Jump to content
LRforum

Kjetil

LRF Society
 • Content Count

  681
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Kjetil

 • Rank
  Kjetil

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vestby Akershus

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Vestby, Akershus

Recent Profile Visitors

885 profile views
 1. Da er det byttet pokal og tettinger på venstre side. Defender 2010 modell. Noen timers skruing, olje og fett. Delene ble kjøpt hos EWS. kjetilfornøydnå
 2. Lørdag 8 juni har vi Vestby Kaffetereff. Fra kl 12 00 til kl 15 00. Vi samles på Vestby hyttepark som vanlig med dekksparking og panser løft. Styret i NLRK avd øst har fortalt meg at de ikke har penger til å betale for gratis kaffe lenger. Det ble for dyrt med det budsjettet de har nå. kjetilsombeklagerdette
 3. Lørdag 11 Mai er det kaffetreff i lokalene til Vestby hyttepark. Starter kl 12 00 og avsluttes kl 15 00. Det serveres gratis kaffe. Vaffel og kaker er å få kjøpt. Alle er velkommen til dekksparking og panserløft.
 4. Vi var på Rudskogen i dag, Sven Erik og jeg. Det var en positiv opplevelse. Det er brukbart stort område å kjøre på,. Noen krevende områder for de som liker store gjørmehull og bratte steinete løft. Så er det en snill og grei trase for sånne som meg. Det er et fint område, og takk til Kethil F og Henry Arnfinn som holder dette kjørefeltet i gang.
 5. Ja da masekopp :-) Vi får se. Prøver å få med flere.
 6. Jeg kommer og tar en titt, kanskje griller jeg litt. Får se på dagsformen.
 7. Ledelsen, det vil si mine Land Rover venner har bestemt at vi må ha mer plass,,,, til Bilene. Den nye treff plassen gir oss store områder til bil oppstilling og plass til vår interessen nr 1. Å sprade rundt og småprate i fint vårvær. Derfor vil vi flytte Kaffetreffet til kafeen på Vestby Hyttepark, som ligger i Vestby nord. Samme avkjøring som til Esso. Vi Samles der kl 12 00 og vi holder på med kaffedrikking og småprat så lenge vi ønsker. Men er ferdig med panserløft og dekksparking ca kl 15 00. Vi i ledelsen er noe usikker på hvordan serveringen blir, men det får vi kjøre inn i samarbeid med de som driver stedet. Om alt skulle gå galt har vi sterke aktører som Deli De Luca og Mc Donald,s som nærmeste nabo. Ja da treffes vi da. Lørdag 13 April. Kl 12 00. På Vestby Hyttepark for en Koppkaffekopp.
 8. En voksen kommer fredag til søndag. ønsker å overnatte sammen med andre voksene. Ønsker servering på lørdag.
 9. Jeg vil takke alle for oppmøtet i dag. To kanner kaffe ble servert. Det er plass til flere.
 10. Lørdag 9 Februar treffes vi på The Cooffe Shop i Vestby sentrum. Vi samles kl 12 00 og holder ut til stengetid kl 15 00. Det serveres gratis kaffe, noe å bite i finner vi i kake disken. Hilsensnøfresernilsen
 11. Ja, det ble en strålende start på dette året. Vi var oss, dere som alltid kommer på kaffetreff. Og så har de som kommer av og til. Takk for besøket til Lars Takla og Kes. Vi drakk kaffe og spiste kake. Oppmøte tidspunkt er satt til kl 13 00. Men det er lov å komme kl 12 00. HilsenPusenogNilsen.
 12. Nå er vi i ledelsen som vanlig spent på oppmøtet.
 13. Nå er det på tide å samles igjen. Vi inviterer til kaffedrikking og panserløft i Vestby lørdag den 12 Januar. Vi samles kl 13 00. og avslutter kl 15 00. Vi treffes på The Cooffe Shop i Vestby sentrum, innkjøring til Vestby mølle .Det er lov å komme ca kl 12 00 for den som ønsker det. Det serveres gratis kaffe. Noe å bite i er å få kjøpt inne i kaffebua. Hilsendefendernilsen.
 14. Da vil vi i ledelsen, det vil si meg, takke Gaute for hans raske og skarpe øye for hjelpen. Hilsenskjerpesegnilsen.
×
×
 • Create New...