Jump to content
LRforum

Lorden

LRF Society
 • Content Count

  2,988
 • Joined

 • Last visited

About Lorden

 • Rank
  ENTUSIAST

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ålvundeid

Previous Fields

 • Location / Bosted
  6620 Ålvundeid

Recent Profile Visitors

1,838 profile views
 1. "Frontal foreløpig forandring". Helvetet skal på en ukes spa i nabobygda. Flikking av fanger og litt anna småtteri. Blir en uke med seriebil.
 2. Ganske vellykket, om enn nokså arrangert...
 3. Gratulerer. Dette fikser du. La det synke inn, ta en ny vurdering og kom i gang. Enten med lapping, eller bytt ramme. 300 tdi og softdash er deilig. Har en 95 mod, der er ramma bra, men jeg må sveise litt i karosseri. Ser fram til å få tid til å få den ferdig.
 4. Lorden

  Jope's garasje

  Det var en nais vogn. Er litt i samme tanker.
 5. Takk takk. Den blir nok bra etterkvart. Har planer om noen oppgraderinger framover. Må ha reservehjulsfeste, rocslidere, å så må vinsjen på. Det betyr at fanger bør sandblåses og lakkes. Så skulle jeg ha oppgradert lys, litt mere isolering innvendig, etc etc.... Tar på en måte aldri slutt. (Heldigvis)
 6. Takgrind på. Hentet på Norlines sin terminal i Molde i dag. Ypperlig service.
 7. Har som nevnt tidligere hatt litt trøbbel med sentrallås/alarm. (mildt sagt..) Trodde jeg hadde løst det med å lodde inn nye ledninger mellom dør og dørstolpe, men for en måned siden begynte den å tulle igjenn. Hadde ikke ork til å feilsøke, men har etterhvert gått lei av å låse dører manuelt. I kveld brettet jeg opp ermene og rensket dørene for trekk. Kunne ikke finne noe feil umiddelbart, var nær ved å kaste håndkledet, men så begynte jeg å se på ledningene som er stripset fast inne i døra. ....og der var synderen gitt. (Håper jeg i allefall..) Sentrallåsen virker foreløpig utmerket. Og sikring ryker ikke. Ellers er takgrinda på vei. Blir kjekt. Stor takk til Kristian Kvart som hentet og leverte den på kai i dag.
 8. Da er dette ordnet. Stor takk til Kristian Kvart.
 9. Full Oljeservice på Pumahelvetet i går. Fjernet i tillegg en spacer på mellomaksel. Visstnok montert sammen med lengre fjærer foran, men helt unødvendig. I tillegg skal jeg gå fra +40mm fram til +25mm nokså snart.
 10. Supert gutter. Har en reserveplan, men været er fint og takteltet mangler pt underlag.
 11. Aventer svar fra selger, men takker så meget for tilbudet. Jeg dekker selvfølgelig alle kostnader ifb med transporten. Jeg tar kontakt om selger ikke får dette til.
 12. Trenger litt hjelp... Skulle hatt transport av en takgrind fra Kokstad til Møllenpriskaien i Bergen. Skal sendes med hurtigruta. Om noen gidder blir jeg veldig glad. Dekker selvsagt utgifter og mere til.
×
×
 • Create New...