Jump to content
LRforum

RogerLR88

Members
 • Content Count

  220
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About RogerLR88

 • Rank
  Entusiast

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.nettprodukt.no/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Norge

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Larvik

Recent Profile Visitors

432 profile views
 1. De må kunne gjøres noe med. Skal se på det like over ferien :-)
 2. Det skal nå være mulig å registrerer seg igjen. Til info: på noen sider vil det vises et par feilmeldinger øverst på siden. Det er en del av det tekniske som skal gjøres noe med. Det har ingen påvirkning på funksjonene i Serviceloggen. :-)
 3. Oppretter en ny tråd på denne, da den gamle tråden er mildt sagt utdatert. (gammel tråd). Serviceloggen er flittig brukt av mange LRF-medlemmer og som LR-entusiast er det naturlig å fortsette samtalen om videre utvikling av Serviceloggen her. Utviklingen har mer eller mindre ligget brakk i flere år, og jeg tenker som så at det er på tide å ta tak i noen saker som kan gjøre tjenesten bedre. For ordens skylde bør det nevnes at dette er en gratis tjeneste. Det har det alltid vært og det kommer det alltid til å være. På blokka har jeg notert ned flere ting som må tas tak i. Først og fremst oppdatering av masse teknisk som ikke trenger videre utdypning her. Det jeg håper er at dere som bruker Serviceloggen kan komme med et par ideér til nye funksjoner som kan være praktiske. For nye brukere finnes Serviceloggen her: http://serviceloggen.no/ Kom gjerne med forslag. Jeg noterer ned alle og tar fortløpende tak i dem. :-)
 4. Noen som har en serie med diesel for salg? PM: - Pris - Stand - Bilder - Sted
 5. Oppdaterer denne igjen i håp om at noen kan ha en S3 diesel i grei stand stående.... :-) Lang eller kort type, spiller ingen rolle.
 6. Noen som har en S3 eller Defender 1985 eller eldre, helst diesel. Mest interessert i kort type, men lang er også interessant. Er denne gangen ikke ute etter noe prosjekt, men en fiks ferdig bil, EU-ok, med god helse, til en fornuftig pris.
 7. FØRSTEMANN TIL MØLLA! Bilen var "solgt" til en kar som skulle hente den, men som aldri har kommet. Til tross for mye jobb på prosjektet SKAL BILEN NÅ BORT! Høyeste bud henter den så raskt som mulig
 8. Nå har'n stått i garasjen siden 15. august 2011. Gått smått og trenger plassen til annet. Skulle gjerne hatt den rullende ut en dag, nymalt og godkjent, men er redd det kan trekke ut noen år til. Får heller kjøpe den tilbake av noen som har tid til å fikse den :-)
 9. Du har den jo ennå som profilbildet, så ser du angrer. Kom med bud
 10. Ja, det stemmer. Hentet den i Bergen hos Julius. Nå står den i Larvik og er dessverre til salgs. På grunn av jobb er det dessverre ikke lenger tid til garasje og jobb. Selv om bilen ikke ennå er ferdig har det blitt gjort masse med den, så dette vil jeg si er et "serie-kupp" Ligger til salgs her: http://www.lrforum.com/forum/index.php?showtopic=66189&hl=
 11. Må dessverre selge min Series 2, pickup 1968 modell. På grunn av jobb har jeg dessverre ikke forferdelig god tid til å verken restaurere eller ta vare på bilen. Restaurering er påbegynt og bilen har fått nye bladfjærer, nytt eksosannlegg (hele veien), dempere, bremseforsterkere, bremsesko, hovedbremsesylinder, bremsetromler, originale stålfelger og manifold. Det som gjenstår for å få bilen EU-godkjent er å lufte bremsene og sette på taket. (Taket har blitt tatt av på grunn av lav takhøyde i garasjen ) Mener det er seks eller åtte bolter. Enkel sak å montere igjen. Følger også med en del saker og ting som f.eks. ferdig skjærte aluminiumsplater til "pynt" på skjermer og skjørt. Alle deler har blitt kjøpt nye gjennom Paddock Spares. Har trolig handlet deler for mer enn bilen er verdt Bilen starter og går, men bremser har ikke blitt luftet, så den bør transporteres på biltralle. Står i Larvik. Har ikke satt noen pris, så her er det bare å gi bud. Prosjekttråden finnes her: http://www.lrforum.c...topic=53755&hl=
 12. Er det virkelig ingen kreative personer her som har flere ideér til nye funksjoner for loggen? Den kan vel umulig være perfekt?
