Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Olav Haavardsholm

LRF Society
 • Innholdsteller

  3 060
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Olav Haavardsholm last won the day on September 8

Olav Haavardsholm had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

7 Nøytral

Om Olav Haavardsholm

 • Rang
  Fritidsproblemer er noe man får når all fritid er disponert

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ved foten av Grefsenåsen, Oslo
 • Interests
  Familien (kone og 3 barn, 2 svigersønner, 1 svigerdatter og 4 barnebarn)
  Musikk (spiller tverrfløyte - til "husbruk")
  Modelljernbane (i esker i kjelleren...)
  Land Rover-miljøet er blitt et veldig trivelig fellesskap.
  Plutselig litt Land Rover historikk....

Previous Fields

 • Location / Bosted
  N-0491 Oslo

Nylige profilbesøk

858 profilvisninger
 1. Olav Haavardsholm

  Logger stemning: Separat Serie 1 møte/fotomulighet juni 2019

  Da vil garantert fruen bli med. Så spørs det om det blir noe lokalt isutsalg da...
 2. Olav Haavardsholm

  Serie 1 1957 109 pickup

  Det er samme baklykter på Lierbussen, men du har noen flotte beskyttere over dine som jeg gjerne skulle hatt maken til. Jeg har også et gammelt bilde fra da Lierbussen fortsatt var grå, og der er de samme lyktene. Jeg har ikke sett slike på noen andre Land Rovere, så jeg har en mistanke om at dette er montert av (samme?) eier etter at de originale lyktene har fått litt hard medfart. Er ikke så sikker på det med rattet. Slik ser det ut i Lierbussen, og du har vel samme rattet på pickupen? Hornknappen sitter på siden av rattstammen, i skjul bak rattnavet. Egentlig skal den sitte på en arm på siden av rattstammen, men den armen er ikke der på Lierbussen. (Bilde fra første gang jeg så bilen, og ikke hadde noen intensjon om å kjøpe den selv.) Forøvrig akkurat ett år i dag siden Lierbussen ble godkjent og fikk skilt igjen.
 3. Olav Haavardsholm

  1984 One Ten

  Hjelper det mot sint kone?? Jeg ville trodd hun (også) kunne klatre i stiger..
 4. Olav Haavardsholm

  Defender 6x6, Hercules - 1996, 300Tdi. GODKJENT

  Følelsen av å kjøre hjem igjen med "Godkjent" er helt ubeskrivelig. Jeg greide knapt å stå stille da jeg fikk godkjent Lierbussen. GRATULERER!!
 5. Olav Haavardsholm

  Serie 1 1957 109 pickup

  Gaute har lang og bred erfaring med de fleste eldre modellene fra Land Rover. Lierbussen føles også "skummel" å kjøre de første minuttene, men det hjelper godt når man bare venner seg til "styrekarakteristikken". For det meste vil bilen trekke forsiktig i den retning kjørebanen heller, vanligvis mot høyre, og da er det bare å holde varsomt igjen mot venstre med rattet. "Moroa" begynner når man kommer til en venstresving, og veibanen i stedet begynner å helle mot venstre, innover i svingen. Da må man, med litt dødgang og "svampefølelse" i forhold til moderne biler, først balansere ut draget mot høyre for så å holde igjen det som nå er blitt drag mot venstre - og motsatt når vegen retter seg ut igjen. Det er fort gjort å over- eller underkompensere, men så lenge dette er forutsigbart ut fra hvordan veien heller, er det egentlig bare en vanesak, og noe man må legge inn i hvordan man velger å kjøre. (Jeg kom aldri over 80 km/t på motorveien mellom Oslo og Vestby i forbindelse med seriebiltreffet, selv om jeg hadde mer å gå på på gasspedalen... )
 6. Olav Haavardsholm

  Elektronisk medlemskort NLRK

  Sikkert litt forskjellig avhengig av telefon, nettleser og hvilke "apper" man har lagt inn på telefonen. På min Sony Xperia XZ1 (android) lastes medlemskortet ned via nettleseren (Chrome var preinstallert) når jeg trykker på linken, og jeg finner det igjen ved å gå inn i nettleseren og gå til "Nedlastinger" som på Chrome ligger bak tre prikker oppe i høyre hjørne. Veldig enkelt og - så vidt jeg kan forstå - uavhengig av nettilgang når du trenger å vise medlemskortet.
 7. Olav Haavardsholm

  Ny nøkkel d3

  Nøkkel til D3 lades når den sitter i tenningslåsen med tenning på. Men batteriet kan selvsagt trenge å byttes likevel etter mange års bruk. Er det fjernkontrollfunksjonen (lås opp og igjen) som hangler eller er det fysiske problemer det er snakk om? Vi trengte ekstra nøkler til vår bil da vi kjøpte den, og måtte da bestille nøkler som ble programmert mot bilen hos Motorpool - inklusive den nøkkelen vi allerede hadde.
 8. Olav Haavardsholm

  Bildetråd Defender

  Så ved enden av regnbuen finner vi en "Babe"!
 9. Olav Haavardsholm

  Uformelt kaffetreff på Grefsenkollen

  Yesss
 10. Olav Haavardsholm

  Uformelt kaffetreff på Grefsenkollen

  "Alt" skal liksom samles på onsdager...
 11. Olav Haavardsholm

  Logger stemning: Separat Serie 1 møte/fotomulighet juni 2019

  Syntes vi lekte bra sammen, så du får si fra hvis du trenger noen å leke med. @ Robert: Vi er i bryllup 7. juni, så hvis du vil ha med Lierbussen...
 12. Olav Haavardsholm

  RR SPECIAL SERIEBILTREFFET 2018

  Når tenker folk å møte opp i morgen? Jeg ser det er åpent fra 10.00, men kortesjen fra Vestfold/Moss er planlagt å ankomme ca.13.30, og det er ganske mye senere. Jeg ser også at YR mener at det meste av regnet skal gi seg i 10 - 11-tiden, så jeg lurer på å kjøre fra Oslo (Kjelsås) rundt 10.30 med beregnet ankomst Vestby en times tid senere. (Hvis ikke Fruen har innvendinger...) Veldig spent på hvordan det blir å kjøre Lierbussen såpass langt, men jeg vet at den var på tur til Stavanger på 70-tallet, så det skal nok gå bra. I verste fall kan det bli behov for en pause for å strekke på beina underveis. Regner med at det blir flere som kjører fra Oslo, og det kunne jo vært hyggelig med følge(bil).
 13. Olav Haavardsholm

  Hilseplikt - sjokket har ikke gitt seg

  Kjørte fra Fagernes til Rena sist helg, og fikk svar på hilsen fra D3, D4 og Freelander, men ikke hun som kjørte Defender... Fikk inntrykk av at han med Freelanderen hadde gitt opp å hilse på D3, for han var utrolig rask til å besvare hilsenen, og hadde med god margin det bredeste gliset. Jeg smilte ganske lenge etterpå jeg også.
 14. Olav Haavardsholm

  Engelsk biltreff

  Den andre feilen er at det nesten ikke er åpne pansere å se.
 15. Olav Haavardsholm

  Slette bruker.

  Jepp.
×