Gå til innhold

jokkis

Medlemmer
  • Innlegg

    110
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Porsgrunn

jokkis sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Har ikke sjekket pris på det, men gå på dinside.no så er det baksete kalkulator hvor du finner ca. pris. Ikke sikker på co2 eller motorvolum.
  2. Hei på dere! Da var Defender´n tilsalgs.... Grunnet kjøp av volvo stasjonsvogn! Skjønner kansje hva det innebærer? Go`bilen må nå bytte eier, http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=34860624 http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=34860624
  3. Hei! Vindus-spyler løsnet på front vindu, må ha sjedd pga. snø/is som har glidd ned. Men ser ikke ut som noe har knekt. noen som har vært bort i dette før.? Er en mutter der, men for smalt til å stramme til. Er 5 mm "slerk"/løs. Mvh joakim
  4. Har du link til hvor du kjøpte bodyen til guttungen din? Var noen som solgt det tidligere på finn.no. Må ha en sånn til sjefen i huset!
  5. Har ett thule stativ som skulle vært i Kristiansand fra Porsgrunn! Noen som kan hjelpe?
  6. Hei ja! Skal legge ut noen bilder av den, men er ute på jobb i nordsjøen så får ikke gjort stort med det nå! Det uorginale stativet er sikkert dobbelt så stort som selve thule stativet. (Ramme) funker veldig greit. Frakt er jeg ikke sikker på. robust, så tåler nok endel. Fikk vel svaret på hvordan den blir festet. kan sende bilde mandag kveld el tirsdag:)
  7. Hei Har ett Thule Raider sykkelstativ liggende med feste til defender. Noen intressert? Også laget ett uorginalt stativ til 6-8 ski par som man skrur på thule raider stativet. 1400,- ev bud. gidder ikke gi det bort om det kommer skam bud. Befinder seg i Porsgrunn Passer vel også på disco 1? om ikke jeg tar feil?
  8. 4 stk. 10 amp. sikringer hadde gått pga. den "stygge" tilhengeren. Men nå er det i orden:)
  9. haha... den skal ikke lånes noe mer! That can i love you... hehe. Blir nok sjekk på det i mårra når det blir dagslys, hvor lønner det seg å kjøpe sikringene?
×
×
  • Opprett ny...