Jump to content
LRforum

Olav Haavardsholm

LRF Society
 • Content Count

  3,151
 • Joined

 • Last visited

About Olav Haavardsholm

 • Rank
  Fritidsproblemer er noe man får når all fritid er disponert

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ved foten av Grefsenåsen, Oslo
 • Interests
  Familien (kone og 3 barn, 2 svigersønner, 1 svigerdatter og 4 barnebarn)
  Musikk (spiller tverrfløyte - til "husbruk")
  Modelljernbane (i esker i kjelleren...)
  Land Rover-miljøet er blitt et veldig trivelig fellesskap.
  Plutselig litt Land Rover historikk....

Previous Fields

 • Location / Bosted
  N-0491 Oslo

Recent Profile Visitors

1,219 profile views
 1. Au da. Da ryker dette for Lierbussen i år også er jeg redd. Vi kommer hjem fra Budapest lørdag kveld, og hvis "utstillingen" er på lørdag, har det vel liten hensikt å reise til Horten på søndag. Hvis ikke dere har fristende planer for de gamle veteranene da også da... Kan vel tenkes at vi tar en tur med D3 (som i fjor).
 2. Lurer på om ikke dette er fra samme området - bilde fra førtreffet 1. mai-helgen i 2005.
 3. Det burde la seg ordne siden vi var turleder på Suleskardturen. Har også bilder som kan brukes både fra trial, leirområdet og den siste turen inne på mil.området. Send meg en mailadresse på PM.
 4. Nå ble jeg plutselig i tvil om barnevakt er like hyggelig...
 5. Dagens registreringsnumre med to bokstaver og 5 tall ble innført i 1972, så H-40895 er nok det originale registreringsnummeret hvis det er det originale vognkortet du har kopi av. Før 1972 fikk bilene (vanligvis - det fantes unntak) nytt registreringsnummer ved eierskifte, så det kan også ha vært det nummeret den hadde hos Notodden El.verk. Det fremgår jo av resten av informasjonen i vognkortet. PA 12723 fikk den sannsynligvis da bilen kom til Gvepseborg kafe i 1976. Synd den har fått nytt "gammelt" registreringsnummer. Jeg er tilhenger av at bilene får tilbake sitt originale nummer når det søkes om "gammelt" nummer på en veteranbil. (Sier jeg som ikke ha originalt nummer på Lierbussen, men det er fordi Lierbussen fikk "moderne" nummer da den kom til busselskapet i 1972, og da er det det jeg holder på.)
 6. Vi sitter barnevakt. Minst like hyggelig det selv om jeg i utgangspunktet hadde tenkt å stille på Grefsenkollen.
 7. Ikke noe bilde, men hyggelig samparkering med D4 i forbindelse med nyttårsarrangement i Skuibakken.
 8. Høres også ut som den enda mer klassiske lite-strøm-på-batteriet "feilen". D3 er følsom for lite strøm, og reagerer på det med alle mulige rare feilkoder. Sørg for å få ladet batteriet fullt (evnt. etter å ha byttet batteri hvis du tror det kan være dårlig), og få slettet feilkoder. De feilkodene som dukker opp etter det er sannsynligvis reelle.
 9. På tross av modelljernbaneinteresse er jeg elendig til å lodde, så det ble en tur på Strømmen for mitt vedkommende. Fikk inntrykk av at de heller ikke lodder selv, men sender bort til noen som kan det.
 10. Har også opplevd at hele instrumentpaneler "går i svart". Et års tid senere fikk jeg startproblemer og akutt behov for å få loddet opp instrumentbordet. Instrumentbordet er en del av can-bussen (kommunikasjonen mellom bilens forskjellige elektroniske deler), så det er like greit å ta det mens problemet bare er at det blir svart...
 11. Fruen har senvakt på jobb, så jeg kommer alene. Så får vi se om det blir med svart eller orange bil.
 12. Vi kommer ikke (fast opptatt på onsdager), men mye tyder på at Lierbussen kommer til å være der.
 13. Vært på etterkontroll etter at jeg måtte få fylt opp AC-systemet i mai. Det var ingen målbar lekkasje da, og trykk og alt annet var tilsynelatende bra, men det ble fylt på sporstoff slik at en evnt. lekkasje kunne spores ved etterkontroll. Godt fungerende AC i hele sommer, men etterkontrollen avslørte likevel lekkasje på kondensator. Så da blir det å bestille bytte av kondensator i løpet av vinteren en gang.
 14. Har satt av datoen. Om vi blir en eller to er foreløpig litt uklart.
×
×
 • Create New...