Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Olav Haavardsholm

LRF Society
 • Innholdsteller

  3 083
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Olav Haavardsholm

 • Rang
  Fritidsproblemer er noe man får når all fritid er disponert

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ved foten av Grefsenåsen, Oslo
 • Interests
  Familien (kone og 3 barn, 2 svigersønner, 1 svigerdatter og 4 barnebarn)
  Musikk (spiller tverrfløyte - til "husbruk")
  Modelljernbane (i esker i kjelleren...)
  Land Rover-miljøet er blitt et veldig trivelig fellesskap.
  Plutselig litt Land Rover historikk....

Previous Fields

 • Location / Bosted
  N-0491 Oslo

Nylige profilbesøk

964 profilvisninger
 1. Olav Haavardsholm

  Defender 90 - "Tøffbilen"

  Du får si fra, så kan vi invitere med oss Andreas en tur opp på parkeringsplassen på Grefsenkollen...
 2. Olav Haavardsholm

  D3 YMZ500760 Tilhengertilkobling

  Jeg vil vel gjette på at noen har skjøtt på en "dårligere" kabel hos deg for å få 7 pins kontakt - kanskje etter å ha fått ødelagt den originale kontakten. Det har jeg nemlig greid med håndbrekk håndtaket på henger i forbindelse med å rygge inn porten hjemme. Siden jeg byttet til ny 13 pins kontakt (fra Biltema), men ikke har hatt noe behov for å bytte kabelen, har jeg heller ingen peiling på delenummer - sorry.
 3. Olav Haavardsholm

  D3 YMZ500760 Tilhengertilkobling

  Står 13 pin kontakt på min, og regner med at det er originalt.
 4. Olav Haavardsholm

  Lodde (?) kobber

  Vi har et gammelt kobber kaffesett etter mine besteforeldre. Dessverre har fløtemuggen mistet helletuten og sukkerskålen begge håndtakene. Er det noen som vet hvordan dette kan repareres, og evt. har et tips om noen som kan påta seg en slik jobb? Legger ved bilder av kaffesettet som illustrasjon på skadene.
 5. Olav Haavardsholm

  Hva har du gjort i dag med Land Roveren din?

  Besøkt Oslo Antirust med Lierbussen. I morgen står D3'en for tur. Synes det er veldig greit å gjøre dette før veiene blir fulle av saltlake.
 6. Olav Haavardsholm

  Kuliens garasje

  Det nøkkelhuset lignet veldig på mitt - det gamle altså. Nå vet jeg altså hvor jeg kan få tak i nytt. Bare å løsne skruer og bytte, eller noe man må være oppmerksom på i tillegg?
 7. Olav Haavardsholm

  Hva har du gjort i dag med Land Roveren din?

  Fikset blinklyset på Lierbussen (og hornet, men det visste jeg ikke trengte fiksing før jeg begynte på jobben). Blinklyset har vært ganske til og fra en stund, men nå var det konstant fra, og trengte en fiks før jeg synes det var greit å kjøre med bilen igjen. Da jeg åpnet dashbordet, åpenbarte seg en løs ledning, men jeg så ikke umiddelbart hvor den skulle vært festet, for på blinklysreleet var tilsynelatende alle terminalene "besatt". Ved litt nærmere inspeksjon viste det seg imidlertid at den ene terminalen hadde dobbel kontakt, og det var da jeg oppdaget at ledningen som var festet der, gikk videre til hornknappen, og at den løse tilførselsledningen dermed sørget for at ikke bare blinklyset, men også hornet var ute av drift. Etter å ha festet den løse ledningen, var både blinklys og horn fungerende igjen.
 8. Olav Haavardsholm

  Land Rover 70år i D2 i dag

  Bingo
 9. Olav Haavardsholm

  Land Rover 70år i D2 i dag

  Må si jeg likte illustrasjonen de har brukt på innholdssiden. PS. Noen som vet hvordan jeg får endret teksten under postene mine? Jeg burde absolutt endre "Oppussingsobjekt" til "Back on Road".
 10. Olav Haavardsholm

  Hvor er yarnslayer og trondshj NÅ da????

  Det første bildet minner om rundkjøringene vi passerte på vei mellom Torrevieja og Guadalest, men vi passerte garantert ikke akkurat denne. Det andre bildet virker mer "landlig" enn der vi stort sett var på farten.
 11. Olav Haavardsholm

  Klistremerker

  Verken Lierbussen eller D3'en har LRF-merker, så jeg sender også inn bestilling på to sett.
 12. Olav Haavardsholm

  Feilsøking tankmåler serie 1

  Mener å ha lest et innlegg som sier at når du slår over tankvelgeren på en ex-mil, så følger måleren med - altså slik at måleren alltid viser til den tanken som er "valgt". Men dette kan jo fort ha vært "mekket" på på din bil...
 13. Olav Haavardsholm

  Feilsøking tankmåler serie 1

  Lierbussen er også "plaget" av flottør som henger seg opp slik at måleren viser tom. Jeg er temmelig sikker på at den henger seg fast i "påfyllingsrøret" i tanken. Hvis jeg tar ut røret slik at jeg får noe nedi som kan pirke litt på flottøren, spretter den opp, og måleren virker normalt. Nå skal jeg prøve å tvinge flottøren litt nærmere tankveggen, og se om ikke det kan løse problemet. Ellers blir det som Vegard sier å smøre opp "hengslet".
 14. Olav Haavardsholm

  Kjøleaggregat - NordCool cu350 - kondensvann

  Akkurat. Trodde vitsen med den skåla var at den skulle varmes opp av kompressoren, men det skjer jo ikke hvis den står bak. På både vårt forrige aggregat (fra ca 1995) og hos naboen (omtrent like gammelt) var skålen plassert oppå kompressoren. Gratulere med endringen i "underskriften" forresten!!
 15. Olav Haavardsholm

  Kjøleaggregat - NordCool cu350 - kondensvann

  Vi har Cu 450 i kjelleren, men har overhode ingen problemer med kondensvann. Plastskålen du nevner, sitter på toppen av kompressoren, og den blir såpass varm at det som kommer av kondensvann der fordamper i løpet av noen få minutter. Jeg hører det kommer en skvett fra tid til annen, men da gjerne som en "sprut", og så er det stille leeenge. Ikke er kondensskåla spesielt vanskelig tilgjengelig heller på vårt aggregat. (Bilde fra "varm" side etter at dekselet er tatt av.)
×