Jump to content
LRforum

gautes

LRF Society
 • Content Count

  25,413
 • Joined

 • Last visited

About gautes

 • Rank
  Gaute Loftsgaard

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Spydeberg
 • Interests
  I SEE NO GOOD REASON TO ACT MY AGE.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Spydeberg

Recent Profile Visitors

7,665 profile views
 1. Har en selv men kun fremme når barnebarn husker det. Og ikke moddet annet enn med ny styreservo og lys.
 2. gautes

  FC 110 -70

  Det er mye jeg ville ønske å bytte ut og kontrollere nøye i en kasse med slikt havari. En veldig pent brukt eller nylig overhalt kasse fra forsvaret evt. overhale overhale en uten historikk ville jeg nok gjort selv.
 3. gautes

  FC 110 -70

  ACCN - American Car Club Norway. Girkasse med slikt havari har jeg ikke erfart. Knekte kubbeaksler og bakre lager på kubben har vært gjengangere.
 4. gautes

  FC 110 -70

  Fydda. Gå over til ACCN først som sist.
 5. Demontere.demontere,demontere. Snart tur til huggeren. Skal du gjerde Koronaen ute ,motom?
 6. På fisketur for en god del år siden med fiskegal kompis fikk jeg fisk på nål fra førstehjelpsskringet,mark,selvspikket stang og en snørebit fra kompisen. Han hadde glemt å ta med utstyr til meg (som ikke spiser fisk,men liker roen,samtalene og drammene). Det ble ingen fisk på min meget proft utstyrte venn så han fikk overta min og jeg gikk løs på medbragt kjøttmiddag. Vi er fortsatt gode venner men fisketurene er det slutt på.
 7. Hyggelig at verkstedene tenker kroner for kundene men dette var vel litt friskt synes jeg. Det går an å bare løsne skruene på panna og senke den bittelitt. Nok til å montere ny ring og uten oljesøl mm. Forøvrig er pakningen i gummi så nedsenking burde gå greit.
 8. Jeg har sett in-line spylermotorer for lyktespyling et sted. En liten doktorering for fri passasje gjennom gammel pumpe bør vel gå? Mulig noen lyktespylermotorer fra andre LR kan passe rett på. Liten tro på at paralellkobling av motorene vil gi ønsket effekt. Serie derimot.
 9. Det der er kveldsarbeid. Nå er det mc-vær.
 10. SWIMBO + D2 = deaf ? Cured forever after a run round the block with a Series. Trade the electronic cars for a Defender + hearing protection and an inulated overall with feminine colors.
 11. Smøring er anhengig av om svinghjuls"lageret" er en foring eller et ekte lager. Det er ihvertfall min filosofi. Når kassa er i gir og clutchen er frikoblet roterer foringen med motorens turtall og inngående aksel på kassa står stille. På endel Defendere ble det knurrelyd når denne foringen var tørr.
 12. Noen ganger hjelper det å strømsette hornet og vekke det til live med en hammer slik at innmaten løsner igjen. På den annen side er det langt inn til hornene så jeg ville byttet til 2 nye og 20 års problemfri tuting til.
 13. Synes ikke du skal pille for mye på dørjustering all den tid den går fint uten Mantecen.
 14. Du må slutte med det manuelle tullet der og sette slange på eksosen og godt turtall. Kan suppleres med strø fra fruens saltbøsse.
×
×
 • Create New...