Jump to content
LRforum

MrAnders

LRF Society
 • Content Count

  5,250
 • Joined

 • Last visited

About MrAnders

 • Rank
  Taking the rough way home.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

2,065 profile views
 1. Eneste bilen jeg har hatt som kona fortsatt savner, 5 år etter. + 2,5 tonn og luftfjæring blir ikke gærnt. Jeg hadde 17" felger og mye gummi også.
 2. Det er helt suverene langturs biler, utrolige kjøreegenskaper. Husker jeg dro rundt på en 2,6 tonns henger pluss hadde full bil. Merket det knapt. Gratulerer!
 3. Vasket Brumle og kjørt ned på benzern, fylt tanken og kjørt hjem.
 4. Glad for å glede andre. Not. Denne vonde opplevelsen har drevet meg til å henge på Finn for å lese annonser for bobiler. Helst firehjulsdrevne da, men det viktigste er at de er vanntette.
 5. Og hadde jeg rett? Jeg fikk jo ikke tak i verken taktelt eller teltseng. Så jeg bodde i lavoo. På bakken. Siste natten kl 01.00 omtrent så åpner alle himmelens sluser seg, og det regner noe så inne i helvete mye. Mesteparten av vannet havner i teltet mitt etterhvert, ble ca 20 cm vann over hele det området jeg lå. Jeg evakuerer kl 02.15 til Brumle og sitter pakket inn i en Jervenduk hele natten. Kunne ikke starte bilen, ville ikke vekke alle andre. Fikk god tid til å tenke på egen dumhet, ikke riktig telt, ikke riktig teltplass. Nå skal dette løses!
 6. Hei, har takgrind til Brumle, med skjært ut åpning for taktelt. Det er ingen som selger på finn.no for tiden, annet enn i Stjørdalen, og det haster litt. Må ha den på Østlandet midten neste uke. Noen som har noe å selge eller leie ut for ett år, helst kjøpe. Enbruker telt holder, ikke de moderne glassfibersakene, gammel bil.
 7. Her har du reglene, ganske firkantet. Og du har rett, ikke lov med det HD trikset. Ser det er en åpning for å ha det øverst bak på en bil, "I særlige tilfelle, hvor en bils konstruksjon eller det utstyr den brukes med gjør det nødvendig, kan høyden fra vegbanen til øverste kant av kjennemerket økes til den høyde som er nødvendig." Dvs over 120 cm over vegbanen. Kanskje ikke så dumt, har liggende en takgrind med stige, og da blir det ganske mye greier der skiltet står i dag. Hele teksten for spesielt interesserte: https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/1994-10-04-918/KAPITTEL_39
 8. Takk for gode innspill! Søke om lite er en god ide! Kunne også bare fått laget mitt eget ekte falske skilt i kvadratisk format som det er i dag, med den blå N på øverste linje og BRUMLE på nederste linje. Hvis jeg har det ekte-ekte foran, og det ekte-ekte bak med i bilen, så kan det hende jeg ikke blir anmeldt for dokumentforfalskning av det nesten-ekte... Skiltet forblir jo det opprinnelige i alle registre, det personlige er bare en "peker" i form av et personlig skilt.
 9. Søker råd... Jeg lot meg friste til å søke om skiltet "BRUMLE" til Brumle. Og fikk det. Men så spør jeg om jeg kan få det levert i skiltformatet høyt. Og det kan jeg selvsagt ikke, bare det brede vanlige. Foran er jo det fint, men bak på en serie-bil? Finner ikke noen god løsning på det, oppe over døren hadde kanskje gått an. Tror ikke det er plass på bakdøren, eller på traversen.
 10. I båter betaler man en formue for watermaker, i Land Rover er det standardutstyr.
 11. Startet Brumle og kjørt ham varm. Fast prosedyre hvert måned.
 12. Jeg skal oppover. Hadde vært veldig hyggelig hvis vi blir en flokk med Land Rovere!
 13. Var hyggelig på Nebbenes i fjor, satser på å komme til Totenåsen. En pers.
×
×
 • Create New...