Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

isak

LRF Society
 • Innholdsteller

  2 174
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

2 følgere

Om isak

 • Rang
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Narvik

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Narvik

Nylige profilbesøk

865 profilvisninger
 1. Det må du nok dersom du skal ha fire halve i den boksen!
 2. effektive? tja - det blir jo kaldt, men effektiv er den neppe - dårlig med isolasjon. litt for lite høyde for flasker, plass til maks to halvliters på skrå... men fire 0,33 bokser (de med mineralvann) passer fint. vet ikke noe om det er kablet og klart, men det er ikke helt usannsynlig.
 3. Sikkert som i BMW...
 4. isak

  Disco sport

  Sent på året i 2015 som skulle bety at det neppe ble levert mange biler med "gammel" motor...
 5. Jeg fikk gjort jobben på et bilverksted og grillen min måtte innom et lakkverksted før jeg fikk den (og bilen) tilbake, så det er absolutt greit å være våken og forsiktig under sagingen (selv med en leatherman som sag...).
 6. isak

  D4: Ekstralys-festealternativer?

  For å si det sånn litt ekstra lys kommer godt med... min D3 hadde betydelig bedre lys enn den D4'en jeg har nå.
 7. isak

  D4: Ekstralys-festealternativer?

  Nei, ledningsnett osv er levert av Lazer inkludert et Canbusadapter med signalutgang for ekstra fjernlys. Det skal visstnok være vanskelig å finne styrestrøm for ekstralys, noe som "min montør" fikk god føling med underveis i monteringsprosessen. Det tok tid - for å si det sånn... Her ligger en lenke til Lazer sitt koblingsskjema.
 8. isak

  luft fjærer feil

  Det er flere som har utfordringer med luftfjæringen..., og bilen er sikkert en Disco III Tdv6, 2005
 9. isak

  D4: Ekstralys-festealternativer?

  Monteringssettene leveres til alle D4 modellene, men har ikke sett at det leveres noe slikt til D3. Skal se om jeg får til et foto av lysbildet. Forresten en smart detalj med disse, lysbryteren er en liten fjernstyringsdings som gjør at en slipper strekke ledninger/gå gjennom torpedovegg.
 10. isak

  Vellykket samparkering

  Om ikke annet så i allefall en av veldig få. Men hva er penest, avlangt eller tilnærmet kvadratisk?
 11. isak

  D4: Ekstralys-festealternativer?

  Ja det som ligger i garasjen gir ikke mye lys på veien... Lyktene er stabile og det finnes ikke antydning til vibrasjon selv på humpete og dårlig vei. Montøren har justert etter alle kunstens regler, men jeg mener justeringen er begrenset til opp/ned - i det vertikale planet ser det ut som om festene låser og derved begrenser evt justeringsmuligheter. Lyktene har fin spredning og gir godt lys ut til sidene, samtidig som de kaster langt nok.
 12. isak

  D4: Ekstralys-festealternativer?

  "Man" (ikke jeg) sager ut to felt i grillen, skrur festene (et på hver side) fast i lykten, og skrur det hele inn i forhåndsborede hull i grillen. Kablingen er ikke til hinder for å kunne ta grillen av for tilgang til hovedlykter/annet. Smart også at man kan ha en "sommergrill" uten lykter liggende til bruk utenfor mørketiden. Ellers er jeg veldig fornøyd med lysbildet på disse, fin kombo av bredde og lengde. Her kan du se monteringsanvisningen. Finnes også for MY2009+
 13. isak

  Disco sport

  Hvorfor er jo ikke godt å si. Det kan være farge, utstyr, motor eller annet som gjør akkurat den bilen til en hyllevarmer. Fordelen er at dersom man går å sikler etter akkurat den, er det god mulighet for å gjøre et godt kjøp! Derfor: løp og prut!
 14. isak

  D4: Ekstralys-festealternativer?

  Fikk montert to stykk Lazer Triple-R750 Elite-3 med tilpassede fester til grill i dag. Ser rimelig pent ut og lyser som et h....
 15. Nye Evoque lanseres neste uke...
×