Gå til innhold

discodancer

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    mjøndalen

Previous Fields

  • Location / Bosted
    mjøndalen

Nylige profilbesøk

709 profilvisninger

discodancer sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Tusen takk for det, parrafin23 Håper selvsagt at det ikke blir noe feil på en stund men suverent tilbud om det skjer noe.
  2. Hei igjen. Da er bilen hentet og alt virker som det skal på vei hjem Prisen på 10k var for to komplette dempere og arbeid, ikke bare skifte av belger som jeg trudde. Nå krysser jeg fingrene for at alt går som det skal en stund, så får jeg se om jeg bytter de bak når det blir litt varmere i været. Må også bytte ledningsnettet til parksensorene foran og så får ta en sjau da og prøve meg litt selv. Da kommer det sikkert en ny runde med spørsmål her En utgift spart og da. Trudde jeg måtte reparere webastoen da den ikke har virket på en stund. Den virker nå igjen etter at alle feilmeldinger er nullstilt. Viste seg at den hadde gått i lockout etter drivstoffmangel eller lite strøm. Takk for alle innspill folkens, og god helg.
  3. Takk for hjelp hittil folkens. Nå blir belgene i alle fall byttet i morgen så får vi se hva som skjer videre. Trur nok de sjekker over alt ganske nøye nå. De syns selvsagt ikke dette var noe ok de heller.
  4. Ja, samme verksted. Jeg kan ikke svare helt på dette da jeg ikke var til stede men ja, de har bred erfaring med LR. Tipper de brukte diagnose da de har dette. Hvordan belgene er ødelagt vet jeg ikke da de ikke har demontert enda. Var der med de da de sjekket belgene og man kjente og så det kom luft ut fra begge to. De sjekket også da om slangene til belgene satt som de skulle og det gjorde de.
  5. Det er det som skurrer litt for meg og, engebo, at begge fløy samtidig. Derfor jeg lurer da jeg gjerne vil unngå at det skjer igjen. Kan det være en annen årsak til det? at de f.eks får for mye luft? Kan det f.eks være at den ventilblokken du nevner kan være ødelagt?
  6. Takk for svar folkens. Jeg syns og første regningen var høy. Jeg kan lite om dette selv men har vel insett at jeg må prøve meg litt frem selv om jeg skal beholde bilen. Trur dere det kan være at kompressoren har hanglet lenge og at når en ny ble satt inn så ble det mere luft i belgene? Kan ikke helt skjønne at det er tilfeldig at to stk ryker 1 km etter at kompressoren er byttet. Jeg var selv med og kjente på de. Kjente det blåste ut av de når kompressoren gikk og da kan det vel ikke være noe annet?
  7. Hei godtfolk. Jeg har virkelig fått alt på en gang nå og trenger litt råd fra ekspertisen. Jeg har en disco 3 2006. Jeg er på ingen måte noen mekaniker så beklager om fagutrykk ol er noe spesielle. Vil og presisere på forhånd at jeg ikke er ute etter å ta noen her! Jeg fikk 30 desember opp signal på at det var noe galt med luftfjeringer og bilen senket seg helt ned. For og ikke gjøre noe galt bestilte jeg falken. Innen de hadde kommet hadde bilen heist seg igjen men jeg fikk de til å kjøre den til verksted. 2. januar startet verkstedet på bilen og kom frem til at kompressoren var ødelagt. De bestilte opp ny kompressor (en forsterket utgave) til 15.000. og brukte 4,5 timer på arbeidet. Dette var ink oljeskift og feilsøking Regningen var på 23.000. Jeg hentet bilen på mandag og etter et par mil kommer lampa på nytt opp og bilen senker seg men heiser seg igjen. Jeg kjører den ned igjen til verkstedet. De sjekker den opp men finner ingen feil annet enn at det ligger inne mange feilmeldinger som blir slettet. De beholder bilen for å bruke den litt og sjekke opp hva som skjer under kjøring. Da finner de ut av at tre av fire sensorer til luftfjeringene sender mye rare signaler men har ikke noe godt svar på hvorfor. Vi blir enige om at jeg skal ta med meg bilen da det ikke er noen risiko med dette. Jeg vil evt få opp melding i displayet om noe er galt. Jeg betaler ingen ting for dette. Når jeg henter bilen i dag kjører jeg ca en KM før jeg hører et poff (typ luftslange som spretter av). Snur og kjører tilbake til verkstedet og de kjører den rett på bukken. De finner kjapt ut av at begge luftbelgene forran har blitt ødelagt. Jeg har nå fått pris på 10400 på dette. Da uten fortjeneste på deler. Spørsmålet mitt er egentlig om noen har vært borti det samme. Hva kan egentlig årsaken være her? Jeg syns det er litt for tilfeldig at to belger ryker på en gang etter 200.000 km, en km etter at jeg kommer fra verkstedet. For å presisere det så oppfatter jeg folka på verkstedet som veldig hyggelige og jeg ønsker ikke å rette noen mistanke mot de.
  8. Hei. Jeg hadde bestilt nytt setebelte høyre til tredje rad på min disco 3 2006. Var en kjøter som hadde tygget litt på det så de ville ikke godta det på biltilsynet i forbindelse med omregistrering. Da jeg skulle montere det i går oppdaget jeg til min store frustrasjon at dette ikke er samme type som det jeg har. Ser helt likt ut men det er to hull i den metalldingsen som du fester beltet med i stedet for ET større hull som det var på den gamle. Jeg mistenker at dette er en amerikansk variant. Så da lurte jeg på om det var noen kloke hoder her som kunne hjelpe meg med delenummer så jeg er helt sikker på å få den rette denne gangen Om noen tilfeldigvis skulle ha et slikt belte til overs så meld dere gjerne Dette er altså tredje rad på høyre side i en syvseter.
  9. Er dette noe som vil fungere på en D3 2006?
  10. LR er vel noe særere på dette men da dette er en feil som tydeligvis har rammet en del bør det vel gå på garanti i alle fall? I alle fall verd å prøve før man begynner å opperere.
  11. Har en kompis som hadde samme problem. Han fikk det på garanti men da måtte de bytte hele panelet. jobb og deler til 25k sa de på verkstedet.
  12. Takk igjen Neste "problem er at høyre sikkerhetsbeltet på bakre rad er spist på av kjøteren så regner med dette må byttes. Går det ann å bytte bare selve stroppen? Er dette evt en prosess jeg kan klare uten å være mekaniker? Hvor får jeg tak i slikt?
  13. Hei igjen. Skal omregistrere fra vare til syvseter. Det ene beltet på bakre seterad er tygget på av hund og flisete i ene siden. Dette regner jeg med de ikke godkjenner på BT så det må byttes. Går det ann å bytte bare selve beltet? Er dette noe jeg evt får kjøpt i Norge?
  14. Jeg kan omregistrere gratis fra 14 nov. Må jeg bestille time? Satt på spissen, hva om jeg blir stoppet med seter på vei til biltilsynet?
×
×
  • Opprett ny...