Jump to content
LRforum

ottahol

Members
 • Content Count

  136
 • Joined

 • Last visited

About ottahol

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Dokka

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Dokka

Recent Profile Visitors

608 profile views
 1. Er vel ikke lov om dette enda. Men se her: https://www.abcnyheter.no/motor/bil/2019/09/05/195607803/strengere-krav-til-vinterdekk-for-tunge-kjoretoy-et-skritt-i-riktig-retning
 2. Har ikke gjort noe med lykta annet at jeg dunker lett på lykta når den ikke blender ned. Så går jeg fra nær til fjern en del ganger og lykta blender igjen.
 3. Det må jeg prøve. Takk for info
 4. Aux tasten 2 ganger gir sat1 som er DAB. Tekst gir kun info om kanal ikke sang osv
 5. Den enheten som jeg kjøpte er til DIsco3 ikke Disco4: https://audiotech.no/mobridge-dab-most-adapter?fbclid=IwAR3jm_euOXQiJYlIDpYsKTkwfNFc2JR0q9sszxutgRCPXK9FDoX4aqpeaJE Bla nedover på siden så finner du hvor du kan bruke dem. Har vært i kontakt med audiotec og de sier at den ledningen jeg fikk er standard i denne pakken. Plug and play.
 6. Kun enhet og aktiv antenne. Mulig man bør spesifisere at det er til en Disco3. Jeg gjorde det. Kanskje derfor jeg fikk en annen ledning enn den som er avbildet. Tror ikke det er så vanskelig å bruke den ledningen som er avbildet, men man må splitte/ demontere noen kontakter. Den enheten som jeg kjøpte er til DIsco3 ikke Disco4: https://audiotech.no/mobridge-dab-most-adapter?fbclid=IwAR3jm_euOXQiJYlIDpYsKTkwfNFc2JR0q9sszxutgRCPXK9FDoX4aqpeaJE Bla nedover på siden så finner du hvor du kan bruke dem.
 7. Da kom endelig Mobridgen. Den ble levert med en annen kabling enn det som er vist på nettsiden. Kabelen som var med hadde tre kontakter og det var plug and play. Kunne ikke gjøre feil. Nå ble det bra lyd.
 8. Ser ikke slik ut hos Lrbutikken. https://lrbutikken.no/index.php?id_category=68&controller=category .
 9. Hei. Lurte bare på om hvor man kjøper bor som fungerer på stål. Lei dårlige bor som f.eks fra Biltema osv.
 10. På min disco 3, 2009 modell. 190' km så lader ikke dynamoen nok. Ligger på 13,8 volt. Regner med at den bør skiftes, slik at ladespenning kommer opp i 14,2 eller høyere.
 11. Har en slik i bestilling (var halv pris) så jeg skal gjennom samme montering som du. Du nevnte at du skulle lage en tegning, skulle gjerne hatt den. https://audiotech.no/mobridge-dab-most-adapter?fbclid=IwAR3jm_euOXQiJYlIDpYsKTkwfNFc2JR0q9sszxutgRCPXK9FDoX4aqpeaJE
 12. Kanskje dette kan hjelpe: Interior.pdf
 13. Har sett på det du lenker til og det er vel ett godt alternativ.
 14. Som det står i headingen så er det D3. Stempler satt fast, men fikk liv i dem. Ønsker nye caliptere grunnet det. Glidepinner ok.Har 18" hjul. Har lest på disco3. uk og der er det gode resultater med å oppgradere og det koster ikke skjorta. Må jo ha caliptere og skiver alikevel.
 15. Skiftet klosser foran og da var det stor treghet i calipterne, samt at skivene har slitasje. Bør således bytte caliptere og skiver. Ser at det finnes standard skiver, men det finnes også slissede og borede skiver. Samt større skiver V8, 18" hjul. Hva bør man gå for? Kunne jo gjerne oppgradere først som sist hvis det er noen hensikt. Hva mener forumet?
×
×
 • Create New...