Jump to content
LRforum

MrAnders

LRF Society
 • Content Count

  5,272
 • Joined

 • Last visited

About MrAnders

 • Rank
  Taking the rough way home.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

2,162 profile views
 1. Hva koster et fint og flott harness Gaute (motor kun) da, fikk lyst til å bytte.
 2. Måtte bare teste, og da er jo dette et bra bilde å legge ut.
 3. Dette ble et knallfint treff! Stor takk til de som arrangerte for avd øst, i hovedsak Vebjørn og Stine. 10 poeng for beliggenhet, skilting, informasjon, doen, været, grillen og humør! Vi kom allerede på fredag kl 16.00, ny bil og veldig ivrige! Campen var på en gammel eng opp fra Noresund, på 250 moh. Vi valgte et rolig hjørne, flatt og nede ved elva. Fredag var ankomst, grilling og dekkspark. Var fullmåne og 0 grader seint på kvelden og om natta. Lørdag dro vi på tur, via Nedre Eggedal, og opp til Norefjell, og ned til campen igjen. Tok 2-3 timer på asfalt og grus. Fin tur. Lørdag kveld mer grilling, mer vind, litt regn, mye varmere. Vi dro på vintertrekket på camperen, temperaturen steg noen hakk inne av det. Søndag kom med knallvær, sol fra skyfri himmel og mye vind. Kona gikk på sopptur før frokost, fant en pose kantareller. Kl 11.00 var det 13-års bursdag for datteren til Alex, gele i fire farger, cookies og bursdagssang. Jeg fikk mye inspirasjon av å kikke på alle fine Defendere, blir en shoppingrunde nå snart.
 4. Det er egentlig plass på kjøkkenbenken til å lage mat, og det er spisebord og benk til to personer. Går an å sitte der, men det er dårlig plass til kjøleboks, matvarer og alle greiene som følger med. Det er en 2kw fastmontert gassvarmer der, veldig lik en Webasto luftvarmer. Litt spent på strømforbruket på den, må få satt et voltmeter på batteriet.
 5. Hehe, den er liten ja. Camperen er fra 2014, doen ble brukt for første gang noensinne forrige helg. Så ja, ikke brukt de første 5 årene. Går faktisk helt greit hvis man (dvs jeg) driver litt vedlikehold og bruker riktige kjemikalier. Og det hjelper å ha vært gift i mange år, ikke noe bra opplegg for sjenerte dette her. Er jo duk, så ventilasjon er ikke noe mangelvare. Det er ikke bluss inne i denne, det er bare vask. Vi har tenkt til å ha bord, stoler, kjøleboks og matkasse i baksetet på bilen og lage mat/spise utendørs, med værforbehold. Prøver å finne en 2 m posemarkise nå, det er en skinne på begge sider for å feste den i camperen.
 6. Var et veldig flott treff, her et bilde fra toppen av Haram. Ett av flere høydepunkter på treffet...
 7. Får jeg den ned 7 cm, så blir det helt innafor, og stigen bak rekker ned til bakken! Stikker litt utafor bak, men ikke så mye. Skal ha en liten takgrind på bilen, få med reservehjul. Vi er veldig klare for fjelltur nå ja!
 8. Monterte i helgen, ble egentlig ganske snasent i form og farge. Den står på en sokkel for å heve den ca 7 cm for å ikke treffe dieselpåfyllingsrøret. Må få bygget om det og senke den. Ellers 1-2 cm klaring mot hjulkasser og i åpningen bak. Fylte opp vanntankene, da skal den veie ca 350-400 kg. Merker ikke at den er der, sikkert mye fordi TT modifiserte dempere og stag for å bære en dobbelt så tung camper.
 9. Oppdatering etter en dag på verkstedet, ingen feil funnet. Var nok et engangs tregt stag, mulig jeg var førstemann som gav bånn gass på noen år... Ingen olje i ledningsnettet.
 10. Har verkstedtime på torsdag for en full service, bytte oljer, bremsevæske etc. Legger til ett punkt, skifte olje i ledningsnettet...
 11. Bilen min "fusker" når jeg gir gass litt plutselig. Ett fusk, motoren dør 1,0 sek så går den videre. En gang daua den helt, gikk i limp home mode. Som helt ny td5-eier, hvor sitter det staget til aktuatoren? Kan det være dette?
 12. Skulle gjerne, kræsjer på lørdag med et slektstreff på Eidsvoll, - men jeg kan jo rekke begge deler... Må lage sokkel for å tilpasse camperen til planet, og kjettinger til å feste den. Men, kan jo Brumle oppover. Prøver å få til.
 13. Jeg endte med å kjøpe denne her, dvs jeg får den denne uka og skal prøvemontere den på bilen før det blir endelig deal. Vi har målt mye og den skal passe veldig bra. Ikke stor, men har alle greiene, og er veldig solid. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=154189237
 14. Såpass. Er det da kanskje mulig å få komme og ta en kikk?
 15. Takk, ja han han må jo ha hatt en tråd på denne! Jeg skal lete litt. Lurte litt på det ja, kan kanskje fikses. Men har ikke noen bilder eller tegningen fra innsiden.
×
×
 • Create New...