 13. Flere oppdateringer! Nå kan delelageret også deles! Sist oppdatering bestod av mulighet for flytting/overføring av kjøretøy til ny eier, f.eks. ved salg. I tillegg til mulighet for å få full oversikt over delene i garasjen eller på verkstedet. Nå er det mulig å la venner og bekjente ha oversikt over dine deler, og du kan se deres. For å unngå full blottleggelse har det blitt opprettet en funksjon som lar deg velge om delen skal være synlig for andre eller ikke. Dette er praktisk hvis du selv har bruk for delen. Det er ikke mulig for noen å se ditt delelager uten din godkjenning. Det samme gjelder for øvrig overføring av kjøretøy med servicehistorie. For å la andre brukere se ditt delelager gjør du følgende: 1. Logg inn på Serviceloggen 2. Klikk på "Innstillinger for deling" i menyen. 3. Fyll ut feltet under "Skriv et brukernavn du vil vise dine valgte deler til" 4. Klikk på knappen "Send forespørsel" Brukeren du vil dele lager med må akseptere forespørselen. Etter aksept har dere full oversikt over hverandres delelager. ------------------------------------ Håper dette faller i smak Jeg oppfordrer alle til å komme med forslag til nye funksjoner eller forbedring av eksisterende!
 14. Da har Serviceloggen blitt oppdatert NYE OG MODIFISERTE FUNKSJONER... 1. Nye muligheter for utskrift av servicehistorien. Den vil eksporteres til PDF, slik at du kan lagre den på harddisken din og/eller skrive den ut direkte. Pdf-filen åpnes direkte. (krever Adobe PDF-Reader. Lastes ned gratis) Foreløpig beholder jeg den "gamle" utskriftsvennlige versjonen som et alternativ til dere uten Adobe Reader. 2. Inventar / delebeholdning. Du kan legge inn alle delene dine for å holde orden på kaoset vi alle har. Delene sorteres i kategorier. Her har jeg lagt inn tolv kategorier. Kom gjerne med forslag til flere ved behov. For ekstra orden i rotet kan du velge hvilken forfatning delen er i (ny, bra, dårlig, etc.), hvor mange eksemplarer du har, delenummer, bilde og beskrivelse. Eget garasjeinnhold er allerede i ferd med å innregistreres Deling av inventar er ikke ennå mulig, men vil stå som neste prosjekt på listen. 3. Overføring av kjøretøy. Selger du bilen, hengeren eller noe annet som ligger registrert i Serviceloggen kan du overføre kjøretøyet med hele dets portefølje (reparasjoner, servicehistorie, etc) til den nye eieren (forutsetter at den nye eieren har registrert seg hos Serviceloggen.no). 4. Bedre opplastning av deler, eller av bilder fra reparasjon for hver eneste reparasjonslinje. Dette er selvfølgelig valgfritt ved innlegging av ny reparasjon. -------------------------------------------------- BRUKSANVISNING FOR OVERFØRING AV KJØRETØY Det vil om ikke lenge legges inn hjelpelinjer på Serviceloggen, men inntil da er det greit å lese gjennom dette. Selger du et kjøretøy registrert på Serviceloggen og ny eier er interessert i kjøretøyets historikk, kostnader, etc. kan du enkelt overføre hele historikken. Dette forutsetter at ny eier registrerer seg som bruker av Serviceloggen, hvis han/hun ikke allerede er en av oss Slik overfører du kjøretøyet 1) Logg inn og klikk på "innstillinger for deling" i menyen. 2) I feltet under "Velg et brukernavn du vil dele med" skriver du brukernavnet du har fått oppgitt av ny eier. NB! Feltet er følsomt for store og små bokstaver. 3) Ny eier må så logge inn og akseptere din forespørsel. 4) Etter ny eier har akseptert forespørselen velger du rammenummeret på kjøretøyet i nedtrekksmenyen under "Velg rammenummer å dele". 5) Deretter velger du brukernavnet til ny eier fra nedtrekksmenyen under "Velg et brukernavn". 6) Klikk så på "Send forespørsel". 7) Ny eier må akseptere overføringen. Når ny eier har akseptert overføringen vil kjøretøyet med hele servicehistorikken flyttes fra din konto til ny eiers konto. -------------------------- Lykke til og kom gjerne med forslag til nye funksjoner hvis noe savnes! Serviceloggen finner du for øvrig her: http://www.servicelogg.no/
 15. Smak og behag. Å snekre sammen noe i excel eller bruk av kladdeblokk er sikkert vel så bra som Serviceloggen, men for min egen del synes jeg det er praktisk å kunne få full oversikt online, fra en hvilken som helst datamaskin. Registrere kostnader og ha kontroll over deler. Selger du bilen kan den overføres til ny eier, slik som et servicehefte. Serviceloggen har vært online siden 2010, men det har vært en pause i utviklingen en stund nå. Loggen har over 1000 brukere, hvor av ikke like mange er aktive, men det er tydelig at den faller i smak. Det settes pris på. Kom gjerne med forslag til nye funksjoner som kan tas med ved neste oppdatering av loggen.
×
×
 • Create New...