Gå til innhold

Roverp6

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Røa, Oslo

Nylige profilbesøk

399 profilvisninger

Roverp6 sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Jeg har en til P38 V8, om du ikke allerede har fått tak i en. Bor på Røa i Oslo.
  2. Roverp6

    Baby ting og tang

    Hei Vi har noe til salgs, som også ligger på Finn. Vi bor på Røa i Oslo, dvs rimelig nærhet til Jar. Har kopiert teksten fra Finn; Bilsete - pent brukt AKTA GRACO 0-13 kg med base. Kan også festes uten base. Stolen har justerbar kalesje og bærehåndtak med to innstillinger. Det følger med en pute som brukes til de minste barna. Stolen kan festes til enkelte modeller av sportsvogner fra Graco. Kr 1000,- NOK. BabyBjørn vippestol – rød/svart. Kr 700,- NOK. link:Finn Det er fruen som er kontaktperson der, men det er evt bare å kontake meg direkte. Av andre saker må jeg evt sjekke. Mvh Ragnar H.
  3. Roverp6

    Manifoil P6

    Har prøvd å svare deg men får feilmelding på adressen din.
  4. Roverp6

    Manifoil P6

    Hei Jeg har eksosmanifolder til Rover 3500 P6 som er i god stand som kan selges. Jeg bor i Oslo.
  5. Roverp6

    edelbrock 4 porter

    Den har jeg helt sikkert ikke, beklager.
  6. Roverp6

    edelbrock 4 porter

    Hei Kan sjekke pakning i kveld. Er det pakning mellom forgasser og innsug du mener? Forgasseren har stått et par år, og er lite brukt før det (av meg).
  7. Roverp6

    edelbrock 4 porter

    Hei Jeg har en lett brukt forgasser,edelbrock 1404 til salgs. Pris 1750,- Kan evt sende opp til deg om du er interessert. Må sjekke om jeg har pakning.
  8. Den komplette motoren er fortsatt tilgjengelig. Førstemann til mølla. Ingen som trenger en ny motor? Pris kan diskuteres. Utropspris 16000,- Dersom interesse send pm eller ring 98269329.
  9. Hei Jeg har kanske et sånt liggende, men må sjekke ståa i kveld.
  10. Hei Er det flapper eller hotwire på denne bilen? Flapper til 3,5EFI (luftmengdemåler?) og hotwire til 3,9EFI (luftmassemåler?) Jeg har kanskje en til salgs?
  11. Usikker, men er 1500,- en ok pris? Den er komplett men må ha nye pakninger før montering. Den ser ubrukt ut.
  12. Motoren er tenkt solgt uten topper men jeg har topper fra en 3.9 som kan brukes om man benytter den tynne typen toppakning (medfølger)(de gamle toppene har større forbrenningskammer, trenger derfor gammel type pakning for å opprettholde kompresjonen) og kan i tillegg selge blant annet bunnpanne/kamkjededeksel/oljepumpe/vannpumpe/dynamo/starter/ac Pumpe som er hentet fra en P38, dvs GEMS. Har også komplett THOR injection manifold til salgs dersom det er av interesse.
  13. Den komplette motoren er fortsatt tilgjengelig. Førstemann til mølla. Ingen som trenger en ny motor? Pris kan diskuteres.
  14. Roverp6

    rover V8 ønskes

    Har en 4.6 shortblokk og tilbehør nok til å lage en long-blokk, inkl. timing-cover/oljepumpe (fra P38) , vannpumpe, sump, forgasser, fordeler etc. Har også en 3.9 som kan selges til interesserte.
  15. Den komplette motoren er fortsatt tilgjengelig. Førstemann til mølla. Pris kan diskuteres.
×
×
  • Opprett ny...