Jump to content
LRforum

gautes

LRF Society
 • Content Count

  27,193
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by gautes

 1. Imponert over godkjenning og grattis .
 2. Test med alle ute og full gass hele testen. Koble gjerne av + på coil så du slipper mulig karamell...
 3. Kjør ikke bilen mer da du raskt ødelegger topplokk og motor hvis det er en toppakning som er gått. Ta en kompresjonstest så finner du fort ut av det.
 4. Skal du bytte slik Rolf foreslår stemmer jobben og skruene. Skal du bytte hele underdelen som h. høyttaler sitter i trenger du god tid da alt av dashbord over må ut før du får løsnet underdelen.
 5. Som Rolf skriver: FØR 02. Senere modeller må du bytte hele nedre delen av dashen hvis du går for orginalløsningen. Mulig en klipp og lim-løsning med tidligere modell hjørne kan tilpasses. Har du tatt ut høyttaler på h.ende og sjekket tilstand der?
 6. Tror du får mer respons ved å legge den under biler selges + litt bilder. Lykke til.
 7. Var på MC-tur i helgen i Telemark og kringliggende område og møtte samme hvite 110er et par ganger. Skikkelig strøken med noe aluplate på siden. Mulig jeg overså et par lakksig og hakk ved passeringene. Hilste , men ikke sikker på svar da møtene foregikk i yr mc-hastighet + Lr i møtefart = millisekunder.
 8. De yngre har mer penger/mindre tid enn skrulyst sier min magefølelse. Delene den mangler finnes sikkert i hyllene her på låven.
 9. Husker jeg ikke feil kan man bruke vanlig pære og klippe løs den gamle fra holderen.
 10. Kompis var en tur utom Vestby og fikk drikke kaffen i ensom majestet på hotellet.
 11. Noen ting kan man kjøpe for billig. Det er gjerne en grunn til at ting er veldig billig. Om den motoren går i den kategorien tør jeg ikke si.
 12. Dobbeltleddet fremre mellomaksel fra D2 med flens for å passe i Defender selges. Kan medbringes til Evjetreffet eller legges i Oslo. 1700,-
 13. Forfjærer +2 HD Defender selges eller byttes i noe moro. Kan medbringes til Evjetreffet.
 14. RRc , DIscovery 1 , + ? dislocation cones og låsejern i galvanisert utgave selges. Befinner seg i Spydeberg men kan tas med til Evjetreffet. Selges/byttes i noe moro.
 15. Skjult synd , ja,men alltid etter avtale med bileier og lommebok. Den gang var de jo "bare" bruksbiler.
 16. Når du regner på hvor lenge den gamle har vart og hvor lenge den nye kan vare blir jobben litt mer lystbetont. Jeg husker vi hadde endel snarveier når det gjaldt jobben. I samsvar med kundene ble det ofte utført endel hardhendt kirurgi som ble skjult av dashborddekslene. Opp gjennom årsmodellene ble varmesystemet endret endel og nye triks måtte til. Dessverre er det meste av dette gått i glemmeboken.
 17. gautes

  Blinklys

  Jeg vet at blinklysvæske er dyrt og at blinkersen derfor sjelden brukes av mange. Bilprodusentene har også krympa blinklyktene bak for bidra til å begrense væskeforbruket, eller ? Eller er det bare jeg som det er noe galt med?
 18. Strøkent. Og kart er tegnet og notert i flere "notisbøker"? Men du har en kommende feil igjen å rette om jeg leser bildet riktig.
 19. En gang i tiden lå det et firma litt ovenfor Sandaker retning Storo som drev med mellomaksler og overhalte tannstenger.
 20. Hvor får jeg tak i eksosrør til Webastoen i metervare uten at lommeboka dør?
×
×
 • Create New...