Jump to content
LRforum

Lorden

LRF Society
 • Content Count

  3,038
 • Joined

 • Last visited

About Lorden

 • Rank
  ENTUSIAST

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ålvundeid

Previous Fields

 • Location / Bosted
  6620 Ålvundeid

Recent Profile Visitors

2,235 profile views
 1. Løp å kjøp. Finn en med grei ramme og brukbare dører. Mekking lærer du etterhvert. Det viktigste er å prøve en først, for å finne ut om dette er riktig. Enkelte får seg en real overraskelse, for ikke bare er Defender tøff, men du må være litt tøff for å eie den og. Og da tenker jeg ikke på tøff som i en tøffing, men for å tåle dens ulumskheter som til tider vil dukke opp. Jeg er meget partisk for å si det mildt, det finnes ikke bedre bil. (Men så er jeg en tøffing å da...) Lykke til.
 2. Meget kledelig ja Are. Virkelig gjennomført. Ser fram til flere bilder.
 3. Lorden

  Hevefjærer

  +200,- så er de dine. Planen er å bytte i helga, og da kan de bli med sørover onsdag i neste uke.
 4. Grønn 130 med gild camper på platten, ved Driva's bredder i Sunnndalen.
 5. Lorden

  Hevefjærer

  Legger du på litt til, så er vi der.
 6. Britpart DA 4202 foran, og DA 4206 bak. Til Defender 110. Skal gi 40 mm løft. Meget pent brukt. De bak ble montert i fjor, foran året før. Selges utelukkende da jeg ønsker å få bilen litt lavere. Høystbydende. Kan sikkert fraktes sørover i slutten av Juli for de som bor grisgrendt.
 7. Kom man noe lengre her? Viften står på min og, lar seg lett snurre, men starter ikke. Nylig fyllt gass. Edit: Smart å sjekke løse koblinger... Funker brilliant, heldigvis.
 8. D4 lagt på is. Skranglingen under kom tilbake på Pumaen. Justerte eksosanlegg, ingen forbedring. Tenkte det verste, trøbbel med kasse. Under en gang til for en siste sjekk. Og fant ut at mellomaksel var bitte litt løs på brekktrommel. (Sikkert i fbm bytte av clutch.) Stramet til, og vips ny bil. Helvete er strøket fra navnet. For en deilig bil. Ble så glad at jeg spanderte et strøk maling på baktravers.
 9. Det siste er sikkert lurt. Blir ingen prøvekjøring nei. Foreløpig lagt på is, men blusser helt sikkert opp igjenn..
 10. Desverre Terje, frykter jeg det blir motsatt. De jubler, jeg vil slite. Dette er ikke tull, men har tidligere når jeg har vært på tanken, våknet om natten, svettende, med høy puls, fordi jeg angret på at jeg har solgt Defender’n. En gang sto jeg opp å sjekket, og heldigvis sto den der å ventet på neste tur. i-landsproblem, jeg vet...
 11. Pumahelvetet: Remontert vinsjfanger etter sandblås og lakkering. Vinsjen er fikset og monteres etterhvert. Sikkert den dingsen jeg har minst bruk for, men den er nå der. Satte på gummi a-bar og. Litt i tvil om jeg gadd å sette den på igjenn, men nå er den på plass enn så lenge. Neste er å lydisolere bilen fra topp til tå. PU: Venter på vår. (Snør i dag..) De andre: Venter på litt fritid. Ellers tar jeg meg i å se på D4.. Jeg mener bestemt at livet uten Defender blir meningsløst, derfor bør jeg ikke se på D4... Eller blir det så meningsløst?
×
×
 • Create New...