Jump to content
LRforum

Bamse_bra

LRF Society
 • Content Count

  2,912
 • Joined

 • Last visited

7 Followers

About Bamse_bra

 • Rank
  ENTUSIAST

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hønefoss

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Hønefoss

Recent Profile Visitors

2,495 profile views
 1. Titter litt på 2012 evoque. Hva bør man se etter? Alt av info ønskes.
 2. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=223563646
 3. Ja, absolutt av interesse. Har 2 sett selv, men de har gått ut på alder for lenge siden. De som står på kjøpte jeg av deg for..... 15 år siden..........
 4. Vet det er flere som selger nye, både de Michelindekkene og good year G90. men tenkte kanskje noen hadde brukte liggende. Ser på flere at det står POR: ''Professional Off-Road'' forkortelse: dekk for kommersiell trafikk bruk. POR dekkene er spesialdesignet for dårlige kjøreforhold eller for forverret vei forhold. Informasjon: POR dekkene har ikke EU-etiketter som de ikke møter dekket med EU-merking direktiver. Betyr det at man vil få problemer på PKK?
 5. Bamse_bra

  Dekk 7.50-16

  Cactus trenger nye tøfler... Gjerne noe med stilig mønster:)
 6. Parafin er vel mye tørrere enn diesel, spessielt sommerdiesel. Vil tro at man bør tilsette noe for å få tilstrekkelig smøring.
 7. Veldig skjeldent at det er bakgiret som er synderen. Kjede og kassett, samt rengjøring og smøring av vaier og strømpe, muligens ny vaier. Så en god justering av giret. husk at giret bak kun gjør det skifteren sier, det er der indekseringen er. Og dekk i str 700x38 er det samme som 28x1,5 hvis hukommelsen ikke svikter....
 8. Har tenkt tanken alt. Så ikke umulig du blir kontaktet
 9. Får starte med filtrene og se derfra. Er vel ikke snø nok til å teste det før til høsten igjen. Vet ikke når de sist ble byttet..... kjøpte den i fjor og er ganske grønn på traktor.. sikkert mye annet vedlikehold jeg bør ta og...
 10. Har en Ford 6610. Nå i påsken skulle jeg brøyte opp et område på hytta. Det var tung vårsnø, ca 40 cm. Kjørte med fresen og den kaster snøen greit unne, men etter at jeg har kjørt et stykke mister plutselig traktoren krefter. Må da stoppe opp og kutte kraftuttaket. Da kommer den opp i turtall igjen ganske fort. Begynner jeg å frese igjen da, skjer det samme på nytt. Lar jeg den stå på tomgang i 10 min, så kan jeg frese en del igjen før det skjer på nytt. hvorfor? Er det for tungt for traktoren? Er det dieselfilteret som bør byttes? Får den for lite diesel? Andre forslag?
 11. Det ser veldig riktig ut! Viste at dette var stedet for hjelp Ser at jeg husket feil. Det var ikke hundelslede i denne historien. Får ta det på kontoen for begynnende Alzheimer. Er jo bare 30 år siden jeg leste den historien.
 12. Nei, mener bestemt det var serum til en syk by. Det var en forferdelig storm og ingen kunne komme frem annet enn Donald.
 13. Nei, det er ikke den originale med Skrue. Det er en senere versjon. Der Donald kjører sleden og skryter i etterkant av at han var den som reddet byen. Men gjennom historien får vi se at det aldri hadde gått uten skjult hjelp fra nevøene. Jeg tror ikke det er Carl Barks eller Don Rosa som har laget den jeg trenger på
 14. Allvitende forum: Jeg leste en gang en historie der Donaldhistorie der Donald kjører hundeslede i Alaska for å redde en innesnødd by. Han må levere et Serum. er det koen som vet hvilken historie dette er? Hvilken tegner?
×
×
 • Create New...