Jump to content
LRforum

Sfinx

LRF Society
 • Content Count

  1,416
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Sfinx

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Eidsvoll

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Eidsvoll

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En annen ting; Før jeg skal legge på nytt teppe, så må jeg jo også legge på ny isolasjon mellom gulv og teppe. Sjekket delebilen jeg har her og den har isolasjonsmatte som går i ett med teppe, altså form messig. Har dere noen tips til hva slags isolasjon jeg bør bruke? Kjøpe hvor? Og bør jeg samtidig legge ekstra isolasjon mellom denne og gulvet for å ytterligere redusere kondens?
 2. Takk Martin. Jeg skal sjekke de ut! Trenger uansett nytt taktrekk også. Har ellers etter mye om og men fått tak i teppe (brukt) fra Ebay og en i Tyskland. Det så greit ut, så da prøver vi det.
 3. Hei, Bare som en oppfølging til denne da det anbefales å kjøpe eget diagnoseverktøy. Hva anbefales av diagnoseverktøy for P38?
 4. Hei, Etter en mer omfattende jobb med nytt gulv og kanaler på min P38, så trenger jeg nytt gulvteppe til bilen. Bare fremste del. Var tidligere tilgjengelig nytt fra øya, men det er nå utgått og ikke mulig å få tak i nytt. Biler på huggeri her på berget er i svært dårlig forfatning og ikke alternativ så langt jeg har sett. Prøvd ebay og andre steder, men ser desverre dårlig ut. Fargen på teppet i interiøret er grå, litt usikker på hvilke gråfarge, er vel 2 stk å velge mellom. Men det er nok mulig å finne ut. Så til spørsmålet; er det noen her inn
 5. Hei! Trenger venstre kanal og deler av gulv på førersiden til min P38. Hvis noen har en delebil jeg kan kappe dette ut fra eller vet om noe annet er jeg veldig interessert. Tusen takk!
 6. Hei! Jeg trenger hele venstre kanal og deler av gulvet på førersiden til min P38. Jepp rust.. Er det noen som har en delebil som jeg kan kappe dette fra, så si gjerne ifra! Eller om noen vet om noen andre alternativer, så skrik ut. Står en del P38 hos diverse huggere, men man får vel ikke lov til å kappe ut slikt hos dem lenger? De vil vel kjøre alt i pressa. Takker!
 7. Hei, Har en del ymse deler liggende til Disco3 / RRS. Selges helst samlet til høystbydende eller en grei slant. Se deler og delenummer under. Bor på Eidsvoll, men kan fraktes på sentrale østlandet ved avtale.
 8. Hei! Er det noen som tar på seg å "sveise rust" på en P38? Se bilder. Er kanal førersiden som er desidert verst. Litt innover gulv også.
 9. Hei. Har funnet noen vinterdekk til min P38, men de er på andre siden av landet, nærmere bestemt Kolltveit / Sotra (?). Er det noen i området som skal østover som har plass og mulighet til å ta med, så skrik gjerne ut.
 10. Det høres bra ut. Jeg får ta å inspisere bak ser for å se hva dette kommer av. Men jeg mistenker akselen ja.
 11. Hei, Har besluttet å kaste på nye Nokian Hakkapeliitta LT3 piggdekk på min P38 til vinteren. Og jeg har bare ett sett felger på bilen som er så som så som ruller på sommerdekkene. Har derfor lyst til å kjøpe et sett med billige stålfelger i 16". Noen dekksjapper her i landet som dere anbefaler? Slik jeg ser det så er det vel best med 16x7 eller 16x8 - 5x120 boltsirkel og innpress ET35? Ser flere delepushere i UK selger kurante felger til under 1000kr, men med frakt og moms og toll og alt det dritet der, så blir det for mye..
 12. Hei! Har en slik kneppelyd (ganske hard) på venstre hjul bak på min P38 når jeg har rattutslag og rygger fra stillestående eller kjører frem. Er visst et kjent fenomen at det er drivaksel som er slitt og hopper i sporene i huben. I tillegg har jeg feilmelding på abs sensor på samme side bak. Regner med jeg må få byttet hub og drivaksel bak også. Akkurat gjort det fremme inkl sensorer. Akslene foran var fine da. Men nye aksler bak var grisedyre (OEM). Foran var ganske kurant. Er det noe steder å få tak i drivaksler til en overkommelig pris? Brukt? Har
 13. Hei:), Har nettopp byttet begge hjullager foran på min P38. Hjullager kan være litt lunefulle og opptre på ulike måter. Har du kjørt bilen på motorvei i 90-100kmt? Hvordan oppleves bilen da? Verre enn f.eks i 60-70? Det at du opplever at det først opptrer når du slipper gassen og under 2000rpm taler vel imot at det er hjullager da disse pleier å bli verre jo mer belastning. Blir det verre når du svinger fra en side til en annen? Og rumlelyden du nevner - er det bare lyd eller utgjør den en vibrasjon i bilen? I ratt eller i karosseri? Jeg ville vel gjort som du skriver -
×
×
 • Create New...