Jump to content
LRforum

MrAnders

LRF Society
 • Content Count

  5,285
 • Joined

 • Last visited

About MrAnders

 • Rank
  Taking the rough way home.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

2,298 profile views
 1. Åpnet et brev fra VDO, i det lå det to lyspæreholdere som mangler på Defenderen. Egentlig ganske grei jobb.
 2. Henter 10 sekker ved, for en uke siden. Fint med lasteplan.
 3. Har fire felger, forskjellige farger, de er runde og har ventiler. Ligget innendørs, lite/ikke noe rust. Dette er stålfelger, med negativt Innpress. Jeg har like felger på Brumle, passer perfekt på en seriebil med Range Rover aksler. Får hjulene der de skal være. Pris, 150 kr pr stk? Har ikke bilder av dem.
 4. MrAnders

  Rist til peis

  OK, var ikke så gærnt. I Oslo kan selv enkle ting koste mye.
 5. Jeg har en Webasto 2kw luftvarmer liggende, den skulle inn i Brumle som ekstravarmer, så har jeg kjøpt et T-stykke og ekstra lang luftslange som skulle bort til teltet, sammen med en termostat i teltet. Krever også et ekstra batteri i bilen og skillediode. Du får tørr og varm luft i (tak)teltet hele natten, termostatstyrt. Og hvis varmekilden og eksosen er forskriftsmessig montert i bilen, så blir dette helt ufarlig. Blir som i en båt. (Tror en veggkobling til sentralstøvsuger, og en støvsugerslange kan være en bedre løsning. Hvis du er opptatt av energieffektivitet, så bør også slangen isoleres litt.)
 6. MrAnders

  Rist til peis

  Av nysgjerrighet, hva må du betale for å få laget noe slikt?
 7. Fordi vi er villige til å betale så mye, dvs alt for mye. Alt er veldig dyrt i Norge, vi er sånn ca verdens dyreste land. Jeg fikk hentet Disco 3 min i Oslo, kjørt den til Køln for service, hentet etter service og levert hjemme på døra for kr 6900,-. Kom meg innenfor en storkundeavtale. Fikk et trailerlass med vinduer fra Litauen til Oslo, samlet pris på frakt, fortolling og slikt, kr 5000,-.
 8. De hadde de selvsagt på VDO.com, dyre men slik er det.
 9. Jeg mangler to pæreholdere, det i dieselmåleren og temp. De til speedometeret manglet også, de fikk vi tak i. Har googlet, men finner ikke dette som en separat del. Noen som har slikt liggende, eller har tips om hvor jeg får tak.
 10. Trenger ikke denne fine hardtopen, for dumt at den bare skal stå der. Pengene går til et godt formål, større hjul. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=158358812
 11. Hva koster et fint og flott harness Gaute (motor kun) da, fikk lyst til å bytte.
 12. Måtte bare teste, og da er jo dette et bra bilde å legge ut.
×
×
 • Create New...