Jump to content
LRforum

Diaboli

Members
 • Content Count

  181
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Diaboli

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Bærum

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bærum

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Diaboli

  Felg til Serie 2

  Kjøper én felg til Serie 2. Er det noen i Østlandsområdet som har en til salgs?
 2. Ram Mount for Defender fra MUD fungerer veldig bra. Litt vibrasjoner, men ingen fare for at mobilen faller ned. Koblet opp med DAB og antennesplitter, er det meste løst med minst mulig inngrep.
 3. EU-godkjent på første forsøk etter 20 år.
 4. Har gjort det jeg kan selv. Nå blir bremsene justert og luftet, noen pakninger og oljetettinger skiftet og alt gjennomgått på verksted før EU kontroll etter påske.
 5. Et spectrophotometer scanner lakken og gir deg riktig farge.
 6. Vakker originalbil! Detailing er en vitenskapsfilosofi. På en gammel bil med originallakk er det ofte lite lakk igjen å jobbe med. Det betyr at produkter med slipemidler utgår. Dermed er alternativet ulike vokser, f.eks carnauba. Er det så lite lakk igjen at bart metall og rust kommer igjennom - patina - vil ikke voks være særlig egnet heller. På et par av mine biler har jeg akkurat lagt på et lag kokt linfrøolje. Før dette er overflaten rengjort med clay og avfettet. Resultatet blir en silkematt overflate som optisk korrigerer for en del fargenyanser og skjolder. Noen bruker også en egen klarlakk for rust. Polytrol er litt seigere og etter min oppfatning best egnet på plast. Legger ved et bilde hvor hvor frontplaten rundt grillen ikke er behandlet.
 7. Takk! Det er flere som selger Harris Tweed. Jeg valgte The Millshop Online. Veldig bra priser og rask ekspedering. Koster litt med frakt, så det er viktig å bestille nok med en gang.
 8. Verden har gått videre etter denne videoen ble laget, men jeg har god erfaring med samme metode dersom du ikke skal ha "concours condition".
 9. Vakker Serie 3. Skånsom vask, clay, voks (ikke polering med slipemidler) og evt kokt linolje hvis du ønsker litt dybde og glans. For å finne ut om bilen er omlakkert, så kan du sammenlikne lakken på de utvendige panelene med innvendig dørstolpe eller annet som helt sikker ikke er omlakkert. Evt kan du måle lakkdybde på flere ulike steder.
×
×
 • Create New...