Jump to content
LRforum

MrAnders

LRF Society
 • Content Count

  5,300
 • Joined

 • Last visited

About MrAnders

 • Rank
  Taking the rough way home.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

2,554 profile views
 1. Fant noen bilder på nettet, den inngjerda tomta rundt stua er et drøyt mål, sånn ca. Men det ser ut som det er en parkeringsplass for noen biler utenfor gjerdet også. Smør 4x4 spaken som Gaute sier, og ta med spade og slepetau så blir dette bare moro!
 2. Det blir siste løsningen, Dagfinn gjorde jo alt grundig, disse skinnene passer bra, er solide, og festet i ramma med flere lange bolter. Men jeg lærer her, ser at jeg kan lage fester ut av to firkanta "skiver" og en bolt/øye. Så problemet er kanskje løst nå!
 3. Helt enig! Etter siste oppdatering på iPhone så kommer alle bildene i HEIC format, nå har jeg funnet en bra konvertering. Prøver igjen. De kan vel faktisk det! Selv om de laget for profil uten disse hullene. Sette et øye i skruen. Foretrekker kanskje de originale som lett kan tas av/flyttes, hvis det er mulig å få tak i de.
 4. Dagfinn satte noen solide skinner på planet til sin, nå min 130. Festene var blitt borte, og etter å ha googlet dette har jeg funnet ut at det ser ut som det ikke er noen standarder for skinner eller fester. Skjønner helt hvordan jeg skal finne riktig type. Noen som vet noe? Legger ved noen bilder og mål. (hvis jeg får til da!) IMG_8759.HEIC IMG_8760.HEIC
 5. Kjøpte de fra et ektepar i UK som lagde slike som familiebedrift. Men det er vel 10 år siden, mener å ha lest at de sluttet med dette.
 6. Da er det bare å overføre penger, og hente den, står foran Brumle i carporten
 7. Har en grå slik til overs, jeg kjøpte til alle tre dørene, den til bakdøren måtte vike for alu i fjor. Holder den her mot døren. Husker ikke hva de kostet, noen som vil ha for 200 kr?
 8. Torsdag kveld er fint, gjerne på et mørkt sted så jeg ikke behøver å vaske bilen først.
 9. Gratulerer du er vinneren av en visningsklar frontfanger. Sender deg en melding.
 10. Har ikke noe bilde her jeg sitter, ja den er svart, rett og hel. Sikkert litt rust inne i den. Haster ikke så veldig egentlig, men du må si et tall for å kjøpe den 8).
 11. Hengerfestet ble plutselig solgt, og jeg vet ikke hvilken type det er. Frontfanger, 200 kr eller mer.
 12. Har satt vinsjfanger på Defenderen, og har da en rett og grei fanger til overs. Passer vel de fleste Defendere. Og det samme gjelder et originalt hengerfeste, populært kalt jordanker. Passer 130 og 110 såvidt jeg har funnet ut. Begge deler er fra en 130 -06 TD5. Hvis noen vil kjøpe, si fra.
 13. Flotte bilder, takk for at du deler!
 14. Åpnet et brev fra VDO, i det lå det to lyspæreholdere som mangler på Defenderen. Egentlig ganske grei jobb.
×
×
 • Create New...