Jump to content
LRforum

Lorden

LRF Society
 • Content Count

  2,969
 • Joined

 • Last visited

About Lorden

 • Rank
  ENTUSIAST

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ålvundeid

Previous Fields

 • Location / Bosted
  6620 Ålvundeid

Recent Profile Visitors

1,765 profile views
 1. Lorden

  Ex-Mil 109

  Æsj, her ble jeg for treg. Men bra for ny eier.:-)
 2. Klapp på skuldra frå meg og Peder. Og sjølvsagt helt enig med Rolf. Vi hadde alle sjansen til å kjøpe, men gjorde det ikke. Av og til kommer jeg over en og annen "godhandelen", men orker ikke, nettopp på grunn av det du beskriver Peder. Om folk synes det er så forjævlig, så må de slå til selv.
 3. Hukommelsen er ikkje på topp. Å legge ut samme bilde to ganger var slett ikkje tilsikta. Sløvt.
 4. Vedr kald luft på tomgang: sjekk nivå på kjøleveske. (Ekspansjonstank).
 5. Vurderes solgt, da det tærer på samvittighet at den ikke blir brukt. PM ved interesse.
 6. Knotete skrevet om ikke annet. Masse rare ord ser jeg. Bare hyggelig Øyvind.
 7. Lyntips: Jeg bruker å løsne bolter, så tar jeg helt ut den ene, vrir litt på den løse henselen, setter så bolt i hull på B-stolpen og skrur noen runder for at den skal ta tak i plata inne i stolpen. Så skrur du ut den siste, fjerner gammel hengsel. Når du da skal sette på den nye hengselen har du kontroll på festeplata. Festes løst i ledig hull, så ut med bolten du har brukt for å sikre plata, hengsel settes i korrekt posisjon, og inn i gjenn med siste bolt. Knotete forklart, men enda mere knotete når plata bak faller ned, og du skal ha den på plass igjenn...
 8. Ha ha ha gutter. Her er mer enn nok av gammelt skrot, ingen fare. Heng som vanleg etter med det meste. I år skal en gammel traktor turbokonverteres, og en seriebil godkjennes. Resten får vente.
 9. Takker Terje. Tror dette blir den siste. Helt håpløst å bytte, må starte på nytt hver gang, og det klabber bare på seg. Skulle en kjøpt alt av dill dall en ønsker seg blir det fort dyrt... Men så er det jævlig artig da.
 10. Nye hjul og nye fjører.
 11. Har ja. Men usikker på om jeg har et helt sett. Dersom jeg har fire, er jeg ikke så gira på å splitte, men mener jeg en gang fikk fatt i en, eller to til reservehjul. Skal grave litt lenger ned i felgrøysa.
 12. Tror jeg har. Sjekker i morgen.
 13. Kjørt lufteprosedyre?
×
×
 • Create New...