Jump to content
LRforum

gautes

LRF Society
 • Content Count

  25,203
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by gautes

 1. Det er det jeg også har fått høre av de profesjonelle (sand)blåsere og lakkerere. Støpefelger blir aldri like bra som nye.
 2. Det var en tid stjerna borget for kvalitet. Men det var før din tid,Mikal.
 3. Det kommer an på innkjøpskontrollen og antirustjobben du gjør!
 4. gautes

  Diesel tank

  Lag luke først. Forferdelig mye enklere å koble løs 4 slanger og el.kontakt da. Ditto på igjen også. Husk åndeslange venstre side av tanken. Vær forsiktig med stuss og rør til Webastoen.
 5. Lett å få verandaleppe og / eller tannlegebesøk etter røsking i ratt ved demontering.
 6. Sitter superlockstyrende aktuator inni låsen eller er den eksternt montert i døra?
 7. Du får sjekke hvor han står parkert om natta.
 8. Mottrekket til Ebay og desslike blir nok at de samlepakker varer.
 9. Et ikke ukjent problem det der. Ikke mye rust som skal til .
 10. Tvers gjennom og rundt kanten ruster det fort vekk hvis det er angrep utenfra. Skal prøve å ha deg i bakhodet.
 11. Når du demonterer de gamle er jeg redd du finner at endel stål mangler . Ihvertfall i følge cappingskjøpere jeg har hatt innom.
 12. Sannsynligvis. Ikke ekspert på området men galving,fornilkling,landbruksstål,++ fra eldre tider holder nesten evig. Vi lever i en verden der bruk og kast er mottoet til produsentene.
 13. Kjøp nye lister i galvanisert utgave. Evt. bruktdeler fra en seriebil.
 14. Hvis du kan sitte inni bilen og åpne den innenfra med håndtakene i døra kan den også dirkes. Dirking skjer ikke bare via låsesylinger. Man går (bare) inn på utsiden av vinduet med egnede verktøy og drar,skyver,mm. i stagene fra låsesylinger,innvendig håndtak,låsetapp,aktuator,el.
 15. Halvblank synes jeg er en god løsning. Lett å holde ren kontra matt og ting synes ikke så godt som på blank.
 16. gautes

  1974 Exmill

  Innmaten i fordeleren vrir seg ved aksellerasjon pga vakum fra forgasser. Dvs aktivert vakumklokke suger stiftplata til tidligere tenning. På bilde 2 ligger kablene an mot fordelerveggen og akseltappen og gnager ved hver aksellerasjon. Tåler dette 24v over tid eller har du koblet på en Mascot converter ? Hvis det holder med kun sensorløsning har jeg et par interessenter.
 17. Undertrykk ønsker du ikke. Da suges all !"#¤%&/()(/&%¤#"! inn mellom simring og slepering. Men tanken med å samle alle åndeslanger,separate hele veien, med avslutning i snorkel eller annet høyt sted er god. Dvs èn slange for hver aksel og èn for hver kasse. Du ønsker ikke felles slik at en slange/enhet som fylles med "#¤%&/()=?=)(/&%¤# vil kontaminere de andre. Jeg har sett løsninger hvor en kompressor leverer et ørlite overtrykk for kjøring i "#¤%&/()=)(/&%¤#". Men dette må overvåkes nøye hele tiden. Overtrykk gir økt slitasje på simringer med fare for frisk utblåsning. KISS er et godt uttrykk : Keep It Simple , Sucker. En god norsk oversettelse og kortform savner jeg.
 18. Ikke for mye røsk og riv uten mothold. Da lider fort resten av tannstanga av slakk.
 19. gautes

  Coil golf4

  Vi er spesialister på Land Rover produkter. Andre merker er det dårligere med kunnskap om. Så lenge trådene i kabelen er hele og ikke røket bør dette gå bra. Men når vann og dritt og møkk kommer til kabelen over tid blir det problemer. Var det nye coiler du satte i ?
 20. Nedadgående promille?
 21. Stormlås blir også et lite problem om jeg husker rett.
 22. Reduksjonskassa løfter de fleste greit ut og inn uten hjelpemidler.
×
×
 • Create New...