Jump to content
LRforum

isak

LRF Society
 • Content count

  2,120
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About isak

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Narvik

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Narvik

Recent Profile Visitors

716 profile views
 1. Låse bilen uten alarm? D3

  Fulgte med min D3, og ble flyttet over til D4'en...
 2. Hva er dette?

  Skomakerverktøy!
 3. 22’’ hjul disco 4

  Med min D3 fulgte det i sin tid med ett sett toogtyvetommere, i tillegg til nittentommere på sommer og vinter. Dekkdimensjonen var 275/35. Ikke var det pent å se på, og i tillegg et helvete å kjøre med... Vel - neppe så ille, men de ble etterhvert gitt bort for en billig penge til en kar med X5 i garasjen, og jeg angret aldri... Har tyvetommere på D4'en (sommer) og det funker veldig bra for meg som tilbringer 99 prosent av tiden på asfalt.
 4. RR Sport felger til Disco4?

  Felgene går om hverandre mht boltsirkel og senterhull. En liten forskjell mht innpress - min D4 har 53mm, mens RRS har 47mm. Dette er så vidt jeg skjønner "innenfor" det akseptable ift reglene, og da er det bare løp og kjøp! Lekre felger forresten!
 5. D3 turbilen

  okei... trodde varerommet var noenlunde likt mtp mål. hvor skorter det?
 6. Første D5 i Tromsø?

  lekker bil som hadde gjort seg i oppkjørselen...
 7. Rare lyder

  inkl dyre reparasjoner som gir akutte pengeboktraumer, tanker om hva som kommer neste gang og masse masse mer... Passer egentlig godt under vignetten "Land Rover Generelt"
 8. Discovery 3: problemer med webasto

  Nei... orginalt starter den av seg selv (...) når utetemperaturen er 4 grader eller lavere.
 9. Lakkere plastpynt D3

  Min D3/2006 var lakkert "helt ned". Mange av disse områdene er utsatt for steinsprang, og skal du lakkere, må du være obs på det! Det ser jeg også på D4'en... vurderer å få lagt noe klar folie på skjermutbygerne og støtfangeren foran.
 10. Kjøp av Discovery 3

  Jeg skifta reima på min 2006 D3 (men ikke pumpa) på ca 160 000 km. Solgte bilen på ca 260 000 km uten at pumpa var/hadde vært noe tema på noen måte. Eneste løsningen er å banke i bordet og ikke tro at alle dystre spådommer om alt som kan gå galt med D3'n kommer til å gå galt... Jeg la merke til en kar i en annen tråd som planlegger løftebukk i garasjen med tanke på eventuelt kjøp av D3, og mulig behov for å splitte karosseri og ramme. Forutseende spør du meg.
 11. Kjøp av Discovery 3

  Utfordringen er jo hvorvidt IF har en formening om at denne oljepumpa er en svakhet ved bilen. Mener de det, vil forsikringen neppe dekke noe de da naturlig vil definere som en "forventet hendelse".
 12. Vurdere seriøst Discovery kjøp

  Gratulerer, flott bil!
 13. Vurdere seriøst Discovery kjøp

  Biltrend Langnes AS og Bilmester1 Tromsø AS er begge tilknyttet Automesterkjeden iflg kjedens hjemmeside...
 14. Vurdere seriøst Discovery kjøp

  Jeg tolket hans innlegg som om det gjaldt automester1...
 15. Vurdere seriøst Discovery kjøp

  Fant plutselig ut at Automester i Tromsø eies og drives av Biltrend Langnes AS som er et datterselskap av Biltrend som er ny LR forhandler i Tromsø...
×