Jump to content
LRforum

isak

LRF Society
 • Content Count

  2,358
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About isak

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Narvik

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Narvik

Recent Profile Visitors

1,275 profile views
 1. Det ser ut til å ha vært ulik praksis mtp antall tall for tilhengerskilter. W-19303 tilhørte en Maur to-aksla skaphenger levert til Ofotens Bilruter AS i Narvik ca 1970. Skiltet står forresten nå på en veteranregistrert "Tempo MC Transport" (125ccm) registert i Norge (Aure) første gang 02.10.2003. Bruk av femsiffrede tilhengerskilter kan skyldes at man var "tom" for firesiffrede frem mot 1. april 1971 da vi fikk tilhengerskilter med to bokstaver og fire tall.
 2. Autocar har nå spottet en ny Defender i testløypene rundt LR sitt hovedkvarter i Gaydon. Denne gang med en mild-hybrid Ingenium tre liters rekke sekser dieselmaskin som skal yte 296bhk. Les artikkelen her.
 3. Du har ikke bilder av din egen?
 4. For n'te gang - jeg skifta til Wrington rustfrie muttre for lenge siden. Kosta skjorta og ræ... + litt til, men ift annet en bare "må ha", er disse uvurderlige!
 5. AutoExpress: Første bilder av 500bhp+ Land Rover Defender etter at SVO har tuklet med den... Og en liten kikk på P400 - hybridmodellen!
 6. Autocar skriver: Den nye Land Rover Defender har bare vært i salg en måned eller to, men i noen av de tøffeste tredjepartstestene som noen gang er utført, har den allerede vist seg å være den mest kapable off-roader selskapet noensinne har bygget... Les innlegget her.
 7. Nyttig informasjon fra skatteetaten... Utleie av løsøre
 8. Les Autocars reportasje om Range Rovers 50 årsjubileum - de ulike prototypene og mer...
 9. syvhundreogfemti laken... og den er din?
 10. Tja... De fleste D3'er tilbringer det meste, om ikke hele sitt liv på veier av rimelig god standard - asfalterte sådanne. Ønsker man da å ha litt mer felg og litt mindre gummi enn andre her inne, ja så må jo det være lov, selv om noen vil mene at dette resulterer i dårligere kjørekomfort og høyere takt på utskifting av chassiskomponenter...
 11. Viktig med gode hjulmutre - skifta ut orginalgreiene med rustfrie fra Wrington.
 12. Ny generasjon full fat lanseres i 2021 i følge nettstedet Autocar.
×
×
 • Create New...