Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

gautes

LRF Society
 • Innholdsteller

  23 914
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om gautes

 • Rang
  Gaute Loftsgaard

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Spydeberg
 • Interests
  I SEE NO GOOD REASON TO ACT MY AGE.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Spydeberg

Nylige profilbesøk

5 959 profilvisninger
 1. gautes

  Medlemskap NLRK 2019

  Jeg jobber med saken men har begge deler foreløpig. Halvdød I-phone og ny android. Men telefonisten er ikke oppgradert.
 2. gautes

  Varme i garasjen ☃

  Kan dessverre ikke bidra med evt forbruk og kostnad. Jeg har en hobby. Har en luft-luft varmepumpe som sørger for 17 grader hele året og propell i taket. Propellen hjalp på inneklimaet og sikkert på forbruket. Ca 65 kvm og 5 m takhøyde. 2 isolerte porter og 3 ståldører og isoblokk i veggene. Klasker til med byggestrømsvifte på max 6000watt ved krise. (under 15 blå og stillesittende pusling)
 3. gautes

  Tankmåler exmil 109

  - går via tank og jording. + går via kabelen til velger og bryter der og videre til instrumentet. Men ikke koble strøm på rett fra batteri på måler. Mange har tenkt feil og gjort det. Bruk måleinstrument. Sivil og militær måler bak er ikke like. De avgir motsatt signal.
 4. gautes

  1987 110 2.5 diesel turbo

  Hvor er flammene ?
 5. gautes

  Bestill i garasjen

  https://www.biltema.no/verktoy/verktoyoppbevaring/verktoyvogner/verktoyvogn-2000017027 I have one like the one above and one like this one under in my garage: (not exactly same , but similar ones) https://www.biltema.no/verktoy/verktoyoppbevaring/verktoyvogner/verktoyvogn-2000036672 They will last forever. Easy to move and are easily modified with fastenings,shelves,etc. to your specific use. (I removed the legs on the first mentioned and put it on top of the other one) Also they are saving a lot of space. Always keep that in mind. Most of us here will overfill any sized garage in months. Regards Gaute (old professional mechanic , recycler and hamster)
 6. IKKE slanger fra Biltema. Tess er slett ikke dumt alternativ.
 7. gautes

  Ledninger

  Ser hjemmelaget ut. Savner du ikke at noe ekstra utstyr virker så la dem være. Evt. følg kablene og finn ut hva de har vært til.
 8. gautes

  Mellomakslingen tar borti ramma

  ................ avhengig av produsent av bladfjærene.
 9. gautes

  D2 - Kutter ved fullt gasspådrag

  Fullt mulig å bomme litt der , ja. og er det noen som har skruss der før deg er det ennå mindre å gå på før tabben merkes.
 10. gautes

  Bestill i garasjen

  I believe Vinnco32 will get better help using English.
 11. Rustløser og elbow grease. Har du ståltank fra før og skal montere alutank trenger du et distansestykke som sitter mellom tank og baktravers. Husk at påfyllingsstussen på tanken ofte ikke liker hardhendt behandling. Skruene i fremkant tank kan være vonde å få ut. Husk å henge opp slangene og ledningen(e) som du finner under lokkene i gulvet bak. Du banner mye og lenge hvis du glemmer dem. Garasjejekk er fine saker. Se også første setning.
 12. Mulig det er flere bpker i omløp enn RRc. De ruster jo ikke. Bøkene altså. Og jeg har nok noe lesestoff jeg også.
 13. gautes

  Lagerhub til D2

  Jeg har skjøtet foran på D2 og bak på 110. Gikk greit med elektronikken. Noen påstår det ikke skal gå. Men fukt kommer inn over tid.
 14. gautes

  Mellomakslingen tar borti ramma

  Korrekt og beklager. Jeg var upresis da motor og girkassefestene er like på endel modeller og heter bare motorfester i delekatalogen. Usikker på om dette er likt på Seriebil med V8. Du kan fore opp litt på girkassefestene men vil du heve mye bør det heves på motorfestene også. Vinkel på kryssene blir endret men ikke så mye at det skal være et problem. Man vil kunne få problemer med vinkel på festene og at motor og gir vil kunne slå borti ting over. Brekkoverføringer , slanger og ledninger bør sjekkes etterpå.
 15. gautes

  bolikjøps forsikring

  Boligkjøpsforsikringen vi fikk med da vi kjøpte småbruk dekket ikke noe som helst før OPAK kom på banen.
×