Gå til innhold
LRforum

duosig

Medlemmer
  • Innlegg

    223
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

3 følgere

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    sandefjord

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Sandefjord

Nylige profilbesøk

1 905 profilvisninger

duosig sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. duosig

    S3 88" STW

    Jeg er også interessert. Pris?
  2. Jeg er interessert, men får ikke sendt deg pm.
  3. Mer enn markedet er villig til å betale tror jeg. 130 td5 er min drømmebil, og denne er i såpass fin stand, at jeg tror som nevnt at jeg aldri får tak i noe slikt igjen. Men for all del, alt er tilsalgs for den rette summen.
  4. Den er ikke tilsalgs før jeg evt har kjøpt meg ny. Og selv da er det ikke sikkert jeg klarer å la den gå. Får nok aldri tak i en slik igjen
  5. Vurderer å bytte ut min 130 mot en pre td5 110 eller 90. Noen som har noe de vurderer å selge? Helst rent salg, men kan vurdere bytte mot min 2006 130 med 137k på telleren mot mellomlegg min vei.
  6. Jeg ombestemte meg, og trakk bilen fra markedet ifjor. Jeg ser nå at jeg ikke kommer til å ha tid til denne bilen på mange år, og tenker da at det er like greit å selge den. Så hvis noen skulle være interessert, så bare ta kontakt.
  7. Vurderer å bytte til en 90. Alt under 150k er av interesse. prosjekter ingen hindring Mvh Sigurd
  8. Ønsker å kjøpe lokk evt hardtop til planet på min 130 Mvh Sigurd
  9. Hva er status mtp rust? Hva tenker du av pris på denne?
  10. Bildene av "hel bil" er fra før demontering. BIlen er nå helt demontert. Ramma har stått på bilen noen år, og er godkjent i vognkort.
  11. Ja etter mye frem og tilbake ser jeg for meg en minstepris på 60k. Den ble egentlig solgt for den summen i våres, men kjøperen viste seg å være en tidligere dømt svindler i LR miljøet, som ikke hadde noen intensjon om å gjøre opp for seg. Noen synes kansje det er mye for en demontert bil, men hvis man ønsker å restaurere en oneten, må man opp i godt over det dobelte før man har en oneten med papirer og en galvanisert godkjent ramme på tunet. Så jeg synes absolutt ikke det er en upris, tvert imot. Kom gjerne å se på bilen ved interesse.
  12. BIlen ble avtalt solgt, men kjøper overholdt ikke avtalen vi hadde inngått, og sluttet å svare på sms/tlf, så bilen er fortsatt tilsalgs. (Det er viktig å presisere at den opprinnelige kjøperen ikke har skrevet noe i denne tråden)
×
×
  • Opprett ny...