Jump to content
LRforum

gautes

LRF Society
 • Content Count

  24,498
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by gautes

 1. Har nok en x-mil snekke som kan selges ferdig justert med garanti.
 2. gautes

  1960 serie 2 88

  Ikke tenk på det. Bare koble opp som før. Men det er lett å ompolarisere bilen hvis du har orginal type dynamo. Søk på LR-Wiki.
 3. Min 02 med ledhenger slår ikke ut på hengerlyset på dashen. Men ellers er alt ok. Utlån av hengere er høyrisikosport med mine venner også. Lurer egentlig på hvorfor jeg gidder.
 4. Det blir alltid litt søl på gulvet og sprøytetåke. Spør hvorfor proffene har sagflis på gulvet og blanke og klissete vegger i hallen.
 5. Hadde vært fint om trådstarter fikk plassert ting i riktig post. Hint: MOTOR. Da finner andre muligens igjen tråden og kan lære litt av den.
 6. Dieselfilterinnfestning/beskyttelse.
 7. Jeg har begge typer kroker på min Defender. Aldri vært et problem på ymse kontroller.
 8. Mulig jeg kan ha i Spydeberg hvis det er nær nok.
 9. For eller bakhjul? Volvoen til fatter spiste dekk slik pga liten svingradius og mye svinging på grov betong i parkeringslommene på jobben.
 10. Det holder med en 3,5 for å sprenge en gammel viskosevifte. Jeg hadde en RRc innom med fusk på turtall og lå over motor forfra og ruste for å finne feilen. Byttet noen deler og ut og prøvekjøre. Fusk borte og men plutselig ble det stort spjær i panseret og dampen stod. Litt vondt å forklare kunden at rep av fusk medførte ny vifte,reimer,radiator,panser og lakking. Ble litt forsiktigere med posisjonering av kroppen og rusing av motor etter det.
 11. Søk hjelp hos en erfaren (gammel) mekaniker.
 12. Byttet til Ashcroft bakdiff og HD stikkaksler og flenser på Finni2. Koblet opp luft dagen etter. Overkill , men slik ble det. Takk til Finn for løftehjelp.
 13. Riktig justering av snekka skal kun baseres på slakk i rettfremstilling. Snekker skal ha litt dødgang rett frem og mer i sving. Selvoppretting som blir borte indikerer at du har strammet for mye .
 14. Mulig jeg skrev litt uklart. Stengene er ca 3-4 cm tykke på flatsiden,hvorav ca1 cm av dem ligger lavere enn boksens bunn. Ved punktbelastning er det liten om ingen klaring mellom boksens bunn og grindas gulv. Min boks er innpå 15 år gammel så det er mulig de nye er litt anderledes utformet i gulv og festepunkter.
 15. Jeg har festet min skiboks på 2 Thulestenger som jeg fester på grinda. Har flere biler og flere typer grinder så festene mellom grinder og stengene er litt forskjellige.
 16. Når man først snakker vannlekk. Jeg var en tur i England med eldstemann forrige uke. Dama hans hadde herpet kneet så jeg ble stand-in og gratispassasjer,nesten da. Vi var innom to hoteller , Duxford og Bovington museer , pluss ymse mindre kjente og ditto sjapper her og der. Regnvær var meldt for hele perioden men vi skulle jo stort sett kjøre bil og være innendørs og tørre. Trodde vi. Ikke ett eneste sted var fritt for vannlekkasjer inn. HMS var flott ivaretatt med ymse utgaver av "Slippery When Wet" plastbukker som man fort trynet i. Man blir jo litt opptatt av det som er utstilt. PS Det skal nevnes at leiefranskmannen hadde tett tak , men ikke gulv. Fant ut av det når vi skulle krysse et par vadesteder. PS2 Rett skal være rett. Duxfords eldste bygg var også tett. Gautemedparaplynestebesøk
 17. gautes

  Egr solenoid

  Jøss. Jeg har byttet endel forfjærer på D2 men ingen på Defender det jeg husker pga brudd. D2 forbruket har stort sett vært kjørestilen til eier , fartdumper og liten tid til bhg,shopping,osv.
 18. gautes

  Egr solenoid

  Tett slange 2 med god samvittighet.
 19. Biltema hadde en plate du skrudde bak skiltet med et par ører som stakk frem til å feste lykter i. Har du AC sliter du nok med lykter uansett er jeg redd.
 20. Stappet inn Crap Cleaner og det virket som ting bedret seg. Takker for den. Men nå døde Ice Bet boksen til fruens store glede. Jeg har nemlig ikke peiling så den må hun slite med.
 21. Jeg trodde dette var drømmebilen din ... Men du får sjekke med Pettersen. Han er muligens interessert.
×
×
 • Create New...