Gå til innhold

Sfinx

LRF Society
  • Innlegg

    1 419
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Eidsvoll

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Eidsvoll

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Sfinx sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (6/7)

  1. Hei! Er det noen som har mulighet til å ta med en håndholdt snøfreser fra Harstad og sørover mot Østlandet? Er ikke så stor i dim, men veier jo fort 120kg kanskje. Jeg kan også kjøre et stykke, men alt hjelper på :-)!
  2. Hei, Har du høyre dørlås foran, så er jeg interessert i denne da min har begynt å krangle :). Mvh Erik
  3. En annen ting; Før jeg skal legge på nytt teppe, så må jeg jo også legge på ny isolasjon mellom gulv og teppe. Sjekket delebilen jeg har her og den har isolasjonsmatte som går i ett med teppe, altså form messig. Har dere noen tips til hva slags isolasjon jeg bør bruke? Kjøpe hvor? Og bør jeg samtidig legge ekstra isolasjon mellom denne og gulvet for å ytterligere redusere kondens?
  4. Takk Martin. Jeg skal sjekke de ut! Trenger uansett nytt taktrekk også. Har ellers etter mye om og men fått tak i teppe (brukt) fra Ebay og en i Tyskland. Det så greit ut, så da prøver vi det.
  5. Hei, Bare som en oppfølging til denne da det anbefales å kjøpe eget diagnoseverktøy. Hva anbefales av diagnoseverktøy for P38?
  6. Hei, Etter en mer omfattende jobb med nytt gulv og kanaler på min P38, så trenger jeg nytt gulvteppe til bilen. Bare fremste del. Var tidligere tilgjengelig nytt fra øya, men det er nå utgått og ikke mulig å få tak i nytt. Biler på huggeri her på berget er i svært dårlig forfatning og ikke alternativ så langt jeg har sett. Prøvd ebay og andre steder, men ser desverre dårlig ut. Fargen på teppet i interiøret er grå, litt usikker på hvilke gråfarge, er vel 2 stk å velge mellom. Men det er nok mulig å finne ut. Så til spørsmålet; er det noen her inne som vet om noe? Eller steder jeg kan søke etter? Takker!
  7. Sfinx

    Kanal og gulv P38

    Hei! Trenger venstre kanal og deler av gulv på førersiden til min P38. Hvis noen har en delebil jeg kan kappe dette ut fra eller vet om noe annet er jeg veldig interessert. Tusen takk!
  8. Hei! Jeg trenger hele venstre kanal og deler av gulvet på førersiden til min P38. Jepp rust.. Er det noen som har en delebil som jeg kan kappe dette fra, så si gjerne ifra! Eller om noen vet om noen andre alternativer, så skrik ut. Står en del P38 hos diverse huggere, men man får vel ikke lov til å kappe ut slikt hos dem lenger? De vil vel kjøre alt i pressa. Takker!
  9. Hei, Har en del ymse deler liggende til Disco3 / RRS. Selges helst samlet til høystbydende eller en grei slant. Se deler og delenummer under. Bor på Eidsvoll, men kan fraktes på sentrale østlandet ved avtale.
  10. Hei! Er det noen som tar på seg å "sveise rust" på en P38? Se bilder. Er kanal førersiden som er desidert verst. Litt innover gulv også.
  11. Hei. Har funnet noen vinterdekk til min P38, men de er på andre siden av landet, nærmere bestemt Kolltveit / Sotra (?). Er det noen i området som skal østover som har plass og mulighet til å ta med, så skrik gjerne ut.
  12. Det høres bra ut. Jeg får ta å inspisere bak ser for å se hva dette kommer av. Men jeg mistenker akselen ja.
×
×
  • Opprett ny...