Jump to content
LRforum

ottahol

Members
 • Content Count

  172
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ottahol

 1. Nå går den ned i access mode når jeg kjører, men når jeg står i ro så går den opp til topp. Får se om PSSS fikser det.
 2. Kalibrering ble utført på merkeverksted. Men kan sjekke høydene fra nav og opp. Lufttanken ble skiftet i fjor høst, men det kan jo være noe lekkasje der også. Skal skifte nedre bærebruer foran hos PSSS så jeg får de til å sjekke samtidig
 3. Jeg har: Air Suspension Compressor DIsco 3 & Sport (Hitachi OEM) LR023964 som ble satt inn i sept 2018.
 4. Forsatt litt problem. Når jeg senker bilen til laveste høyde så går bilen opp til høyeste høyde. Fikk melding om det var noe i veien, gjenstand. Dette kom etter at belgene foran var skiftet. Har noen noe forslag til hva som er feil?
 5. Jeg har Altox GSM med GPS. Hadde tenkt å montere viftestyring, men kom frem til at jeg var fornøyd med en uten. Kjølevannet blir jo varmt og man har "varm" luft med en gang man starter bilen.
 6. Det er ny kode, men den står ikke på NLRK.no medlem side
 7. Den koden som står der gjelder frem til 31 mai
 8. Noen som vet om det er rabattkode hos Advanced Factors for NLRK medlemmer? Send PM
 9. Hvordan er du fornøyd med mottaket?
 10. Jeg skal bytte bærebruene og har funnet ett sett med HD foringer: https://www.advancedfactors.co.uk/kit630-hd-front-lower-arms--bolt-kits-discovery-3----4-year-warranty-1339008-p.asp. Tror jeg går for dem.
 11. En liten tilbakemelding om problemet. Det var lekkasje i begge belger foran. Skiftet disse og det ble bra. Bytta bak også i samme slengen.
 12. Fikk sjekket forstillinga hos PS Servicesenter AS. 1.: Slakk i nedre bærekule begge sider foran. 2.: Slakk i lenkearm begge sider foran. 3.: Defekte casterforinger begge sider foran. 4.: Liten slakk i høyre styrestag foran. Dekker vel nr: 1 og 2 med nye nedre bærebruer foran. Men hva er nr.: 3? Og nr.: 4 er det noe her: https://www.advancedfactors.co.uk/steering-rack--ends-122-c.asp Har noen delenummer for 3. Hva for slags foringer bør jeg velge på bærebruene, A: https://www.advancedfactors.co.uk/kit600t-terrafirma-polyurethane--discovery-3-front-lower-arms--kit-for-air-sus-models-1365294-p.asp eller B: https://www.advancedfactors.co.uk/kit600p-polyurethane--discovery-3-front-lower-arms--kit-for-air-sus-models-40320-p.asp eller C: https://www.advancedfactors.co.uk/kit607-optimal-front-lower-arms--bolt-kits-discovery-3-air-susp-1231547-p.asp
 13. Hvis du googler: range rover sport 2014 workshop manual, så får du mange valg. Lykke til
 14. Delenr. finner du her: http://new.lrcat.com/#!/12133
 15. Noen som har prøvd dette på en MoBridge dab+ i Disco3?
 16. Hadde min D3 på verksted og bytta begge caliptere bak. Ble aldri bra før jeg oppdaget at verkstedet hadde montert calipterene på feil side. Lufteskruen var i bunn og ikke på topp og da får man ikke ut luften = myk pedal. Ble topp når de hadde flyttet calipterene på riktig side.
 17. Noen som vet hvilken jeg bør se på. Den mellom kompressoren og tanken?
 18. Har hatt feilmelding på fjæringa lenge. Skiftet kompressor sept. 2018. Alt vel. Skiftet lufttank på verksted sept. 2019. Kom varsellampe (gul) for luftfjæring etter en tid når temp var under 5. Feilkode var at kompressoren ikke fylte rask nok. Idag var den helt nede foran på begge sider når jeg skulle starte. Starte og den heiste seg i riktig høyde. Fikk varsellampe etter litt kjøring. Stoppet flere ganger for å se om den ble borte etter restart av bilen. Lampe kom tilbake etter hvert. Etter jeg hadde parkert sank den ned foran igjen. Leste av feilkode igjen: Har hatt mistanke om lekkasje. Tror ikke det er belgene foran så lenge at begge sider synker. Etter stans av motor synker bilen. Noen som har forslag på hvor jeg bør starte med feilsøking? Har slettet alle feilkoder nå for å se om de kommer tilbake. Kom ikke noen ved en liten testtur. Heller ikke varsellampa.
 19. Alle oljefinnere vil gi feil olje da Lasnd Rover ikke har spesifisert at Disco3 med DPF skal ha C olje, men A olje. Spør ett verksted som driver med Land Rover så får du nok ett annet svar enn fra oljefinneren. Jeg bruker: https://www.skruvat.no/Motorolja-Castrol-Edge-5W-30-P658122.aspx?gclid=CjwKCAjwkun1BRAIEiwA2mJRWalWUaYexLMhR3xp7yrY__vFAphDXT2g_h0nWxg0fnPX7gmhgJsemxoC0LkQAvD_BwE
 20. Du skal bruke C olje ikke A olje. C er til biler med DPF
 21. Man bør ha ett sim kort som det ikke ringes til. Det kan bli krøll hvis noen ringer til det nummeret. Jag hadde Telenor kontantkort først. Fikk Telenor til å fjerne det nummeret fra sine lister slik at ingen ringer det nummeret. Funka bra. Men jeg gikk over til M2M simkort som er for data. Maskin til maskin. Da er det fast pris pr/mnd + forbruk.
 22. Jeg brukte disse: https://www.biltema.no/bil---mc/bilverktoy/avtrekkere/slagtrekker-2000032610 og https://www.biltema.no/verktoy/handverktoy/pipeverktoy/kraftpiper/kraftpipesett-torx-9-stk-2000036647. Funka fint
×
×
 • Create New...