Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Lorden

LRF Society
 • Innholdsteller

  2 815
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Nøytral

Om Lorden

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ålvundeid

Previous Fields

 • Location / Bosted
  6620 Ålvundeid

Nylige profilbesøk

1 310 profilvisninger
 1. Lorden

  Hvilken Defender bør man gå for?

  Stemmer det joran. På tur nordover. Forvik - Tjøtta. :-)
 2. Lorden

  Roar`s prosjekt/er

  Sjå der ja Roar.:-) Har vore å snusa på D4 eg og, men livet utan Defender greier eg ikkje heilt å sjå for meg. Litt usikker på kva eg skal gjæra. Forøvrig er du sakna her i Lærdal.
 3. Lorden

  Defender 110 td5 2001 mod

  Vurderer å selge Defender’n. 2001 mod td5 253000 km 285/75-16 At dekk til sommerbruk, og piggdekk i samme dimensjon for bruk i den kaldere årstida. Begge sett har godt med mønster. Kan leveres med orginaldimensjon, evt kan et sett med gamle 315/75-16 MT dekk følge med. Godkjent ku-fanger i gummi. Puma bakseter. Laget kanal slik at det kommer mere varme i bakseter. Webasto. Takgrind av typen front-runner med stige bak. Park og blinklys i led. Snorkel. Ettermontert flere strømutak for ladding i baksetet, kjøleboks bak, etc etc. Skuffer og ekstra gulv i lasterom. Stab stag foran og bak. HD fjærer. Nye Bilstein støtdempere. Nye dørhengsler i Alu. Stigtrinn og div beskyttelse under. ++ Baktravers byttes før salg da den begynner å bli dårlig. Resten av ramme er veldig bra. Veldig lite rust i dører. Følger med bakdør fra nyere Defender. Bilen er brukt og ikke strøken, men fin når en tar alder i betraktning. Pris avhenger litt av hva som skal følge med av hjul og utstyr. PM ved interesse. Flere bilder kommer. Legges på finn etterhvert.
 4. Lorden

  Gunnar's Garage

  Oz ja Rob. Kanontelt, men litt for lite brukt..
 5. Lorden

  Gunnar's Garage

  På tur. Leir i Seljord søndag.
 6. Lorden

  Hvilken Defender bør man gå for?

  Denne kommer muligens for salg etterkvart. 2001 mod. Uten taktelt. Er ellers lett rigget for tur med flere 12v utak, skuffeseksjon i lasterom, bord på bakdør, snorkel og takgrind. Kommer muligens for salg altså, ikke helt klart enda.
 7. Lorden

  Jermund`s bilpark

  Stikk innom da om du er i området. Er hjemme fra neste søndag.
 8. Lorden

  Ex-Mil'en Dolly

  Imponerende reiserute. En dag skal jeg ta ut på langtur i seriebil jeg også.
 9. Lorden

  Gunnar's Garage

  Nye dempere i dag. Frå pro-comp til Bilstein. Eller fra elendig til bra. Med andre ord godt fornøyd. Har og i flere år kjørt med doble fjærskåler, snudd mot hverandre og hever ca 1 tomme. Fjernet den ene og snudde den andre. Tilbake til orginalhøyde. Rigget og snart klar for ferie. :-)
 10. Lorden

  Bolter til bunnpanne sIII

  Da prates vi i Lærdal. :-)
 11. Lorden

  Bolter til bunnpanne sIII

  Glimrende. Ferieplan A, innebærer en tur innom Landstreffet ja. Regner med å kjøre fra Bergen til Lærdal torsdag den 19/7. Drar videre neste dag en gang.
 12. Lorden

  Bolter til bunnpanne sIII

  Egentlig et godt poeng med nye ja. Blir vel til det om ingen her har. Sjekk du når du kommer hjem fra Sørlandet, så holder vi kontakten. :-)
 13. Lorden

  Bolter til bunnpanne sIII

  Bolter til bunnpanne SIII 2,25d ønskes. Komplett. Skal bygges om fra ekstra oljesump til vanlig, da gummipakning ikke er å få, samt dårlige pinnebolter.
 14. Lorden

  Jermund`s bilpark

  Meget kledelig. :-)
 15. Lorden

  Gunnar's Garage

  Litt sysling innimellom alt anna. Skal etterkvart på tur og har i grunnen sakna bord på bakdøra. Rota litt rundt på Godset og fann som vanleg eindel skrot som vart pusla saman.
×