Jump to content
LRforum

RogerLR88

Members
 • Content Count

  225
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About RogerLR88

 • Rank
  Entusiast

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.nettprodukt.no/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Norge

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Larvik

Recent Profile Visitors

549 profile views
 1. Bare hyggelig. Skal sjekke dette. Oppdaterer her når det er fikset.
 2. Da skal problemet med blank side og lagring av beskrivelse for servicelinje være fikset :-)
 3. Takk for tilbakemeldinger. Sjekkes i løpet av kort tid. Oppdaterer her når det er fikset. Beklager problemet.
 4. Det settes pris på. Kom gjerne med ideer til nye funksjoner om det er noe du savner Jope.
 5. Ting tar tid - bedre sent enn aldri. Nå har endelig serviceloggen blitt fullstendig overhalt, og alle funksjoner skal virke uten feil. Om det skulle dukke opp noe er det veldig fint om dere gir beskjed, slik at vi kan fikse det med en gang :-) Har satt av litt tid til å gjøre en del jobb bak kulissene, slik at Serviceloggen i fremtiden vil bli enklere å holde oppdatert. Det vil med tiden også komme et litt mer moderne utseende på det hele. Parrafin23 skrev for en god stund siden at han ikke fikk registrert bilen, da han ikke hadde VIN-nummer. Systemet krever VIN-nummer, men det er nå endret til at det ikke kontrolleres for riktig VIN-struktur, slik at om du ikke skulle ha VIN tilgjengelig kan du f.eks. legge inn et vilkårlig nummer, eller noe annet. Loggen vil gi beskjed om noen allerede har brukt tallet eller navnet du gir VIN-nummeret. Det er viktig for programvaren at dette er unikt, og to brukere har derfor ikke mulighet til å legge inn to identiske nummer. For dem som ikke vet det allerede har loggen en funksjon for å kategorisere deler, med delenummer, navn, etc. Denne er praktisk hvis du vil holde orden i garasjen eller om du selger brukte deler. Forespørsel: Hvis du sitter på en idé til en funksjon som bør finnes i Serviceloggen, så gi meg beskjed. Du har sikkert irritert deg over å bruke mye tid på et eller annet som i prinsippet bare trenger et system for å spare tid. Hyl ut! :-)
 6. De må kunne gjøres noe med. Skal se på det like over ferien :-)
 7. Det skal nå være mulig å registrerer seg igjen. Til info: på noen sider vil det vises et par feilmeldinger øverst på siden. Det er en del av det tekniske som skal gjøres noe med. Det har ingen påvirkning på funksjonene i Serviceloggen. :-)
 8. Oppretter en ny tråd på denne, da den gamle tråden er mildt sagt utdatert. (gammel tråd). Serviceloggen er flittig brukt av mange LRF-medlemmer og som LR-entusiast er det naturlig å fortsette samtalen om videre utvikling av Serviceloggen her. Utviklingen har mer eller mindre ligget brakk i flere år, og jeg tenker som så at det er på tide å ta tak i noen saker som kan gjøre tjenesten bedre. For ordens skylde bør det nevnes at dette er en gratis tjeneste. Det har det alltid vært og det kommer det alltid til å være. På blokka har jeg notert ned flere ting som må tas tak i. Først og fremst oppdatering av masse teknisk som ikke trenger videre utdypning her. Det jeg håper er at dere som bruker Serviceloggen kan komme med et par ideér til nye funksjoner som kan være praktiske. For nye brukere finnes Serviceloggen her: http://serviceloggen.no/ Kom gjerne med forslag. Jeg noterer ned alle og tar fortløpende tak i dem. :-)
 9. Noen som har en serie med diesel for salg? PM: - Pris - Stand - Bilder - Sted
 10. Oppdaterer denne igjen i håp om at noen kan ha en S3 diesel i grei stand stående.... :-) Lang eller kort type, spiller ingen rolle.
 11. Noen som har en S3 eller Defender 1985 eller eldre, helst diesel. Mest interessert i kort type, men lang er også interessant. Er denne gangen ikke ute etter noe prosjekt, men en fiks ferdig bil, EU-ok, med god helse, til en fornuftig pris.
 12. FØRSTEMANN TIL MØLLA! Bilen var "solgt" til en kar som skulle hente den, men som aldri har kommet. Til tross for mye jobb på prosjektet SKAL BILEN NÅ BORT! Høyeste bud henter den så raskt som mulig
 13. Nå har'n stått i garasjen siden 15. august 2011. Gått smått og trenger plassen til annet. Skulle gjerne hatt den rullende ut en dag, nymalt og godkjent, men er redd det kan trekke ut noen år til. Får heller kjøpe den tilbake av noen som har tid til å fikse den :-)
 14. Du har den jo ennå som profilbildet, så ser du angrer. Kom med bud
 15. Ja, det stemmer. Hentet den i Bergen hos Julius. Nå står den i Larvik og er dessverre til salgs. På grunn av jobb er det dessverre ikke lenger tid til garasje og jobb. Selv om bilen ikke ennå er ferdig har det blitt gjort masse med den, så dette vil jeg si er et "serie-kupp" Ligger til salgs her: http://www.lrforum.com/forum/index.php?showtopic=66189&hl=
×
×
 • Create New...