Jump to content
LRforum

larsste

Members
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About larsste

 • Rank
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stokke

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Vestfold

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan ett og annet jeg også, er elektroingeniør med fagbrev
 2. Jeg tar de! Er du hjemme i morgen?
 3. Er også interessert i å kjøpe brukt forgasser, Land rover for alle penga, hadde ikke du en samling forgassere du dreiv å solgte?
 4. Da har jeg fått testet litt. Kjørte den god og varm, stoppet og ventet 15 min, pumpet vel og lenge manuelt på pumpa men det var ingen forskjell på starten annet enn litt bensinlukt. Riktig som Trovum sier at det beste er å holde full gass, men det er fortsatt for mye kinning før den starter. Jeg begynner mer og mer å mistenke forgasseren. Er det noen som har en å låne meg? Bor i Stokke i Vestfold.
 5. Det har jeg ikke prøvd. Skal se om jeg får tatt meg en tur i morgen. Er fint seriebilføre nå
 6. Det med flottørhøyde har jeg også hørt, så jeg prøvde å justere denne litt opp og ned for å se om det utgjorde noen forskjell, men jeg merket ikke noe særlig. Gikk litt dårligere på tomgang da jeg justerte den en av veiene (husker ikke hvilken)
 7. Takk for svar Jeg håper jo selvsagt på løse problemet ved å beholde den mekaniske pumpen som forøvrig var ny i 2015. Den har i grunnen hatt dette problemet i større eller mindre grad helt siden jeg kjøpte den, og jeg mener å huske forrige eier nevnte det også. Ved kald motor starter den umiddelbart, går fint med choke, varmer seg fint opp, går som en "kule" og går jevnt og fint på tomgang, man kan gi full gass fra tomgang uten at den nøler noe nevneverdig. Så ved varm motor: Dersom man starter den igjen i løpet av de første 3-5 minuttene etter at man stoppet starter den umiddelbart. Venter jeg lenger må jeg kinne i 5-10 sekunder, akkurat nok til at folk snur seg og legger merke til at det ikke er helt bra men den starter til slutt. Så etter at motoren har kjølt seg ned igjen starter den umiddelbart som før. Om den står i ro et par uker så må man kinne en stund, evt dramme litt, men dette kan jeg leve med. Stiften er en sånn elektronisk dings. Coilen er ny og jeg sjekka tenning med strobepistol og den er bra, ( ca 5-10 grader BTDC). Forgasser er Weber. Alle bensinslanger er nye.
 8. Jeg tenker å montere elektrisk bensinpumpe for å se om det kan hjelpe på varmstartproblemet mitt. Hva er lurest? Å montere den i serie med den mekaniske? Eller bypasse den mekaniske. I tilfelle kan man bare plugge begge ender på den mekaniske? Eller vil denne ta skade av å gå «tørr»?
 9. Noen som vet noe om denne oljen? https://www.biltema.no/bil---mc/bildeler/motoroljer/servoolje/transmisjonsolje-helsyntetisk-75w-90-2000023996 tror man på de når de sier at den ikke er aggressiv mot gule metaller?
 10. Ja, dette var imponerende. Ser mer ut som om det er 70 år gammelt. Har sendt Mail med bilde til Biltema så får vi se.
 11. Byttet hele bensinslangen for to år siden. Brukte Biltema, da det passet seg sånn og til tross dårlig rykte på bensinslangene deres tenkte jeg at det kan da ikke være SÅ galt. Det var det..
 12. Det ser ut til å finnes noen billigere bruktmotorer her https://www.nbfbildeler.no/nbf/Søk/?disassemble_no=&q=&type=&brand=Rover&models=Freelander&partgroup=Motor&mileage=&haspictures=false&fromyear=&toyear=&orderby= Du har jo fin garasje synes jeg å huske, så da er det bare et par dager med skruing så er bilen i orden
 13. Du har ikke litt flere bilder? Står "hovedbøylen" på skrå bakover?
 14. Jeg stripset min da jeg byttet. Ble ikke bemerket på EU men jeg har inntrykk av at kontrolløren jeg brukte er av den fornuftige typen, ikke nødvendigvis paragrafrytter
 15. Da har Gamle-Erik fått nye sommerdekk. Valgte Goodyear G90 pga at jeg synes de ser bra ut (har blitt litt gammel så liker litt smalere dekk) og litt at det føles Ok med originaldimenjson 7,5x16. Om man søker litt ekstra på nettet finnes det til og med noen som er fornøyde med dem. Jeg har kjørt noen mil nå og kan ikke si annet en at de føles helt utmerket å kjøre med. Noen andre som har erfaringer med disse dekkene?
×
×
 • Create New...