Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

gautes

LRF Society
 • Innholdsteller

  24 115
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av gautes

 1. Noen , deriblant jeg , har skjøtet defekt ledning med hell.
 2. Alt småsnusk ligger fint på toppen av skaien inntil bremsen trykkes inn. Rekordfangsten min er tre nøkkelsett der. Men oftest et lass kulepenner, mynter , papirlapper , hårting og kammer.
 3. gautes

  Ratt

  Kjenner ikke bilen din men kan ikke huske at jeg noensinne har vært borti links rattsenterbolt. Og da snakker vi om mer enn 40 profesjonelle år bak fastnøkler.
 4. Og en liten avsporing: Bruksanvisningen på høreapparatet mitt var tastet på liknende maskin som qcnr har. "Gratulerer med deres nye horeapparat. Vi haper de vil hore riktig godt med dem." Riktig underholdende inntil man etterhvert skjønte at det ikke bare var tastaturfeil ute og gikk. Den noe langtekkelige og spesialiserte bruksanvisningen manglet et par sider også. Tilslutt trodde jeg at jeg skjønte noe men det var da jeg fant ut at apparatene var en annen modell enn bruksanvisningen.
 5. Delvis,mange garasjeplasser,for mange prosjekt og sistemann må stå ute.
 6. Irriterende at de har sluttet å lage dem.
 7. Mange feil får vi forvarsel om men hektisk hverdag mm. gjør at vi utsetter fix , tar en midlertidig en eller overser den inntil den blir alvorlig. Og , for å sitere et gammelt jungelord ; Da blir bilen eller hvadetnårenn er SUR og HEVNER seg.
 8. Sprakk toppen da du bytta dysetetting ?
 9. Syntes å huske at speilets ytterkant var bilens bredde. Men både husken og lovene endres.
 10. Innfelt i askebegeret.
 11. Baktravers er navnet på delen Og du er idiot hvis du kjøper den uten armer fremover . Erik Winther Sørensen a/s har eller skaffer den riktige delen du trenger. Det er nytt for meg at sveise jobben skal dokumenteres og utføres av spesialist. Men det er noen år siden sist jeg sveiset inn ny travers.
 12. Jepp. Slakk i hovedaksel lengdeveis kan gi dårlig bremseeffekt av synkroringene. Kan dere ha stokket synkroringene slik at de ikke står på samme plass lenger ?
 13. Fortsatt litt deler igjen.
 14. Katalysatorer tetter seg ved for mye uforbrent moro i røret. Men om det gjør noe med så lite moro vet jeg ikke.
 15. Byttet synkroringer? Riktig olje?
 16. Reklamen tilsier vel Road-Kill. Tror nok ikke ....
 17. Må si at en klassiker som denne bør ha orginale felger og farger. (jeg har også gode minner fra den tid de kom) Til nød X-mil. Men mange fikk jo den gang whitespoke på nesten før de rullet ut av butikken.
 18. Jeg tenker det er baktraversen han mener. Når utriggerne er opprusta er traversen ofte i farta , den og.
 19. Pumpa liker ikke tørrkjøring. Bensin er tørr men blandet med diesel burde det gå hvis pumpa ikke er for sliten fra før. Men den som prøver finner ut om det holder med harelabbfix eller totalrenovering av ting.
 20. Bruk en Wise-grip eller en nebbtang og strips. Det er ikke allverdens makt du trenger på å klemme sammen slangene.
 21. Jepp,men to forskjellige bevegelser og slitasjer.
×
×
 • Opprett ny...