Gå til innhold

Stormbringer

LRF Society
  • Innlegg

    246
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Contact Methods

  • Website URL
    http://picasaweb.google.no/rolf.johansen/
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oslo

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

Nylige profilbesøk

1 085 profilvisninger

Stormbringer sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Så artig å se at gammlebilen endelig er ute og rusler for egen maskin igjen. Savner den fremdeles masse... Du gjør en knalljobb.
  2. Da er tiden kommet for å skillle seg av med en trofast venn. Ligger på Finn. http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=46803197&editAd=true 1999 Land Rover Defender TD5 110 9 seter. Bra teknisk stand, kosmetisk så ser den ut som en Defender skal. Rust på de vanlige plassene i dørene, men ikke noe alvorlig. Rammen er fin. Bilen har AC, Abs, TC og overdrive Selges med eller uten takgrind/taktelt combo Takteltet er av type Maggiolina Airlander med markise. 2 år gammelt, (brukt til kun 4 overnattinger) 150.000,- med taktelt og takgrind 125.000,- uten taktelt og takgrind Påkostet en del senere år. Ny Topp (turner topp), turbo, radiator, kablematte i motor Nye støtdempere, fjærer og hjullagre på alle aksler. Ny styredemper. Nye bremseklosser forran og klosser, skiver og drivakslinger bak. Ny servopumpe og trykkslanger. Ny overdrive kontrollboks og speedsensor Fjernet EGR og montert nye silikonslanger (egr følger med) Alle oljer og filtre er regelmessig byttet i mitt eie. Eu godkjent frem til Sept. 2015. - Sommer og vinterdekk på alu felger.(9 dekk og 10 felger) - AC - ABS - Tractioncontroll - Overdrive (GKN) - Stort takstativ (Frontrunner) - Taktelt (Maggiolina Airlander) - Takluke - Hengerfeste, 3500kg hengervekt - Følger med komplett sett med orginale Land Rover rep. manualer
  3. Har dette til salgs, selges helst med takgrind. Frontrunner takgrind til 110 med Maggiolina Airlander + Ekstra lang stige og markise. Takteltet kjøpt nytt i fjor, benyttet 4 netter.... Kunne tenke meg rundt 25000,-
  4. Det blei 7197 km. Tur retur spania, med litt småkjøring der nede. Godt fornøyd med snittforbruket, det landet på 1.37. Ikke galt, det var mye kjøring i 120-180. Og ingen feil.
  5. Takk for alle gode tips og råd, valget er tatt og bil er kjøpt. Hentet i Sandnes og kjørt til Oslo i dag, for en bil!!! Egen prosjekttråd kommer.
  6. Stormbringer

    Taktelt

    Selger dette, selges helst med takgrind. Frontrunner takgrind til 110 med Maggiolina Airlander + Ekstra lang stige og markise. Takteltet kjøpt nytt i fjor, benyttet 4 netter.... Kunne tenke meg rundt 25000,-
  7. Det stemmer, trådløst kamera. Venture Cam
  8. Har prøvekjørt både RR & RRS med TD6, men synes egentlig de virket litt daffe... Hadde liksom ventet litt mer futt, jeg som er vant med Defender. :-) Er litt bekymret for servicekostnader på en TDV8 (mye komplisert og dyr teknologi) kontra en bensinmotor, regner jo med at dette er en bil jeg skal beholde i mange år.
  9. Hadde sikkert vært lurt, men bilen trengs til sommerferien, da vi skal kjøre t/r spania. Kjørte samme strekning i fjor med Defenderen og det gikk som en drøm. Men i år så skal resten av familien sitte på, så da kreves det mer komfort. (kan ikke skjønne det)
  10. Da er tiden kommet for å kjøpe seg en Range Rover. Tillatelse innhentet fra ØKH og penger på vei inn på konto'n. Ser etter en 2006 - og nyere, med en absolutt øverste grense på 500.000,- Fornuften tilsier vel en TDV6, men hjertet sier Supercharged.... Noen som kjenner til den som ligger på Finn? Land Rover Range Rover 4,2 SC Autobiography Eventuelt om det er noen som sitter på en knallfin Range Rover, men som ikke har kommet så langt som å legge den ut på Finn enda.
  11. Kunne noe sånt være av interesse? 1999 modell ,gått 218K, teknisk i god stand. Kommer snart for salg. 'rolf
  12. Solgt til en trivelig kar fra Gjøvik. Leit å selge den, men vet at den går til et godt hjem. (Har heldigvis fått besøksrett)
×
×
  • Opprett ny...