Gå til innhold

zaz9

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male

zaz9 sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Fikk 19 lapper... ikke rare greiene for en flott bil ;-)
  2. Da gikk den inn i kverna som innbytte i ny bil... takk for all hjelp underveis med utfordringer som har dukket opp
  3. Da gikk den inn i kverna som innbytte i ny bil... takk for all hjelp underveis med utfordringer som har dukket opp
  4. Freelander selges... Bilen har fått noen nye deler, men trenger noen fler. Nylig skiftet VCU med lager, bakre eksosanlegg, frontrute og vindusheis i bagasjeluke. Den har 8 X alufelger med gode vinter og sommerdekk. Har posta en tråd her på forumet der jeg har søkt råd for å finne ut av de siste utfordringene med bilen. Nå ser det ut som om det er IRD'n som er igjen.
  5. Tror ikke det er så mye tvil. Har sjekka litt rundt, og ser at det ikke er noen billig affære uansett. Billigste til nå er på 7500,- i godt brukt tilstand.
  6. IRD-kassa er det den noen kaller fordelings-kassa?
  7. Det er den( VCU ) og lagrene jeg har skiftet, så alt det er nytt fra fabrikken...
  8. Merker i tillegg nå at når jeg svinger brått på liten fart ruller bilen dårlig, det er akkurat som det bremser ett eller annet sted... Kan det ha noe med diffen å gjøre?
  9. Huff, Da var VCU og lagre byttet og satt tilbake påplass. Måtte teste, rygget og det smalt som bare f... igjen akkurat som før. Vibrasjonene kom også igjen når jeg dro kjerra opp mot 80km/t.... Fikk høre at det er en fordeler i forbindelsen girkasse-drivaksel som kan gi denne lyden. Er det noe i det? Kan det evt. også gi vibrasjoner om denne er gåen? Takker for alle svar... Bilen skal selges, så kom gjerne med bud også ;-)
  10. Hvordan sjekker jeg dette? Aner ikke hva eller hvor registeret sitter...
  11. Holder øye med vann og temp. Den har ikke kokt eller vært unormal høy etter bytte av toppakning. Men, som sagt den bruker kjøleveske, og jeg aner ikke hvor det blir av den... Holder på å fikse den tipp topp for salg...
  12. OK, Har bytta toppakning i fjor, så satser på den holder litt lengre... ingen fuktige flekker på gulvet heller... Kan starte med å bytte lokket etter jeg har sjekka at det ikke er vann i olja da tror jeg... så får vi se om det hjelper. TAkker så mye for svar så langt...
  13. Vel, da har jeg en ny utfordring til dere i forumet. Har søkt litt rundt, men finner ikke noen gode tråder. Min 1.8 Freelander bruker mellom en halvliter og en liter i måneden... kjøleveske altså... Normalt? Evt. hva må jeg gripe fatt i ???
  14. Kjøpte sett med wire på ebay... Mail med instruksjon om hvordan den skulle byttes kom med på kjøpet. Alt passet perfekt og vinduet virker nå som det skal. 42 USD ble ca 230 kroner ;-)
  15. takker... Jeg er ingen genial mekaniker, så lurer på jeg må gå for hele mekanismen. Hvor kan en få tak i bare wire om jeg likevel vil prøve meg?
×
×
  • Opprett ny...