Jump to content
LRforum

Kurt Gustafsson

LRF Society
 • Content Count

  2,846
 • Joined

 • Last visited

About Kurt Gustafsson

 • Rank
  .....det umulige tar litt lenger tid.....

Contact Methods

 • MSN
  guskur@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Rett ved E39
 • Interests
  Frisk luft og Land Rover + en Willys jeep

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Orkanger, Sør-Trøndelag

Recent Profile Visitors

1,688 profile views
 1. Da er jeg ferdig med denne runden PKK.... Noe anmerkningerble det. Den enkleste saken er vel Venstre bremselyspære.. Den som er mest kritisk er hjullager, venstre foran samt de sedvanlige punktene med slakk i bærebruer og opphengskuler., samt noen støvmansjetter som må byttes. Noe av dette har jeg på lager, men jeg må skaffe hjullager. Nå har jeg ikke gjort denne operasjonen før, så alle tips mottas med takk. Også hint om hva jeg trenger av deler i tillegg til hjullageret.
 2. Ikke gjort så mye med D3n i det siste..men jeg har bestilt et nytt sett med nøkler EU kontroll til uka...
 3. Lucas har nok vært innom... Kravla inn i bilen via bakluka og fikk starta opp.. Etter ei stund prøvde jeg låsen via knappene på dashbordet. Klikk sa det og alt virka..og jgør det fremdeles. Snodig, men greit for meg. Oppdatering følger.
 4. Nøkkelen går greit til låse, men ikke låse opp..:-)..og det er sædeles ulurt når bilen står låst i gårdsplassen. Lot låsen få litt WD40 i går så krysser jeg fingra for at det kan være løsningen
 5. Har i lang tid hatt nøkkel med dårlig batteri. Nå er denne helt konka, men nødløsningen lar seg ikke benytte. Når jeg prøver å åpne med nøkkel skjer det ikkeno.. Det kan virke som jeg kan låse bilen med nøkkel, men ikke låse opp....
 6. Da er "amasonen" tilbake.... Alle dører friske og spreke og ny dør høyre bak.
 7. Smith stål kan sikkert hjelpe. Jeg kjøpte iallefall fra avd i Ila for en del år siden..
 8. Tja.. bilen i seg selv er ikke ille.. Bare så i hampen lav. Fikk for øvrig bistand når det gjelder døren på høyre side. En behjelpelig bilist fant det for goddt å rygge inn i den..
 9. Er vaktmester for en Volvo Amason fra 2013. Bilen er visstnok 5 dørs....men med defekte dørhåndtak på bakdørene har liksom disse mista sin verdi.... Spørsmålet er derfor: Kjenner noen til en DIY løsning som gjør at jeg kan fixe dette uten å betale ei månedslønn eller to for å komme inn i baksetet på denne lørja igjen??
 10. Det ligger i planverket.. Flytta fra tidenes garage i 2017, og har savna den siden
 11. BEgynner vel å bli riktig pris på denne nå??? JEg liker ikke fargen.. Må jo si at den ser rimelig strøken ut, og det meste er jo gjort i følge annonsen. Men mye kan skjule seg under et pent ytre.
 12. Bildet tilhører egntlig forrige post...
 13. Hva er det med disse bilene?? Min defender har stått strømløs siden tidlig i vår, og i dag, inni en snøhaug satte jeg på laderen. Etter 2 timer lading starter bilen som om den ikke har gjort annet.. Jeg er alvorlig imponert
×
×
 • Create New...