Jump to content
LRforum

gautes

LRF Society
 • Content count

  21,484
 • Joined

 • Last visited

About gautes

 • Rank
  Gaute Loftsgaard

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Spydeberg i Østfold og Oslo
 • Interests
  Verkstedet er nedlagt(defekt kropp).

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Spydeberg og Oslo

Recent Profile Visitors

4,291 profile views
 1. Taet billigste først. Bryteren.
 2. D2 kjøleveske nivå 2 cm for lavt

  Noen TD5 liker å ha nivået 2 cm under. Andre ligger greit på streken. Men trykktesting av kjølesystem hver service eller ved mistanke er lurt.
 3. Tempføler/måler TD5

  Lurer på om ikke jeg har liggende en mekanisk enhet som jeg kan ettermontere på slangen a la Serie 1. Får se etter den neste gang jeg skal rote rundt på lageret.
 4. Rocky motor i seriebil

  Hvor mange kontakter på dynamoen og hva er de merket med? Tempføler hadde jeg koblet rett på LR instumentet og sett om det ble nogenlunde riktig.
 5. Hvordan holde korrekt avstand til bilen bak

  Tommel opp for den. Men hvor mange kommer til å blinke med lysene og foreta mer hasardiøse manøvrer for å opplyse deg om løsøret?
 6. Transfer kasse Defender 90 td5

  Skift olje regelmessig og kjør videre. If it aint broken,dont fix it.
 7. Flipp-front på seriebil

  Vi får håpe det er bedre muligheter nå enn før. Miniene hadde frontrammer så støttestag fra fjærtopper og frem på rammehjørnet var anbefalt fra øya. Volvoene hadde rammer hele veien så vidt jeg husker.
 8. Rypeveiens D2

  Del 2 på bildet , ja. Smøring er viktig da akselen står stille når clutchen er frikoblet,kassa i gir og motor roterer. Den sentrerer og er opplagringen på inngående aksel på kassa også. Spesielt på biler med dual mass svinghjul er det ekstra viktig at den er ok. Har sett biler hvor foringen er valset nesten ut av hullet sitt pga litt slakk foring og evt. litt ubalanse i d m svinghjul. Hvis jeg ikke husker helt feil er den delen lik fra 1948 og t.o.m. TD5. På Pumaene vet jeg ikke.
 9. Tempføler/måler TD5

  Jeg vet at målere på bilene bare viser perfekte verdier inntil fanden er løs. (For maskinisten blir vel spranget kortere både tid og tempmessig.) Men regnet egentlig med at dette mest var for å spare penger og/eller roe moderne sjåfører med null peil og viserangst. Fruens lille japs har liten blå lampe kald og antatt rød ved koking. Den lille fisen borti kroken av dashen er det nok ingen som ser før vindusviskeren må på eller internett sjekkes for lokale tåkebanker. Nesten alt var bedre før.... Gi meg en stor god klokke med riktig avlesning . Nissen,hvor er du????
 10. DE forsvant den veien......

  Så absolutt. Kresne er de.
 11. låne/leie sparkstøtting

  Det går bra . Trykket visst litt feil nå. Det går fortsatt bra.
 12. Furulund KaffeTreff (FKT) 2017

  Riktig koselig i dag. To D2 og en yota. To eldre Solstader godt passet på av to barnebarn,eller var det omvendt. De to i yota nevner vi ikke ved navn.De får stå fram selv. Og så var det meg da. Men jeg holdt ikke kjeft lenge nok til å spørre Svein om henting av nye poster
 13. låne/leie sparkstøtting

  Jeg har en liggende.
 14. Jentegjeng ønsker leie LR i nyttårshelgen

  Oi,oi.Lettere å få låne koner,vil jeg tro. Tvi,tvi.
×