Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

truls

LRF Society
 • Innholdsteller

  4 573
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om truls

 • Rang
  ENTUSIAST

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  vennesla/moseidmoen

Previous Fields

 • Location / Bosted
  vennesla/moseidmoen

Nylige profilbesøk

1 559 profilvisninger
 1. denne dugnaden er flyttet til 23/3 kl 1000.. pølsemaker kristian kommer med brattwhurst og currey sausen sin.. så vi fyrer opp en grill og svir noen pølser til dugnaden..
 2. NY MULIGHET TIL Å STREKKE FJØRENE PÅ BILEN.. førstkommende lørdag, 16/3 fra kl 1300 og utover blir det treningskjøring i offroadparken.. vi har 2 løpsledere/teknisk som skal i gjennom opplæring. håper på stoort fremmøte med møe folk å biler.. Det blir bål, juging, kaffi og mulighet til å svi noen pølser på grillen.. mvh truls.. Lørdag 23/3 fra kl 1000 blir det dugnad hos alex/henning furuveien 1 fevik.. med tanke på å bygge griller til landstreff 2020.. da stiller pølsemaker kristian opp med bratwhurst og currey saus.. valgfritt tilbehør mvh truls...
 3. Dugnaden blir utsatt...... Vi har blitt innvitert på besøk til Basol i sørlandsparken, de holder ett kurs for oss som er litt over middels innteresert i oljer.. Her er mailen fra Basol.. Hei Truls, Viser til hyggelig samtale vedrørende Norsk Land Rover klubb og medlemsmøte. Basol Norge har gleden av å invitere til medlemskveld hos oss i Skibåsen 40 25.mars 2019 kl. 18-20 Det vil bli servert pizza, og i den forbindelse er det ønskelig med antall senest fredag 22.mars kl. 12. Vi legger opp til en presentasjon av Basol med fokus på smøremidler og kjemi. Videre blir det anledning til å stille spørsmål og se / få innføring i vareutvalg. VEL MØTT! så send meg en melding på 92697005 om du kommer eller ikke.. seinest fredagen før kl 1150.. så jeg kan melde inn hvor mange vi blir..
 4. Neste medlemsmøte mandag 25/3 kl 1800 blir hos Alex/Henning.. Furufjell nr 1 Fevik.. Det blir dugnad med å lage 5 nye griller til landstreff 2020.. Kansje vi fyrer en grill og svir noen pølser og anna snadder.. mvh Truls..
 5. godt oppmøte.. god kaffi og kjekke samtaler..
 6. Neste medlemsmøte legges til lillesand.. lillesand mekkeklubb har lokaler rett på andre siden av veien inn til sankt gobain.. vi møtes allerede kl 1800.. det blir kaffi og noe å bite i.. mvh truls..
 7. der var det møe som kunne vært gøy å hatt.. men jeg tror jeg må stå over..
 8. bare å hive seg.. hvis noen ønsker det så kan vi godt lage ett helgetreff også..
 9. OME fjører og dempere.. Nitro charger demperene er automatisk styrt.. dvs de stivner ved raske bevegelser og løsner ved lange bevegelser.. OME fjørene er veldig fintfølende ved vekt.. Finnes mange å velge mellom.. Ta kontakt med Per Bertelsen på Team Bertelsen i Sjelle, fortell hva slags bil du har og hva slags utstyr du har på den og han vil fortelle deg hva du trenger/kan bruke.. de leverer også med TUV papirer..
 10. det blir litt kjøring i offroadparken fra ca kl 1300 på lørdag 29/12 18.. vi fyrer bål og griller.. så ta med noen ribbestykker og lefser.. er jo konge på grillen..
 11. har en glassfiber topp til dcpu..
 12. https://allbrit.de/select.cfm?PAGE=B02&CAR=L1&SPRACHE=EN med dele nr for bestillinger..
 13. se der ja.. bilde å greier.. takker for en god tur den søndagen ja..
×
×
 • Opprett ny...