Jump to content
LRforum

Lorden

LRF Society
 • Content Count

  3,009
 • Joined

 • Last visited

About Lorden

 • Rank
  ENTUSIAST

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ålvundeid

Previous Fields

 • Location / Bosted
  6620 Ålvundeid

Recent Profile Visitors

1,961 profile views
 1. Ja det samme tenker jeg hver gang jeg ser på PU’n, derfor må jeg ha litt for å selge den...
 2. Tja si det.. Så mye som mulig.. Vettuge bud kan sendes pr PM. (eller i tråd for ikke å virke vidløftig)
 3. Lorden

  2001 P38

  Hva må til for å få den godkjent?
 4. Stadig til vurdering. EU godkjent til juni 2021. PM
 5. Det står/sto en her i Sunndalen for en stund siden. Gi meg et vink, så kan jeg evt sjekke litt.
 6. Takker for tips Erik, og ja, var inne på tanken, men var litt lei. Det lokale verkstedet klinte til i dag med hydraulisk avdrager. Satt som f..n. Nå byttet og klar for to nye år på veien. Nå tror jeg det er kontroll på det meste etter snart ett års eierskap.
 7. Fredag den 13 innfrir til fulle. Skred til verket med et monster av en avdrager. Selvfølgelig i største laget. Med andre ord ubrukbar. Prøvde flere, men alle glipper når det blir litt moment. Sluttet ide frustrasjonen var nær ved å utarte seg i ren vold. Det lokale verkstedet får gleden av å bistå over helga.
 8. Vel, nesten EU-godkjent... Og "nesten" hjelper lite i den sammenheng. De fant en liten slakke i kula på pitmanarm. Overhale, eller bytte hele armen? Vel, jeg kan svare selv, det blir bytte av komplett arm. Sendte en mail til EWS sent tirsdag kveld, og torsdag formiddag var den kommet til det lokale postkontoret. Kan ikke få fullrost Erik nok, makalaust.
 9. Har trua, på tross av at jeg er glad i den gamle. Om noen år ser jeg ikke bort ifra at det kan bli en slik på tunet.
 10. Hva er dette? Forøvrig et pent opsett.
 11. Hi lux var min første 4wd. Ikke 4 dørs, men en x-cab. Innkjøpt da 90’n jeg skulle ha fikk brann i det elektriske dagen før jeg skulle hente den. Toyotaen var meget driftssikker. Litt pregløs, men likte den godt. Men så kom den første Classicen til gards, og da ble jeg hekta på Land Rover. Slipper neppe taket på tross av at det siste kjøpet har utfordret tålmodet noe... Men det er vel halve moroa, forbedre og personifisere litt.. Når tullballet er fikset, venter stasjet.
×
×
 • Create New...