Gå til innhold

ottahol

Medlemmer
  • Innlegg

    230
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Dokka

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Dokka

Nylige profilbesøk

1 692 profilvisninger

ottahol sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Har også bytta de øvre med ett slikt sett som avbildet. Funka det.
  2. Mål spenning når du vrir om nøkkelen. Faller spenningen mye kan det være brudd i batteriet. Faller ikke spenningen kan problemet ligge i starteren. Måler du spenningen rett etter du har tatt av laderen har ikke batteriet oppnådd hvile spenning. Det må stå noen timer eller ha en liten belastning før du får hvile spenning. Den ligger på ca 12,7 volt på nytt batteri.
  3. D3Maintenance Check Sheet.pdf Fra: Land Rover Discovery 3 2006-2009 Repair Manual: Regreim.pdf
  4. På LRtime kan du se det. På med reima på veivaksel. Liten pipe under som holder reima på plass på veivakselen til du har fått den på plass. Husk å fjerne etterpå
  5. Jeg brukte 5,8 mm bor. Merket også av posisjonen på hjulene på kam akslinger og veivaksel med hvit tusj. Da vet du hvor de sto vis du skulle være uheldig at de flytter seg. (Det erfarte jeg på kamhjul) Jeg låste ikke veivaksel. Husk en liten pipe (10mm?) under veiva når du skal sette på ny reim. Da holder den seg på plass. Husk å fjerne etterpå. Lykke til.
  6. Det er 7 år eller 168 000 km. D3Maintenance Check Sheet.pdf
  7. Jeg brukte IDTool og skiftet hvor det skulle blåse flere ganger, samt av og på med varme. Fikk da opp feilmelding på motoren som sitter nede, venstre side. Bytta fører side nede i januar 22. Slik jeg husker måtte alt av i midt konsoll (radio osv nedover) Midt konsoll girspak måtte flyttes bakover. Så kom jeg til dekselet som går frem i fot brønnen. Dekselet under rattet (hvor det kommer ut varme) samt dekselet hvor interiør lyset i fot brønnen. Motorene ned på høyre og venstre er "like" med er programmert til å gå hver sin vei.
  8. Bytta til Falken Wildpeak på min Disco 3 i høst og er godt fornøyd med de.
  9. En liten advarsel: 25/12 kom det uinviterte gjester på min Altox. Saga Mobil stengte simkortet 26/12. I denne perioden har det gått i overkant av 20 000 SMS meldinger til ett nummer i "Kosovo". Kostnad ca 15 000.-. Har spurt LRButikken, men venter på svar. Har anmeldt til politiet. Spurt forsikringsselskap om jeg har dekning på slikt. Tar ikke sjansen å putte inn nytt data sim før jeg vet om jeg kan tilbakestille Altox helt. Må kanskje kjøpe ny. Brukernavn og passord ligger jo på serveren til Altox så jeg skal spørre om de har hatt "innbrudd". Men prøvde å få kontakt med Altox i europa for ca 6 mnd siden og der var det ikke mye tilbakemelding så det spørs om jeg får noe svar. God Jul og Godt Nytt år til alle.
  10. M705. Skjønner ikke problemet med batteri. Er jo bare og skifte
  11. ottahol

    Nye dekk

    Trenger nye dekk til discoen og lurte på om noen har anbefalinger. Ønsker 255/60 R18 AT dekk. M+S og snøstjerne Hilsen Ottar
×
×
  • Opprett ny...