spektkulært som skjer..
 7. Så er turen til årets første medlemsmøte.. vi møtes på Kjevik flyplass.. den 27/1 2020 kl 1900.. Arne Johan Johnsen forteller oss litt om kjevik og flyplassen og guider oss rundt.. Parkering ved verkstedet,, kjør rett frem i rundkjøringen,, se etter min bil.. Mvh truls
 8. team bertelsen har ett par ståendes.. må jobbes litt med, men alt er jo mulig...
 9. truls

  Kan Slettes!!

  ja, klart vi har noe liggende, bare lurer på hva???
 10. Tradisjon tro så arrangerer vi treff også om vinteren.. Vi har innvitert Dlrk opp til oss som vanlig.. Det blir overnatting i offisersmessa på evje, dette koster 300,- pr natt kjøretur oppover i setesdalen, bål med grillmuligheter.. så ta med noe å grille.. noe varmt/kaldt å drikke.. Husk varmt tøy.. kontakt Tore senum på mob nr 004795729737.. vi sees mvh truls..
 11. Hei.. Vi i avd sør har innvitert med oss mekkegruppa på søndagstur på en lørdag.. Vi møtes i lillesand kl 1200 den 25/1 2020.. Ta på varmt tøy.. Ta med noe å varme på ei grillrist på bål.. Noe varmt/kaldt drikke til å ha i koppen.. Godt humør og sånn.. Vi sees mvh truls..
 12. som overskriften sier.. noen som vet.. hva slags sperrer kan monteres og tåler de noe...
 13. Siden jula kommer fort, og vi ikke bruker å ha medlemsmøte i romhjula. så blir det juleavslutnings medlemsmøte i Lillesand kl 1800 på mandagen den 16/12 2019.. Alex bruker å ha mye på hjertet.. det blir info om neste års treff og aktiviteter mvh truls..
 14. kan bekrefte ryktet om kake.. pølsene er også klare..
×
×
 • Create New...