Jump to content
LRforum

Lorden

LRF Society
 • Content Count

  2,961
 • Joined

 • Last visited

About Lorden

 • Rank
  ENTUSIAST

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ålvundeid

Previous Fields

 • Location / Bosted
  6620 Ålvundeid

Recent Profile Visitors

1,688 profile views
 1. Ha ha ha gutter. Her er mer enn nok av gammelt skrot, ingen fare. Heng som vanleg etter med det meste. I år skal en gammel traktor turbokonverteres, og en seriebil godkjennes. Resten får vente.
 2. Takker Terje. Tror dette blir den siste. Helt håpløst å bytte, må starte på nytt hver gang, og det klabber bare på seg. Skulle en kjøpt alt av dill dall en ønsker seg blir det fort dyrt... Men så er det jævlig artig da.
 3. Nye hjul og nye fjører.
 4. Har ja. Men usikker på om jeg har et helt sett. Dersom jeg har fire, er jeg ikke så gira på å splitte, men mener jeg en gang fikk fatt i en, eller to til reservehjul. Skal grave litt lenger ned i felgrøysa.
 5. Tror jeg har. Sjekker i morgen.
 6. Kjørt lufteprosedyre?
 7. Lorden

  Vind støy

  Løsningen er mere shims bak hengsler på dør, så den kommer lenger inn. EWS har helt sikkert. Jeg har og liggende om det kniper.
 8. Lorden

  Vind støy

  Tape er en fin måte å teste på. Grunnen til at jeg nevnte dette, er fordi jeg var ute for noe lignende på min tidligere td5. Rett nok etter bytte av dørhengsler..
 9. Lorden

  Vind støy

  Hvordan ligger dør i forhold til frontruteramme? Dersom vindusramme på dør stikker for mye ut til siden, "fanger" den vind om du skjønner. (justeres ved å shimse hengsler.)
 10. Lorden

  Vårkveld

  "Å vårkvellj va de å rænt færtrollja"... Nais.
 11. Endelig funnet feilen vedr luftmengdemåler og motorlampe. Sensor manglet 12v. Fikset, og voila, ting er som de skal. Disse ligger å venter på litt bedre tid. Skippet planene om 18", da jeg ikke får disse dekka i ønsket dimensjon. Og ja, hvit skrift ut. Bling bling...
 12. På høg tid å bytte..
 13. Lorden

  Takgrind til 110

  Frontrunner, flatdog etc etc. Altså alu, farge sort ønskes kjøpt.
×
×
 • Create New...