Gå til innhold

Rovergirl

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Oslo

Rovergirl sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Hei! Har en boble fra 1967 som vi driver å pusser opp ved siden av Range Roveren vår:) Akkurat nå er vi på utskikk etter hel lakkering av bilen, både utvendig og innvendig, alt forhånds arbeidet skal vi gjøre slik at den vil bli sendt til lakk helt klar:) er det noen der ute som lakkerer for en rimelig kr?
  2. hehe er litt grønn på forkortelser, men hva betyr PM?
  3. Tusen takk for mange gode tips:) skal ta å legge ut noen bilder av bilen så får dere litt bedre inntrykk av hva som skjer med bilen:) GLED dere til å se ledning helvete:P virklig mye surr der gitt! skal også legge ut mer info om bilen og spesifikasjoner ved den, er det forresten noen som vet om det er mulig å sette på tykkere dekk ? type terreng dekk? Takker
  4. Hei alle der ute! Kort og godt, min første bil er en Range Rover V8 fra 1987, jeg har en del spørsmål og store ønsker om tips fra mer erfarne eiere som kjenner bilen bedre enn meg. Bilen har vært min far sin, men siden jeg har siklet så lenge etter den så bestemte han seg for å gi den til meg "i ansvar" Men det er noen haker, for det første er setene da i blått lær, noe ødelagte på sidene, med ganske massive hull, disse er jo eletriske og har en formening om at det er noe som må bygges inn hos en levrandør, så hvis det er noen som vet om ett sted eller noe lignende en kan få kjøpt orginale skinn seter, gjerne beige. så hadde det vært utrolig fint! Hake nr 2: Vi hadde den inne på service i Norge da det viste seg en feil i el systemet på bilen... kålhuene som da fikk denne bilen, klarte bare å skru fra hverandre alt det eletriske, så å si, slik at dashboard lyset ikke fungerer, cd spilleren og radio er død og andre instrumenter i bilen, heldigvis fungerer de viktigste tingene i bilen, men jeg tror ikke at jeg skal ta sjangsen på å leke bilmekkaniker på det eletriske uten erfaring. - er det da noen der ute som kan litt om dette? vet om det finnes noen i oslo området som vet litt mer om gamle Range Rover modeller? Ellers så lurer jeg på om det er ett par ting jeg burde vite som eier av denne bilen, den har gått 126 000 så er ikke sååå sliten helt enda, men jeg ønsker å lære mer om bilen og håper på mange gode svar fra dere som kjenner bilen litt mer enn det jeg gjør!
×
×
  • Opprett ny...