Jump to content
LRforum

ottahol

Members
 • Content Count

  173
 • Joined

 • Last visited

About ottahol

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Dokka

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Dokka

Recent Profile Visitors

792 profile views
 1. Står vel litt lenger ned på siden under produktet i nettbutikken
 2. Nå går den ned i access mode når jeg kjører, men når jeg står i ro så går den opp til topp. Får se om PSSS fikser det.
 3. Kalibrering ble utført på merkeverksted. Men kan sjekke høydene fra nav og opp. Lufttanken ble skiftet i fjor høst, men det kan jo være noe lekkasje der også. Skal skifte nedre bærebruer foran hos PSSS så jeg får de til å sjekke samtidig
 4. Jeg har: Air Suspension Compressor DIsco 3 & Sport (Hitachi OEM) LR023964 som ble satt inn i sept 2018.
 5. Forsatt litt problem. Når jeg senker bilen til laveste høyde så går bilen opp til høyeste høyde. Fikk melding om det var noe i veien, gjenstand. Dette kom etter at belgene foran var skiftet. Har noen noe forslag til hva som er feil?
 6. Jeg har Altox GSM med GPS. Hadde tenkt å montere viftestyring, men kom frem til at jeg var fornøyd med en uten. Kjølevannet blir jo varmt og man har "varm" luft med en gang man starter bilen.
 7. Det er ny kode, men den står ikke på NLRK.no medlem side
 8. Den koden som står der gjelder frem til 31 mai
 9. Noen som vet om det er rabattkode hos Advanced Factors for NLRK medlemmer? Send PM
 10. Hvordan er du fornøyd med mottaket?
 11. Jeg skal bytte bærebruene og har funnet ett sett med HD foringer: https://www.advancedfactors.co.uk/kit630-hd-front-lower-arms--bolt-kits-discovery-3----4-year-warranty-1339008-p.asp. Tror jeg går for dem.
 12. En liten tilbakemelding om problemet. Det var lekkasje i begge belger foran. Skiftet disse og det ble bra. Bytta bak også i samme slengen.
 13. Fikk sjekket forstillinga hos PS Servicesenter AS. 1.: Slakk i nedre bærekule begge sider foran. 2.: Slakk i lenkearm begge sider foran. 3.: Defekte casterforinger begge sider foran. 4.: Liten slakk i høyre styrestag foran. Dekker vel nr: 1 og 2 med nye nedre bærebruer foran. Men hva er nr.: 3? Og nr.: 4 er det noe her: https://www.advancedfactors.co.uk/steering-rack--ends-122-c.asp Har noen delenummer for 3. Hva for slags foringer bør jeg velge på bærebruene, A: https://www.advancedfactors.co.uk/kit600t-terrafirma-polyurethane--discovery-3-front-lower-arms--kit-for-air-sus-models-1365294-p.asp eller B: https://www.advancedfactors.co.uk/kit600p-polyurethane--discovery-3-front-lower-arms--kit-for-air-sus-models-40320-p.asp eller C: https://www.advancedfactors.co.uk/kit607-optimal-front-lower-arms--bolt-kits-discovery-3-air-susp-1231547-p.asp
×
×
 • Create New...