Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Lorden

LRF Society
 • Innholdsteller

  2 864
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

9 Nøytral

Om Lorden

 • Rang
  ENTUSIAST

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ålvundeid

Previous Fields

 • Location / Bosted
  6620 Ålvundeid

Nylige profilbesøk

1 455 profilvisninger
 1. Hvordan merkes dette før et evt havari?
 2. Lorden

  Gunnar's Garage

  Takker. Jeg tenkte å bytte til det Raid-rattet du linket til tidligere. I grunnen bare for å ha et med godkjenning. Gratulerer med Puma til deg og. Det er i grunnen hele moroa å sette personlig preg på bilene. Har vert litt lunken til nå, men kjenner det holder på å løsne.
 3. Lorden

  Gunnar's Garage

  Takker. Skal bestille meg en nanocom jeg og. Hvor kjøpte du? Tror jeg har funnet feilen, bryteren ved høyre fordør virker ikke. (Kupelys etc) Men regner med nanocom er grei å ha uansett. Har du kjøpt nytt ratt btw?
 4. Lorden

  Gunnar's Garage

  Nå står ein som er lik på tunet. Edit: Denne. København 2014.
 5. Lorden

  Gunnar's Garage

  Her er nyervervelsen i all sin prakt.. Har som dere ser ikke ryddet ut medfølgende stasj/skrot, fordi jeg har .......... saget tømmer. Har masse planer med denne (...og). Noe må gjøres raskt, som fiks av sentrallås på en dør, nye hengsler foran, få vekk den irriterende tutinga ved låsing, og en bitteliten lakkjobb. Forøvrig virker skuten å være i god stand. Regelmessig oljet under og godt vedlikeholdt teknisk. Den passerte akkurat 130k. Som dere ser er den høyere foran. Er med nye HD fjører bak, og vil bli byttet når vinterhjula skal på. Er som muligens nevnt tidligere, veldig fornøyd. På tross av kjedelig motorlyd, er momentet bedre enn i td5. Ta her bli bra, som vi sier på Nordmøre. Ett til:
 6. Lorden

  Den vakre Range Rover 2 doors-tråden!

  Denne har jeg rett og slett ikke fått med meg. Liker stuket.
 7. Lorden

  Gunnar's Garage

  Svar til min gode venn Terje Lindgren, for flere også kjent som telindor. Kjære Terje. Jeg deler din bekymring fullt ut. Ny bil på tunet, og i stedet for å dulle med den, prioriteres saging av tømmer. Jeg tenkte faktisk tanken selv i dag, hva i alle dager er det som skjer. Jeg skuflet tankene bort med at dette er det ingen som legger merke til, at alt er normalt. Men som den gode vennen du er, skjønte du at noe ikke stemmer. Jeg får skylde på årstida, stresser fælt med å få ferdig sagbruket før vintern. Men det er ikke bare det. En måned uten Defender har satt spor. Og de spora er ikke entydig positive desverre. Jeg var på slutten nesten på nippet til å kjøpe annen bil, (D4), men sto den av i siste liten. Min yndige frue, har som du nevner lånt den i dag, og var godt fornøyd. Jeg skal forøvrig hilse tilbake til både deg og din sjarmerende hustru. Jeg håper på en bedring nå når "bil-balansen" er tilbake til normalen. Ymse utenlandske pushere er besøkt, og planer for Pumastuket har begynt å ta form. Jeg lover deg Terje, bilder og beskrivelse kommer i morgen den dag. Noe annet vil som du påpeker være en god grunn til å bli hentet av menn i hvite frakker. Godt å få dele og satt ord på problemene, ikke godt å gå rundt med alt dette. Jeg har lovet meg selv å ta meg sammen, aldri være uten Defender så lenge. Rett å slett ikke bra. Med vennlig hilsen din venn, Gunnar
 8. Lorden

  Gunnar's Garage

  Ja en litt snodig dag. Første vinterdag og 23 plussgrader. Montert de orginale ekstralysa foran på den enda navnløse Pumaen. Koblet opp, og lys ble det. Resten av dagen ble tilbragt på saga.
 9. Lorden

  Gunnar's Garage

  Yes Robert.
 10. Lorden

  Gunnar's Garage

  Hyggelig avbrekk. One-Ten med v8 er noe av det tøffeste jeg vet. For en bil, og for en herlig motorlyd. Ubetalelig.
 11. Lorden

  Gunnar's Garage

  Velkommen skal dere være. Kaffe og dekkspark. Akkurat kommet hjem. Overkant av 60 mil i dag. Alltid artig med Defender, enda artigere når det er første langturen med nyinnkjøpt bil. Og ja den leverte. Det eneste jeg savner er lyden av td5. Resten må sies å være ei grei oppgradering. Så gjenstår det å se hvor lenge gleden varer.... Masse planer er lagt, men det første jeg skal gjøre er å skru av mikk makk som lyktebeskyttere etc etc. De er i kjent LR-stil lakkert med slik "plastlakk", og alle vet hvordan det blir etter noen år.. Noe går rett i søpla, men takgrinda vurderer jeg å sandblåse, galvanisere og lakkere. Vinsjfangeren må og få seg en runde før vinsjen re-monteres.
 12. Lorden

  Bilstereo Defender Puma

  Takker tnj. Skal se på det i morgen. Hurtigmontasje før vi reiser hjem til herlige Nordmøre.
 13. Lorden

  Gunnar's Garage

  Montert ny DAB radio i den enno navnløse Pumaen.
 14. Lorden

  Bilstereo Defender Puma

  Byttet radio i min nyervervede Puma i dag. Satte inn en pioneer i vanlig størrelse. I og for seg "plug & play". I tillegg til å være støtte for orginalradio, ser den braketten du viser til Neverluren, å ha en feste/støttefunksjon for de øvre luftkanalene. (De firkantete) Jeg plugget bare i kontaktene som var med radioen, men mistet da, (samme som da jeg byttet i td5), muligheten til å slå på radio når tenning er av.. Tips og trix?
×