Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

gautes

LRF Society
 • Innholdsteller

  23 698
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av gautes

 1. gautes

  Lysproblemer

  Når våren kommer kan det være du trenger ett nytt sett med brytere.
 2. Og da ble roret midtstilt igjen. Plexiglassbøying til alpine window krumming er slett ikke lett.
 3. gautes

  sveisekurs/treff?

  Me@too
 4. Fra Christiania kommuestyres vedtekter i 1899 : - Når vognen(bilen) er i bevegelse ,må vognfører under ingen omstendighet forlate sin plass. - Når vognen er parkert og den muligens kan trille ut på gaten , må vognfører ikke forlate den uten å sørge for forsvarlig tilsyn av voksen person. Skulle trodd kommunestyret kjente til seriebilbrekk. Flere med finurlige .........?
 5. gautes

  Skivebremser på x-mil

  Jepp. Sammenføyningen har ikke vært god nok. Men hva slags påkjenning den har vært utsatt for først vet jeg jo ikke. Roveraksel har jeg aldri byttet pga dette.
 6. gautes

  Skivebremser på x-mil

  Stikkakslene,vel å merke. Ja,diffen også. Akselhylsa derimot har jeg bytte et par av grunnet skjevhet ved diffklumpen og lekkasjer der.
 7. gautes

  Seter i HCPU

  Og så var det dette med innfestning som det kan pirkes i.
 8. gautes

  Fjerne AC på Discovery 2

  Jeg forstår spørsmålet til trådstarter slik at ACpumpa er død / skal fjernes slik at reimhjul ikke lenger kan holde på multiremmen .
 9. gautes

  Hvordan lage sin egen «edition»

  Så lenge man ikke selger bilen som ulv i fåreklær bør det vel være ok ? Og så kan vi som kjennere glise litt over den såkalte eventuelle "verdiøkningen" av bilen. Min Defender er moddet etter min smak og bruk og har HSE stående på siden av forskjermene. Som forøvrig står for Heavy duty Spirea Edition.
 10. gautes

  Bjørnejegeren – 1963 Serie 2A 88"

  Kan det ha noe med stoffets egenskaper å gjøre? Trakk om et par mc langsaler en gang i tiden med uegnet stoff. Så skikkelig flott ut først men etter noe bruk var det bare sorgen.
 11. gautes

  Defender 110 300tdi pickup

  De som hadde slike den gang i vennegjengen ble ertet litt fordi de ikke hadde råd til en ordentlig racer med flere gir. Og da skal det vel kanskje nevnes at de som ertet ikke hadde mer enn max 3 gir.
 12. Byttet lysbryter på Disco 2ern. Og rattet kom selvfølgelig på skjevt. Men det er en dag i morgen også.
 13. gautes

  ØK: D2a

  Og da er vi ved kjernen: Få biler i den stand til skapelig pris.
 14. gautes

  1997 Defender 110 "TTT prosjekt"

  Dette må jo være drømmekabrioleten for flere av oss med stor-familie.
 15. gautes

  Nomi's Disco 3

  Hvordan gikk det med skatteetaten?
 16. gautes

  Defender 110 300tdi pickup

  Turtellere til Golden "Flesk" øh , Flash,var allerede den gang ikke handelsvare. Det var derimot var speedometere og kmtellere. De er fortsatt mulig å få tak i. Plug and play på 300 med w-uttak på dynamoen.
 17. gautes

  Fjerne AC på Discovery 2

  Man kjøper rem til TD5 uten AC hvis det er en dieselmotor i bilen din. Husker ikke om det måtte noen flere endringer til. Kommer sikkert noen voksne på banen som vet.
 18. gautes

  ØK: D2a

  Discovery ble produsert fra 98-2004. Dvs at bilen du jakter på er mellom 15 og 22 år gammel om jeg regner riktig. Blir virkelig imponert om du finner en til skapelig pris uten lyter og medfølgende jobb , men det hender jo en skikkelig entusiast får kniven på strupen. Men krysser fingre.
 19. gautes

  Montering av vakumpumpe for bedre bremser

  For mye og for lite vakuum er problematisk.
 20. gautes

  Clutch problemer med Ex-mill

  Takker for den. Jeg har hatt litt for mange kontakter med folk som har dratt i pinnen med mye jobb etterpå. Derfor litt "serviceinnstilling." Spennende å se hvordan det gikk etter samtalen.
 21. gautes

  Clutch-hydraulikk-problemer

  På en engelsk(høyrerattet) bil bør man ikke bruke mer enn ett kvarter eller 20 minutter ifølge et engelsk verksted. De ble visst lange i maska da de så jobben de hadde sagt ja til på norsk turistbil.
 22. Nysgjerrig på skuffeløsningen.
 23. Stilt ABS-diagnose og inspisert den største ballongen jeg noensinne har sett på en radiatorslange.
 24. gautes

  Injector harness / kortslutning

  Bytt tilbake igjen og se om det er feil på den nye injector harnessen. Man kan bytte bare engine harness. Ledningsnett som dekker motro og inn til ECU. Men ville sjekket nøye for å finne feilen før bytting av unødvendige deler. (Får du en ny del med feil har du plutselig 2 feil og er i deep shit.) En feilkodeavlesning kan også være lurt.
 25. gautes

  Kjettingtreff på Lampeland 26.01.19

  Jeg ville kjørt via Kongsberg på E134. Greiest med henger på slep.
×