Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Lorden

LRF Society
 • Innholdsteller

  2 885
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Lorden

 • Rang
  ENTUSIAST

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ålvundeid

Previous Fields

 • Location / Bosted
  6620 Ålvundeid

Nylige profilbesøk

1 521 profilvisninger
 1. Lorden

  Gunnar's Garage

  Nye vinterdekk på Pumaen. piggfrie Toyo Observe Gsi 5, i den nette dimensjonen 265-75/16. Har tidligere prøvd Cooper og Nokian, og må innrømme at toyodekka virker meget lovende. Satte på spacere og. Liker at det fylles litt ut i hjulhusa..
 2. Lorden

  Bestilling av stikkaksling ++

  EWS Hr Fiske, eller Mr Øverland har tlf.nr regener jeg med.
 3. Lorden

  Stor slakke i differensial.

  Fann du ut av slakke?
 4. Lorden

  Dekk og felg.

  Bfg AT 265.75-16 på orginale LR felger, vurderes solgt. Nå eller til våren. Nye i 2018, ubetydelig slitt. Kjempegode hjul, men jåleriet er påtrengende, derfor ønskes noe annet.. Bud over 6000,- PM ved interesse.
 5. Lorden

  Stor slakke i differensial.

  Kvanne som på Kvenna? Om så er, finnes det entusiaster i området. Som nevnt over er det litt tullballeri med transfer og clutch på desse. Km.stand?
 6. Lorden

  Jope's garasje

  Barskt. Hvordan opplever du dekka? (mht frx støy) Snuser på samme mønster.
 7. Lorden

  1997 Defender 110 "TTT prosjekt"

  45 cm til yttersida av baktravers. Men: jeg ville vurdert å bygd om hjulkasser til Puma-versjon før montering. Setene kommer da i korrekt høyde, og det blir bedre plass i midten. Finnes sett å få kjøpt, men husker ikke hvor i farta.
 8. Lorden

  Traktor tips?

  Liker. Som Joker nevner tidligere her: Kjøp et kurant merke i grei stand, med tett hytte og fungerende varmeapparat. Å brøyte snø i en kald, halvåpen traktor, er i allefall jeg for gammel til. Kuriositeter kan spesielt traktorintresserte kjøpe.
 9. Lorden

  Lekkasje kjølevæske?

  Overløp fra radiator og ekspansjonstank, eller motsatt. Sitter en ventil der, derfor plastslangen er delt og skjøtt med gummislanger. Jeg har akkurat utbedret samme lekkasje. Kjøpte slange på Tess. Demonterte og byttet slangebitene som svettet. Merk at ventilen er enveis. Merket med piler. Enkel og grei jobb.
 10. Lorden

  Gunnar's Garage

  Fått orden på en liten men akk så irriterende vannlekkasje. Overløp fra radiator til ekspansjonstank (eller motsatt..), har en enveisventil skjøtt på slangen. Sjølsagt i sedvanlig britisk stil og kvalitet.. Men nu tett. Monterte og mic til stereo, så nå også handsfree. For en utstyrsbombe.
 11. Lorden

  DE forsvant den veien......

  Her skal alle med.
 12. Lorden

  1997 Defender 110 "TTT prosjekt"

  Så lenge du kjører med lasteholdere (og skiboks), tror jeg det blir helt greit.
 13. Lorden

  1997 Defender 110 "TTT prosjekt"

  Der finnes lyktbøyle for tak. Festes i renna på begge sider.
 14. Lorden

  Gunnar's Garage

  Endeleg litt tid til bil. Eller egentlig ikkje tid, men fekk litt prioritet i dag. Sett på skvettlappar bak. Mangla alt, så måtte montera nye brakettar og. Sausa dei inn med fluidfilm. Lakkerte båtplata bak. Denne er desverre limt fast, så den får bli med viare. Skrudd av lyktbeskyttarane fram. Engelsk "plastlakk" = HAT.. Nye pærer i styringa til varmeapparat. No går det an å sjå, å stilla på i mørket. Sett på båtplater på toppen av framskjermar. Grunna lenge på denne, men kom fram til at det er praktisk mht takgrind/telt. Krona det heile med ein slik hengetut frå MUD. Ja så glømte eg: trilla atåt det som skal bli vinterfelger. Med anna dekk sjølvsagt, men for å sjå "stuket"
×