Gå til innhold
LRforum

isak

LRF Society
  • Innlegg

    2 515
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Location
    Narvik

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Narvik

Nylige profilbesøk

2 736 profilvisninger

isak sine prestasjoner

ENTUSIAST

ENTUSIAST (7/7)

  1. Min VW id.3 elbil varmer opp kupe og tar isen av vinduene lynkjapt ift D4'en som står på gården. Vi har hatt fem seks syv minus nå før mildværet satte inn og varmepumpa ga meg rundt 20 grader inne i bilen på en snau halvtime... Med gunstig fastprisavtale går det bare greit.
  2. Range Rover (FF) ble blant annet levert med en treliters diesel på 258 hester som forvirrende nok ble kalt TDV6.
  3. Javel... Min fru kommer seg alltid frem, og anbefaler Nokian HakkaBlack2SUV 255/50R20Z
  4. Jepp, treliteren hadde alltid to turboer. SDV6 betegnelsen kom vel i 2012 sammen med en noe tunet treliter og ny åttetrinns ZF kasse (ZF 8HP70).
  5. Det er kort og godt ikke riktig! Tror gjør man jo primært i andre fora, men ift troen om at fabrikkbygde varebiler ikke kan bygges om, er det nok greit å tro i dette forum. Vil jeg tro.
  6. isak

    Discovery 6

    JLR er på offensiven med oppgraderte og helt nye modeller av FF, RRS og Velar. Elektrisk drivlinje er like om hjørnet for de fleste modellene, og det ser ut som modellinja treffer markedet godt, selv om ikke innbitte forumister akkurat står i kø for å sikre seg en ny Defender eller Discovery... Som bransjen forøvrig lider JLR av de leveringsvanskene det er på ulike elektroniske komponenter, selv om dette problemet ser ut til å løse seg fremover. Morsomt også å se at utvalget av ny Defender er rimelig godt også her på bjerget. Har du lyst på en nesten ny Defender med V8 motor, finnes også en slik lett tilgjengelig!
  7. isak

    Discovery 6

    Det bør du jo, all den tid du står på liste og venter på din... Småserieproduserte gjenstander har vel ikke akkurat tradisjon for å bli billige?
  8. Hei! Bruk dine forbrukerettigheter dersom du følger deg noe lurt. Det er ikke smart å overse feil/mangler bare fordi "Slitasjen du nevner er litt sånn innenfor "Land Rover med alt det innbærer" og at den ikke er spesielt kostbar å utbedre." Bruk reklamasjonsretten din!
  9. isak

    Discovery 6

    Ser at det går/har gått en del Range Rovere av uilke typer som sivile og uniformerte politibiler i GB. Arbeidsbil kan mao være så mangt...
  10. isak

    Discovery 6

    tja... hva er en arbeidsbil?
  11. Er det noen som har gjennomført en ombygging fra luft til stål? Det var jo en eller annen som skrev noe om dette tema for noen år siden, men jeg kan ikke huske å ha sett noen oppsummering - blant annet ift godkjenning...
  12. Min D4 har vært meeeeget snill, og jeg sier bare bank i bordet. Eller knock on wood som det heter på engelsk... og med det var mitt innlegg nr 2 500 lagt ut!
×
×
  • Opprett ny...