Gå til innhold

Habiac

Medlemmer
  • Innlegg

    78
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Stokmarknes

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Stokmarknes

Nylige profilbesøk

598 profilvisninger

Habiac sine prestasjoner

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

  1. Har vært rundt på alle verkstedene i dag. Fant fra Nissan men feil dimensjon på slangene, og gikk dermed ikke overens med det eksisterende. Dog fant jeg komplett med slanger og greier fra Mercedes som kunne brukes. Abre er at dem skulle ha over 2200 for delen. Landrover hadde ikke inne, men dem kunne skaffe til 670 så det var mer edruelig, men ettersom dem allikevel ikke hadde delen, så bestilte jeg fra UK til 250 til over påske.
  2. Heldigvis fant jeg denne siden på ebay http://stores.ebay.co.uk/Diesel-Components-UK som kunne avhjelpe en stakkar i nøden. Men delene kommer ikke før etter påske. Men men
  3. Hei. Skulle skifte ventilasjonsfilteret og klarte å ødelegge plast T en som står i injektor nr 2 fra venstre. Dermed er det brudd i linjen for retur av diesel. Forsøkte å starte bare for å se om det kom mye drivstoff og det gjorde det. Kan man nødreppe denne ved å blinde av slik at de to siste på linjen ikke får returnert overskytende drivstoff til jeg får tak i ny del? Eller er det dumt?
  4. Batteriene på min 12v DeWalt tok kvelden, så jeg bestemte meg for å handle nytt. Var innom min lokale plankebutikk hvor dem skrøt uhemmet av Makita 18v, og siden det var meg skulle jeg få avslag og skulle kunne få med meg maskinen til en nette sum av 4500kr (mener jeg) for skruemaskinen med lader og batteri. Ettersom jeg ikke hadde fått ukelønnen ble det bare med praten, men hjemme surfet jeg litt rundt og kom over www.toolstop.co.uk Herfra kjøpte jeg nevnte maskin inkl slagtrekker med to batterier og lader for ca 2500. Leveringen tok en liten uke, og det var tilogmed vedlagt overgang fra engelsk kontakt til norsk. Ble jo litt mva og da, men totalsummen ble mye mindre enn 4500 samt slagtrekker. http://www.toolstop.co.uk/makita-dk18000-18v-lxt-lithium-ion-2-piece-cordless-kit-2-batteries-replaces-p59090
  5. Har hørt om noe slikt, men er usikker på hva som må byttes om. Det må vel gå greit å bytte om på kontaktene i ISO pluggen, men hvilke. Til orientering så fungerer Pioneeren elegant i donorbilen, både før og etter mitt forsøk, og orignal spilleren fungerer etter byttet og. Kanskje noen har et lite koblingskjema for hva som er hva i Land Roveren slik at det er mulig å sammenligne med standard ISO?
  6. Hei. Jeg har lyst til å skifte stereo i Freelanderen Nå står det en Visteon 6500 cd-europe med cdskifter og masse høyttalere og sub fra Harman Kardon. Det er en tredelt ISO-kontakt som jeg regner med at det bare var plugg and play. Jeg forsøkte med å sette inn en spiller fra Pioneer, men det var ingen reaksjon. Så hva gjør jeg galt, og hva bør jeg gjøre?
  7. Jeg fant ut at det bare var å trekke pæra rett ut. Jeg har og funnet at biltemas artikkel 3515516 til kr 19,90 for to lett kan brukes som alternativ til original til kr 150 pr stk.
  8. Hei. Nei har ikke facelift, så da er det bare å trekke pæra rett ut?
  9. Hei. Jeg har endelig fått tak i pæra. Den er bra mye mindre enn w5w, og mye dyrere, selvfølgelig. Men nå når jeg skal skifte denslags lurer jeg hvordan man går fram? Er det bare å røske den ut eller er det noe som skal vries? Det ser så smått ut, og så dyrt at jeg ikke hadde lyst til å ødelegge noe.
  10. Jeg hadde en opplevelse med en bil som fikk sleng og kom over i mitt felt. Etter mye ratting og styr gikk jeg ut i snøskavelen, hvor jeg fikk noen skader på bilen, bla ødelagt lykt etc. Bilen som hadde forårsaket hendelsen fikk all skyld, selv om vi ikke hadde vært borti hverandre.
  11. Hei. Er det noen som har erfaring hva man kan bruke som erstatning for lyspære bak varmeapparturet. Orginalt har lyspæren delenr JWH100080, men den var ikke å oppdrive på kort varsel.
  12. Tro om dette som står i VG http://www.vg.no/bil-og-motor/artikkel.php?artid=10074258 Da blir det vel slutt på å kunne kjøpe seg en varebil for å montere bakseter
  13. Hei. Jeg har et batteri i campingvogna som har en indikator med grønt for bra, sort for trenger ladding og blankt for å bytte ut. Nå står det på blankt. Hva kan det bety at det er blankt? Er det for lite syre på det? I så fall hvorfor blir det for lite. Batteriet har stått påkoblet lader i hele vinter. For ordenskyld så er batteriet handlet inn hos Biltema i fjor sommer art 80-31201 Noe jeg kan reklamerer på?
  14. Habiac

    Viftereim?

    Hei. Har fått litt viftereimhyling på bilen. Det er den td4 '03 modell. Tenkt å skifte dette, men hva trenger jeg? Er det ei reim eller flere? Og hva heter de på engelsk? Er det noe annet trenger jeg, som jeg også bør skifte i samme slengen? Hilsen Bjørn
  15. Dette lyder litt kjent. Madammen ringte i fortvilelse og klaget på gule lys på dashbordet, samt at bilen ikke ville trekke. Svære svarte skyer etter bilen. Det viste seg at det var et stort hull på undersiden av en vakumslange. Den øverste. Nødrepp med gaffatape til jeg fikk byttet slangen. Så om du ikke har kjent etter på slangene, så gjør det.
×
×
  • Opprett ny...